Amerika

Društvene teme i dešavanja van Bosne i Hercegovine
Bella
Senior
Senior
Reactions:

Re: Amerika

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Sun May 17, 2026 12:19 am
Bella wrote:
Sun May 17, 2026 12:16 am
ponajvishe su opaasni za ljude i lyme disease.. goo glah. kako sam razumjela. samo teorije doomera :hahah

nedavno su na {Havajima koriste dronove kako bi ispustili milione sterilnih muških komaraca koji ne grizu u udaljene planinske šume. Ovi komarci nose prirodnu bakteriju koja sprečava divlje ženke komaraca da proizvode jaja koja mogu preživjeti. Cilj je smanjiti populaciju invazivnih komaraca i spasiti ugrožene autohtone ptice od ptičje malarije}
Zato i pitam da li je tacno...Vidim da svi redom izbacuju snimke...

Samo da se ne ispostavi da je i ta teorija zavere tacna iz razloga sto ne sumnjam da im je cilj unistiti seljaka i domacu proizvodnju i biti prinudjen jesti samo njihovo iz njihovih prodavnica, spricano,prskano ili sta god
. nishta vishe neznamo mi koji zivimo u zemlji . ako se 'neshto deshava' . :hahah pratimo vijesti kao i onaj u Zanzibaru. ako ima cnn ili internet.. itd..
eto seljak ne prska? :/* kao i 'domacha proizvodnja'.. :fp shuti ba
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Re: Amerika

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Sun May 17, 2026 2:44 am
Coolio wrote:
Sun May 17, 2026 12:19 am
Bella wrote:
Sun May 17, 2026 12:16 am
ponajvishe su opaasni za ljude i lyme disease.. goo glah. kako sam razumjela. samo teorije doomera :hahah

nedavno su na {Havajima koriste dronove kako bi ispustili milione sterilnih muških komaraca koji ne grizu u udaljene planinske šume. Ovi komarci nose prirodnu bakteriju koja sprečava divlje ženke komaraca da proizvode jaja koja mogu preživjeti. Cilj je smanjiti populaciju invazivnih komaraca i spasiti ugrožene autohtone ptice od ptičje malarije}
Zato i pitam da li je tacno...Vidim da svi redom izbacuju snimke...

Samo da se ne ispostavi da je i ta teorija zavere tacna iz razloga sto ne sumnjam da im je cilj unistiti seljaka i domacu proizvodnju i biti prinudjen jesti samo njihovo iz njihovih prodavnica, spricano,prskano ili sta god
. nishta vishe neznamo mi koji zivimo u zemlji . ako se 'neshto deshava' . :hahah pratimo vijesti kao i onaj u Zanzibaru. ako ima cnn ili internet.. itd..
eto seljak ne prska? :/* kao i 'domacha proizvodnja'.. :fp shuti ba
Seljak prska ili sta vec radi kako bi mu proizvod dobio na tezini pa samim tim i doneo vecu zaradu. A ovi sada rade na tome da se seljak potpuno unirti, da nema nikakvu proizvodnju vec da ti jedina solucija bude kupovina u njihovim radnjama gde kupujemo ko zna sta.

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Amerika bombardirala iran
    by fjaka » » in Politika
    110 Replies
    1250 Views
    Last post by deksametazon