Amerika
Re: Amerika
. nishta vishe neznamo mi koji zivimo u zemlji . ako se 'neshto deshava' .Coolio wrote: ↑Sun May 17, 2026 12:19 amZato i pitam da li je tacno...Vidim da svi redom izbacuju snimke...Bella wrote: ↑Sun May 17, 2026 12:16 amponajvishe su opaasni za ljude i lyme disease.. goo glah. kako sam razumjela. samo teorije doomera![]()
nedavno su na {Havajima koriste dronove kako bi ispustili milione sterilnih muških komaraca koji ne grizu u udaljene planinske šume. Ovi komarci nose prirodnu bakteriju koja sprečava divlje ženke komaraca da proizvode jaja koja mogu preživjeti. Cilj je smanjiti populaciju invazivnih komaraca i spasiti ugrožene autohtone ptice od ptičje malarije}
Samo da se ne ispostavi da je i ta teorija zavere tacna iz razloga sto ne sumnjam da im je cilj unistiti seljaka i domacu proizvodnju i biti prinudjen jesti samo njihovo iz njihovih prodavnica, spricano,prskano ili sta god
eto seljak ne prska?
.............................................................................................
Re: Amerika
Seljak prska ili sta vec radi kako bi mu proizvod dobio na tezini pa samim tim i doneo vecu zaradu. A ovi sada rade na tome da se seljak potpuno unirti, da nema nikakvu proizvodnju vec da ti jedina solucija bude kupovina u njihovim radnjama gde kupujemo ko zna sta.Bella wrote: ↑Sun May 17, 2026 2:44 am. nishta vishe neznamo mi koji zivimo u zemlji . ako se 'neshto deshava' .Coolio wrote: ↑Sun May 17, 2026 12:19 amZato i pitam da li je tacno...Vidim da svi redom izbacuju snimke...Bella wrote: ↑Sun May 17, 2026 12:16 amponajvishe su opaasni za ljude i lyme disease.. goo glah. kako sam razumjela. samo teorije doomera![]()
nedavno su na {Havajima koriste dronove kako bi ispustili milione sterilnih muških komaraca koji ne grizu u udaljene planinske šume. Ovi komarci nose prirodnu bakteriju koja sprečava divlje ženke komaraca da proizvode jaja koja mogu preživjeti. Cilj je smanjiti populaciju invazivnih komaraca i spasiti ugrožene autohtone ptice od ptičje malarije}
Samo da se ne ispostavi da je i ta teorija zavere tacna iz razloga sto ne sumnjam da im je cilj unistiti seljaka i domacu proizvodnju i biti prinudjen jesti samo njihovo iz njihovih prodavnica, spricano,prskano ili sta godpratimo vijesti kao i onaj u Zanzibaru. ako ima cnn ili internet.. itd..
eto seljak ne prska?kao i 'domacha proizvodnja'..
shuti ba