Frizure
Re: Frizure
i na radnom mjestu ..
.. kad vidim osobu 'peglane' kose. na radnom mjestu.. osim ako nije na nekoj promociji proizvoda..
ne ochekujem dobru, shta dobru .. minimalnu uslugu .
. zadnji put kod zubara u Bosni...
pa ne moze da se sagne.. da 'usisa vodu u ustima' itd...
ne vidi pacijenta...
zbog nje, se ne bih vratila istom
.. kad vidim osobu 'peglane' kose. na radnom mjestu.. osim ako nije na nekoj promociji proizvoda..
. zadnji put kod zubara u Bosni...
.............................................................................................
Jelena Karleuša se pojavila na Izboru za Miss Srbije, koji se održava na Trgu Republike u Beogradu. Iskopirala je izgled Marilyn Monroe.

.............................................................................................
svidja mi se frizura
Koji odron od pevaljke mati draga...Ko ovu krestavu moze da slusa...Utripovala da je neka zvezda a ne moze da napuni kafanu ako ne podeli ulaznice i ne dodju gejevi koje podrzava ... Klasicna vasarska satanizovana pevaljka
Otišla skratiti malo a ustvari kao da se nisam ni šišala, osim sto se vise uvija ..
Kako samo sebe zamišljam sa nekim frizurama a ustvari uvijek isto bude na kraju ..
Kako samo sebe zamišljam sa nekim frizurama a ustvari uvijek isto bude na kraju ..
Tako danas jedna starija zena dosla na sisanje,hm hoce nesto a ne zna ni sama sta.
Zeli novu frizuru bez toga da ne sjece kosu
Pocela ona ovako onako vidim ja da se ona pokajala sto je uopste dosla izgleda.
Rekoh gospodjo kad budete sigurni sta zaista zelite slobodno dodjite.
Pokupi se zena i na vrata.
Prosto je nemoguce biti uvijek ljubazan prema takvim osobama
Zeli novu frizuru bez toga da ne sjece kosu
Prosto je nemoguce biti uvijek ljubazan prema takvim osobama
. samo da si joj razdeljak promjenila. bila bi .nova osoba..

Ma ne znam da bih joj ista htjela raditi,ja sa takvom osoba gubim strpljenje 
Najviše volim je kad mi rade masažu tjemena, šamponiranje ..Lana wrote: ↑Mon Sep 02, 2024 6:12 pmTako danas jedna starija zena dosla na sisanje,hm hoce nesto a ne zna ni sama sta.
Zeli novu frizuru bez toga da ne sjece kosu![]()
Prosto je nemoguce biti uvijek ljubazan prema takvim osobama![]()
Neke stvari mogu i sama sebi kući uraditi ..
art.. mora se svakodnevno doradjivati..
https://azra.ba/beauty/339168/pet-frizu ... na-zenama/Konjski rep, punđa, kratka kosa, postoji čitav spisak frizura. I dok većina žena favorizuje jedan određeni stil kojem je obično vjerna godinama, muškarci ipak imaju neke zamjerke.

Ova prva mo se bas dopada 
Meni sve tri a ni jedna za moj tip kose.. 
Suosjećam
Na moju ravnu bez ikakve naznake kovrđavosti ne mogu nikako eksperimentisati
Per aspera ad astra 
. moj izbor.. ne mijenjam / ne eksperimentishem.. uvijek ista.
kao da je sada in . fruzura.. svidja mi se

"Recesiona kosa" se vratila kao glavni trend ove sezone: Praktična i privlačna alternativa
Zbog rasta cena u salonima, kao i opšteg poskupljenja, nije teško razumeti zašto je "recesiona kosa" postala praktična i privlačna alternativa finansijski zahtevnim bjuti standardima.
Osim toga, odustajanje od blanša i farbanja je zdravije za kosu i prati opšti trend prirodnog izgleda i jednostavne lepote – kao i sve popularniju estetiku neprimetnih "tihi luksuz" kozmetičkih zahvata.
Bilo da se radi o "recesionoj plavuši" ili "recesionoj brineti" – u zavisnosti od prirodne boje kose – sve više žena nosi tamnije nijanse kao deo trenda koji je prvenstveno podstaknut ekonomskom situacijom, ali koji istovremeno odiše ležernom elegancijom.
Biti plavuša možda jeste zabavno, ali svakako nije jeftino.

https://24sedam.rs/lifestyle/moda-i-lep ... trend/vest
Ne brini i kad ostaris imat ces pramenove.. 
U modi su paz frizure. Ne stoji bas svima.
. meni se svidja.