Momci od ranije poznati policiji
-
Vanilla
- Aktivan član

- Reactions:
Momci od ranije poznati policiji
Na otvaranje ove teme navela me, trenutno, aktuelna vijest oko sinoćnje pucnjave na Grbavici, u restoranu Paper Moon.
Preminuo je Nedžib Spahić Džiba koji je večeras ranjen u sarajevskom restoranu Paper Moon na Grbavici, nezvanično saznaje Klix.ba.
Nepoznati napadač u Spahića je pucao nekoliko puta, a potom pobjegao u sivom vozilu marke Alfa Romeo. Nakon što mu je ukazana pomoć na mjestu događaja, Spahić je prevezen u Opću bolnicu "Prim. Abdulah Nakaš".
Sarajevska policija obaviještena je u 20:43 sati kako je došlo do upotrebe vatrenog oružja u lokalu na Grbavici te da je tom prilikom povrijeđena jedna osoba.
Prema riječima očevidaca, za sada nepoznati napadač samo je ušao u lokal, prišao za stol za kojim je sjedio Spahić, te u njega ispalio nekoliko hitaca.
Napadač je trenutno u bijegu, a policija intenzivno traga za njim.
Klix
Preminuo je Nedžib Spahić Džiba koji je večeras ranjen u sarajevskom restoranu Paper Moon na Grbavici, nezvanično saznaje Klix.ba.
Nepoznati napadač u Spahića je pucao nekoliko puta, a potom pobjegao u sivom vozilu marke Alfa Romeo. Nakon što mu je ukazana pomoć na mjestu događaja, Spahić je prevezen u Opću bolnicu "Prim. Abdulah Nakaš".
Sarajevska policija obaviještena je u 20:43 sati kako je došlo do upotrebe vatrenog oružja u lokalu na Grbavici te da je tom prilikom povrijeđena jedna osoba.
Prema riječima očevidaca, za sada nepoznati napadač samo je ušao u lokal, prišao za stol za kojim je sjedio Spahić, te u njega ispalio nekoliko hitaca.
Napadač je trenutno u bijegu, a policija intenzivno traga za njim.
Klix
Kad mi dođe da idem, mnogo moram da idem.
Nije važno kuda ću. Nije važno dokle ću.
Došlo mi je da idem i ja idem kao lud
- unutra u mene.

Nije važno kuda ću. Nije važno dokle ću.
Došlo mi je da idem i ja idem kao lud
- unutra u mene.
Re: Momci od ranije poznati policiji
Pa ti tipovi "od ranije poznati policiji" , medju rajom uzivaju status nekakvih carsijskih legendi. Nek je Mirza Hatic komicno glup, nek reketari , otima i krade ...bitno da je on tamo otisao srusiti neki krst ( a ni to nije uradio kako treba
) .
Oni su nekako drustveno prihvaceni , kao eto imamo i mi svoje zajebane likove.
Sto je jos gore, vrlo cesto se druze sa ljudima koji visoko kotiraju u politici.
U Srbiji Vucicevog sina redovno slikaju u drustvu likova iz nekog kabackog mafijaskog klana ...i nikom nista.
Oni su nekako drustveno prihvaceni , kao eto imamo i mi svoje zajebane likove.
Sto je jos gore, vrlo cesto se druze sa ljudima koji visoko kotiraju u politici.
U Srbiji Vucicevog sina redovno slikaju u drustvu likova iz nekog kabackog mafijaskog klana ...i nikom nista.
Con Te partiro, Su navi per mari, Che, io lo so
No, no, non esistono più..
Bila je skoro jedna zanimljiva situacija na ovu temu. Mediji u Srbiji su pronasli sliku Alije i Zijada Turkovica, na kojoj Turkovic izgleda kao pljunuta Ana Brnabic( sto je mozda za onu temu o homicima) . Pa su kao pustili patku da je ona spijun bla bla.
U stvari je rijec o Turkovicu , osudjenom za vise ubistava, izmedju ostalog i za ubistvo trudnice koja je bila svjedok drugog ubistva , a taj opet svjedok drugog, pa ih je lik sa slike redom ubijao.
U stvari je rijec o Turkovicu , osudjenom za vise ubistava, izmedju ostalog i za ubistvo trudnice koja je bila svjedok drugog ubistva , a taj opet svjedok drugog, pa ih je lik sa slike redom ubijao.
Con Te partiro, Su navi per mari, Che, io lo so
Ljepši je ipak 
I'm waking up to ash and dust I wipe my brow and I sweat my rust
To se zove imati imunitetcarobnjak_N wrote: ↑Tue Jun 30, 2020 11:52 amSto je jos gore, vrlo cesto se druze sa ljudima koji visoko kotiraju u politici.
u svim drzavama,svaka vlastVjetar wrote: ↑Tue Jun 30, 2020 7:02 pmTo se zove imati imunitetcarobnjak_N wrote: ↑Tue Jun 30, 2020 11:52 amSto je jos gore, vrlo cesto se druze sa ljudima koji visoko kotiraju u politici.![]()
ima jedan procenat svojih extrema,koji su u pritaji
koriste ih na daljinski,po potrebi,u odredjenom obimu
Sto se tice BH,takvi likovi joj bas nisu potrebni
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 670 Views
-