Povrce
Re: Povrce
. grickam mrkvu . ne organsku..
sladja ... 
.............................................................................................
Ja bih brokoli stalno mogla jest.
A tek salate od njega
A tek salate od njega
. pojavilo se. i zove se ..Sweet Garleek. kombinacija, prase i bijelog luka.. obechali. ugodan ukus. ukrshtanjem ... probala.. i rezultat. ne bash.. vishe mi je lochilo.na 'divlju prasu' mozda mali ukus bijelog luka.. bolje recheno neznatan ...
ovih par komada koshta preko $6 . mislim da nije vrijedno.. za sada. mozda ga 'dorade' i bude vishe zanimljiv..

vecheras sam ga imala uz przenu pilechu dzigericu(ovdje to smatraju otrovom, malo ko jede, i jeftina je ..pola kg. $2,70
ovih par komada koshta preko $6 . mislim da nije vrijedno.. za sada. mozda ga 'dorade' i bude vishe zanimljiv..

vecheras sam ga imala uz przenu pilechu dzigericu(ovdje to smatraju otrovom, malo ko jede, i jeftina je ..pola kg. $2,70
.............................................................................................
Nakon godina..došla buranija..u whole foods...5doll.....interesuje me ukus

Domino efekat
Kriza na Bliskom istoku pogađa i bh. poljoprivrednike: Sjetva znatno skuplja, cijene hrane bi mogle otići u "vasionu"
kojihGradaščević dodaje da bi cijene hrane mogle porasti ukoliko sukobi na Bliskom istoku potraju još dva do tri mjeseca. Istakao je i da bi moglo doći do nestašice nekih proizvoda.
https://www.klix.ba/biznis/privreda/kri ... /260402054
Unistavanje domacih poljoprivrednika kako bi se kupovalo svo vestacko smece koje spricaju,prskaju ili sta vec rade...Bella wrote: ↑Sat Apr 04, 2026 2:04 pmDomino efekat
Kriza na Bliskom istoku pogađa i bh. poljoprivrednike: Sjetva znatno skuplja, cijene hrane bi mogle otići u "vasionu"poruka .. sad che cijene, preko vikenda . gore..
kojihGradaščević dodaje da bi cijene hrane mogle porasti ukoliko sukobi na Bliskom istoku potraju još dva do tri mjeseca. Istakao je i da bi moglo doći do nestašice nekih proizvoda.
![]()
https://www.klix.ba/biznis/privreda/kri ... /260402054