Kuhali ste nešto?
Re: Kuhali ste nešto?
.~~~~

Peace. hljeb se jako dobro zamrzava... ali, kad ga odmrznesh i ugrijesh ..samo jednom mozes.. bude kao da je tek iz pechnice...
.............................................................................................
Od cega su mafini?
Pa ja ne zamrzavam hljeb, a vidjela sam da ljudi rade.
Pravim manje, a kad pravim vise, podijelim.
Pa ja ne zamrzavam hljeb, a vidjela sam da ljudi rade.
Pravim manje, a kad pravim vise, podijelim.
. banana/ ananas/ jedno jaje/ dva bjelanca.. vishe vrste brashna../ 2 kasike kokos shechera.... 2 kashike avacado ulja.... malo mlijeka od badema...
mislim da je sve.. meni su dobri. zbog malo slatkoche.. a tekstura slichna hljebu..
... probaj zamrznuti.. i testiraj da li ti se svidjaju..
.. a, sto se tiche poklanjaja.. nikad ne znash ..da li se to nekome svidja .... lichno, ne volim da mi neko poklanja... hranu...
... probaj zamrznuti.. i testiraj da li ti se svidjaju..
.. a, sto se tiche poklanjaja.. nikad ne znash ..da li se to nekome svidja .... lichno, ne volim da mi neko poklanja... hranu...
.............................................................................................
Za dorucak pojeli puru.
. vechera..sarma. lagana. bez zaprshke.. 
Kod mene bila krompirusa oko 4:30 pm. Tako jedemo u zadnje vrijeme i poslije voce.
I ne znam sta sam joj uradila, ali dugo nije bila bolja
I ne znam sta sam joj uradila, ali dugo nije bila bolja
..kazu da je afrodizijak..
sad ako nista jako dobro naše jadranske najbolje..gađajte..
prije desetak danA konzumirano..
..da i najbolje u ovo doba..a zna sam da ćeš ti skontat.. 
. i prezivio...
.. nisam ih probala... imam problem s izgledom / teksturom/ nachinom kako se jede. itd...
..uglavnom sirove .:.malo limuna into je to..pojeo sam pet sirovi meni dovoljno a ovo s fotke je s gradela punjene..
. dobro izgledaju. slichno sam jela .. pershun /bijeli luk/ puter. / zapechene se u rerni ...na dagnjama.. .
..uglavnom je to i ovdje..a probala sirove..??dezi je prepostavljam samo ne znam kakva je sutuacija gore sjevernije s kamenicama..ovo su sirove..
. prshuta je dobra za zamjenu..
. dobro si limun isjekao. . kad vidim kolutove..

..to amo bili kod kuma ugošćeni limun je njegova zasluga a i sve ostalo..
naravno da smo imali i musule(dagnje)..
sve lijepo izgleda... sto( lijepo drvo)/ atmosfera... zapechene gljive .. izgleda..
.....kiselim karfiol...kao i mrkvu..i dodam Romaine salati
....

Kakav ssm sinoc hljeb napravila
Samo hljeb i jela za ifrar
Samo hljeb i jela za ifrar
. i ja nekad pozeljim to..
vecheras. podgrijani kupus/ kalja s piletinom...
vecheras. podgrijani kupus/ kalja s piletinom...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 216 Replies
- 21305 Views
-
Last post by Peace
-
- 19 Replies