Knjiga mrtvih
Re: Knjiga mrtvih
Vjetar wrote: ↑Mon Mar 31, 2025 11:22 pmBella wrote: ↑Mon Mar 31, 2025 11:14 pm.. jedna od tih je i ova....uopste nije poenta..da je tema namjenjena sjechanima zbog tog datuma. mozda jeste ali nije naglasheno... vech .kako i naziv kaze.. mrtvi.. ne shehidi.. i sjechanja pochinju sa . slikom i tekstom kao i citatom iz Kurana.. meni je to provokacija i korishtenje tudje tragedije.. da se pokaze sta.?? zashto ??
.
..Evo čitam citat i razmišljam koliko ovo provokativno može nekome zvučati i kome![]()
. aha ti se zadrzao na br 1....pa bilo bi ok da nije postana slika. zar ne..
.............................................................................................
Još uvijek ne razumijem šta je tebe uzrujalo u ovoj temi 
moji komentari su, stavovi.. a ti to chitash i zakljuchujesh sa ' smetaju'. ako ne shvatash razliku. nastavak konverzacije nema smisla.. za mene
.............................................................................................
.ima li smisla.da ogovorim sa smajlichem koji se smije ?
.. i tebi isti odgovor kao i Biljka.. nema smisla nastaviti ovdje.
napustla temu
Tema po meni sasvim regularna, nema ovdje ništa što bi nekom moglo smetati... Većina nas je izgubila nekog svog ili se našla tamo gdje nikad nije ni sanjala... Zaborava nema, a bgm ni oprosta
Haha, ovo ko nase politicke emisije i dnevnik. Rekoh li ja gdje da bih pod hitno ukinuo sve religije 
Ma ja kolektivna eutanazija 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 1347 Views
-
Last post by gripen