Tašne, torbe, ruksaci
Re: Tašne, torbe, ruksaci
гоогле...
.............................................................................................
Čekam ljepoticu https://poppyshop.net/product/kukei-burgundy/?swcfpc=1#
Odlučila sam ostaviti ruksak u 2025-oj i vratiti se malo torbama
Odlučila sam ostaviti ruksak u 2025-oj i vratiti se malo torbama
Per aspera ad astra 
Ruksake ne nosim a torbica imam oko 20tak
Zadnju što sam dobila pravo je lijepa, i ručni rad..
Zadnju što sam dobila pravo je lijepa, i ručni rad..
Gdje kupuješ uglavnom? Kakva su ti iskustva sa eko kožom? Ja imam jednu od eko i okej je, ali nemam nijedno pravu kožnu pa ne znam ima li razlike. Inače dobro čuvam i održavam sve odjevne predmete i aksesoare pa traje, ali bih voljela imati neki tako klasični komad za zauvijek
Per aspera ad astra 
. svidja mi se 2--- ga
inache . nemam puno tashni niti ih kupujem..
nosam istu .godinama. koza na mjetima promjenila izgled..
bitno mi je shta ima unutra
. mislim .da je bacanje para imati vishe od . ha. 2-3 .
inache . nemam puno tashni niti ih kupujem..
. mislim .da je bacanje para imati vishe od . ha. 2-3 .
.............................................................................................
..ko nova :

Nije bacanje para. Što? Meni nije, volim torbe a volim i ruksake.
ozbiljan mi je problem,nositi je na ramenu .kao i ruksak... trlja odjechu. pocijepale su mi omiljeni dzemperak.a i ako nosih kashmir ili kaput. . sirurno trlja predio naramenica...
. najbolje u ruci. ali . tada je jedna ruka bez upotrebe..
Svakodnevno nosiš i u ovakvom stanju podlije par godina???
Per aspera ad astra 
Pa ja se npr. počastim jednom godišnje otprilike, ali mislim da bi i za mene bilo bacanje para imati 20+ torbi/ruksaka jer kad se fiksiram na jednu, nosim je mjesecima dok ne dođem do toga da je stvarno vrijeme nositi drugu.. Za moje trenutne navike mislim da se ne isplati
Per aspera ad astra 
Ja moram upariti torbu sa cipelama tako da ih mijenjam.
mislim, da je style. da se ne mora uparivati.. ali, i to moze biti lichni izbor..
..
na vrhu je bila .shipka sa federom/ magnetom ... da se drzi zatvorenom. to mi je puklo i uklonila sam ga. ali i dalje. funkcionishe.
mislim da je koza dobra... . ima nekih chudnih fleka. jer se voda prosipala u njoj.. ali sve skupa.. je nosiva za mene....
. e, sigurno u zadnjih 10 god . je non stop nosim.... sad to je uglavnom, do auta. malo u shopingu. i tako. nisu to sati dnevno, na ramenu ... ali
Očuvana pravo. Svaka častBella wrote: ↑Sun Feb 01, 2026 10:45 pmna vrhu je bila .shipka sa federom/ magnetom ... da se drzi zatvorenom. to mi je puklo i uklonila sam ga. ali i dalje. funkcionishe.
mislim da je koza dobra... . ima nekih chudnih fleka. jer se voda prosipala u njoj.. ali sve skupa.. je nosiva za mene....
. e, sigurno u zadnjih 10 god . je non stop nosim.... sad to je uglavnom, do auta. malo u shopingu. i tako. nisu to sati dnevno, na ramenu ... alidrzi se...
Per aspera ad astra 
. zadnja .
.
.
Inače ne kupujem.biljka wrote: ↑Sun Feb 01, 2026 6:23 pmGdje kupuješ uglavnom? Kakva su ti iskustva sa eko kožom? Ja imam jednu od eko i okej je, ali nemam nijedno pravu kožnu pa ne znam ima li razlike. Inače dobro čuvam i održavam sve odjevne predmete i aksesoare pa traje, ali bih voljela imati neki tako klasični komad za zauvijek
Većinu sam dobila. Ima im godina i godina jer fino ih čuvam.
Ne koristim pravu kožu.. ni torbica a većinom ni obuće..
I to svako zna, ko me dobro poznaje..
Za eko kožu postoje sprajevi za održavanje.. i dobri su..
Bar ja sam zadovoljna..
S vremena na vrijeme samo našpricaš
Onda sam optimistična za svoju novuIna wrote: ↑Mon Feb 02, 2026 11:45 pmInače ne kupujem.biljka wrote: ↑Sun Feb 01, 2026 6:23 pmGdje kupuješ uglavnom? Kakva su ti iskustva sa eko kožom? Ja imam jednu od eko i okej je, ali nemam nijedno pravu kožnu pa ne znam ima li razlike. Inače dobro čuvam i održavam sve odjevne predmete i aksesoare pa traje, ali bih voljela imati neki tako klasični komad za zauvijek
Većinu sam dobila. Ima im godina i godina jer fino ih čuvam.
Ne koristim pravu kožu.. ni torbica a većinom ni obuće..
I to svako zna, ko me dobro poznaje..
Za eko kožu postoje sprajevi za održavanje.. i dobri su..
Bar ja sam zadovoljna..
S vremena na vrijeme samo našpricaš![]()
Koji sprej preporučuješ?
Per aspera ad astra 
Drago mi je što ti se toliko sviđa nova torbica
Ne sjećam se trenutno.. Slikati (li reći) ću ti sutra.. ili prve prilike..
Dobar je i za cipele..
Ne sjećam se trenutno.. Slikati (li reći) ću ti sutra.. ili prve prilike..
Dobar je i za cipele..
Deichmann ih inače ima..
Ja sam uzela i spraj za razvlačenje cipela.. ako imaju tendenciju žuljati.. ili su tek nove..
Stavim prvo kremu na prste i onda našpricam cipele..
Ja sam uzela i spraj za razvlačenje cipela.. ako imaju tendenciju žuljati.. ili su tek nove..
Stavim prvo kremu na prste i onda našpricam cipele..