Simple everyday makeup
Re: Simple everyday makeup
Misljenja sam, da nam treba -dodatni polish.... u takvom vremenu zivimo i tako smo i navikli, kroz magazine , tv itd... koliko god je osoba lijepa i 'perfektna'
' to mozemo vidjeti na videima ..kad prezentiraju ... meni je ogromna razlika i u minimalnoj doradi...ako je uradjena s dobrim izborom makeup-a
' to mozemo vidjeti na videima ..kad prezentiraju ... meni je ogromna razlika i u minimalnoj doradi...ako je uradjena s dobrim izborom makeup-a
.............................................................................................
U ovom periodu, sasvim malo se mljackam po licu..
Minimalno.
Kazu da se svake 2 minute, proda jedan...
.pillow talk.....Charlotte Tilbury. meni nije odgovarao.. ,
..
ali jeste..
..amazing grace.. i nije ovako 'jak'.. kad se nanese na usne..

.pillow talk.....Charlotte Tilbury. meni nije odgovarao.. ,
..
ali jeste..
..amazing grace.. i nije ovako 'jak'.. kad se nanese na usne..
.............................................................................................
Ja bi pilow talk. Nije preupadan tako.
Pazite ovu transformaciju

Mislim da djeluje

. nisam, za opciju. bez mascare.. ali sam za. bez umjetnih trepavica..Is Mascara Falling Out of Fashion?
If recent runways and red carpets are any indication, mascara may be losing its mystique.
trenutno imam ovu... nije naj.. mozda se vratim na 'chanel'

Želim da izađe iz mode. Izaziva mi crvenilo oko očiju, a ako je ne stavim baš se vidi
Per aspera ad astra 

Sjena je bila. Volim ja njih našminkati, ali što rjeđe. Dermatitis je u pitanju
Per aspera ad astra 
I šta je fazon sa ovom djevojkom
Pa našminkana je, ali vidiš da nema maskaru
Per aspera ad astra 
fazon je . nema mascare. lice je ipak nashminkano. ali u njenim godinama i moze prochi. mozda...
. evo Scarlet, starija je. bez mascare. ili mozda ima jedan sloj ..... ali lice je zategnuto, nashminkano... i vjerujem da u rl izgleda ok.. mozda. ne podbuhla.. nenaspavana . kako zenske izgledaju..inache, u takvom izdanju

. evo Scarlet, starija je. bez mascare. ili mozda ima jedan sloj ..... ali lice je zategnuto, nashminkano... i vjerujem da u rl izgleda ok.. mozda. ne podbuhla.. nenaspavana . kako zenske izgledaju..inache, u takvom izdanju