Usjedjelice
Usjedjelice
I'm waking up to ash and dust I wipe my brow and I sweat my rust
Re: Usjedjelice
Pa kod nas i ne znaju nista drugo nego ad hominem napasti. Takav mentalitet, zabij nosinu u neciju intimu .
Ne pratim je nesto plaho sta prica, znam da inace kritikuje nacionalne lidere.
Ovdje bih volio znati sta njoj konkretno smeta, posto je ovo "jedinstvo" prekogranicnih etnija uobicajeno sa svih strana.
Svejedno, nepristojan odgovor, moze to pismenije. Bas cu pogledati sta ona kaze .
Ne pratim je nesto plaho sta prica, znam da inace kritikuje nacionalne lidere.
Ovdje bih volio znati sta njoj konkretno smeta, posto je ovo "jedinstvo" prekogranicnih etnija uobicajeno sa svih strana.
Svejedno, nepristojan odgovor, moze to pismenije. Bas cu pogledati sta ona kaze .
Con Te partiro, Su navi per mari, Che, io lo so
No, no, non esistono più..
No, no, non esistono più..
-
Vanilla
- Aktivan član

- Reactions:
Čuj samo da vas podsjetim gdje živite
pa onda pokušaj, nabrajanjem, svih, kao, negativnih strana braka. Totalni besmisao i očajan pokušaj uzvraćanja na već završenu radnju (Ivanina akcija + Nurkićeva reakcija ), kao i šprdanje na Ivanin privatni status (usjedjelice, šta već). Svakako, standardno naše pretjerivanje u oba smjera.
Za ovaj konkretan slučaj:
Ivanino #samodakažem
Nurkićev odgovor na njeno #samodakažem
Šprdanje sa Ivaninom slikom uz poruku šta da radi
Monina poruka
(besmisleno).
Za ovaj konkretan slučaj:
Ivanino #samodakažem
Nurkićev odgovor na njeno #samodakažem
Šprdanje sa Ivaninom slikom uz poruku šta da radi
Monina poruka
Kad mi dođe da idem, mnogo moram da idem.
Nije važno kuda ću. Nije važno dokle ću.
Došlo mi je da idem i ja idem kao lud
- unutra u mene.

- unutra u mene.
Ne kontam šta je povod ove reakcije, neko proziva Ivanu što je neudata ili?
A što se Mona nabroji
mada je simpa cura
A što se Mona nabroji
mada je simpa cura
meni je bila simpa dok nisam procito ovo baljezganje
za mene senf je istina
po virslama je ispisan
po virslama je ispisan
-
Vanilla
- Aktivan član

- Reactions:
Kad mi dođe da idem, mnogo moram da idem.
- unutra u mene.

- unutra u mene.
Nemojte tako, one se sreću u pozorištu... 
...Umjesto sto mislis, docekuj pijanog muza iz kafane.
Umjesto sto mislis o politici, misli o tome koje ces dolme za Bajrame, krstike, korizme pravit.
Umjesto sto mislis, nadji stasitog grmalja da te nauci da drzis jesik za zubima, ako ti ostane koji zub od batina koje ces primiti ako dobro proberes.
Umjesto sto mislis, pa kad vec mislis, misli sta ce rec svekar, komsija, vodovodzija.
Ivana, udaj se i tvoj muz ce misliti umjesto tebe. A ti neces biti neudata frustrirana lajavica...
Ovo je tipičan stil ovih koji po fejsbuku pišu ove nadahnute postove, umišljajući da su kolumnisti.
Ponavljanje jedne riječi (dvije, tri...) i nabrajanje kao stilska figura. Vučić zna tako u govorima da nabraja, vrteći se i ponavljajući jednu riječ po deset puta. Time kao da žele dati neki poetski momenat tome što govore
Umjesto sto mislis o politici, misli o tome koje ces dolme za Bajrame, krstike, korizme pravit.
Umjesto sto mislis, nadji stasitog grmalja da te nauci da drzis jesik za zubima, ako ti ostane koji zub od batina koje ces primiti ako dobro proberes.
Umjesto sto mislis, pa kad vec mislis, misli sta ce rec svekar, komsija, vodovodzija.
Ivana, udaj se i tvoj muz ce misliti umjesto tebe. A ti neces biti neudata frustrirana lajavica...
Ovo je tipičan stil ovih koji po fejsbuku pišu ove nadahnute postove, umišljajući da su kolumnisti.
Ponavljanje jedne riječi (dvije, tri...) i nabrajanje kao stilska figura. Vučić zna tako u govorima da nabraja, vrteći se i ponavljajući jednu riječ po deset puta. Time kao da žele dati neki poetski momenat tome što govore
Dobro je, da nije vocabulary- Rudanke.. :cc.
.............................................................................................