Street style
Re: Street style
.............................................................................................

Ne bi bilo loše da je ovako nešto normala ne samo u arapskim zemljama
Zbog cega mislis da bi valjalo?
To je moda, ja mislim, za sporije stilove zivota.
Sporije se kreces, i sporije u tome sve obavljas.
A zapad i zemlje koje naginju zapadu, zure. Treba se i odjenuti tako da mozes sto vise u sto manje vremena.
To je moda, ja mislim, za sporije stilove zivota.
Sporije se kreces, i sporije u tome sve obavljas.
A zapad i zemlje koje naginju zapadu, zure. Treba se i odjenuti tako da mozes sto vise u sto manje vremena.
Neki dan sam bas vidjela da jedan lik hvali ovaj stil oblačenja … Otišao u Dubai, time i probijenio svoj outfit…
I kaže u EU se ne vraća bez toga….
Kaže nikada ništa komotnije nije nosio .. I da se bas ugodno osjećao ..
Taj se onda ubio za spavaćice
Per aspera ad astra 
Nije rekao da je spavao u ovome…biljka wrote: ↑Sun Feb 23, 2025 5:11 pmTaj se onda ubio za spavaćice
.............................................................................................
ima li šta za muškarce a da je sexi? Da odmah obučem, nisam nikad probao 
Pa sta god budes nosio jednim ce biti cool drugim nece 
Topla preporuka..igrac zidlera wrote: ↑Tue Feb 25, 2025 11:11 amima li šta za muškarce a da je sexi? Da odmah obučem, nisam nikad probao![]()

Evo još…igrac zidlera wrote: ↑Tue Feb 25, 2025 11:11 amima li šta za muškarce a da je sexi? Da odmah obučem, nisam nikad probao![]()
https://zadovoljna.dnevnik.hr/galerija/ ... 331/917631
kakav van je ovaj audfit prvenstveno mislin na šlapetine doli? meni pari da se digla u 5 do 7 i u letu obavila šminku, hranjenje mačke, oblačenje i onda žurbi ostavila šlapetine na sebi i eto to je sad ka moda
kakav van je ovaj audfit prvenstveno mislin na šlapetine doli? meni pari da se digla u 5 do 7 i u letu obavila šminku, hranjenje mačke, oblačenje i onda žurbi ostavila šlapetine na sebi i eto to je sad ka moda
cirkus je ceca. sa svojom 'straznicom''
. to je mozda moda za . tinejdzere ..setaju u tim 'shlapetinama'.. jednostavno. nije vrijedno paznje