Magazin
Re: Magazin
Tijekom maratonskog ročišta održanog prošlog ljeta, Goran Ivanišević je izjavio da je pokrenuo parnicu jer mu je Tatjana Dragović "otuđila novac koji nije bračna stečevina i koji je on zaradio". Tvrdio je da su imali dogovor o povratu novca koji ona nije ispoštovala.
"Sporazumjeli smo se da se proda zemlja koja je glasila na moju mamu i da Tatjani pripadne 40 posto, a meni 60, no nakon prodaje tog zemljišta ona je zadržala cijeli iznos. A 2014. je s novim partnerom dobila dijete, a ja sam potom nastavio financirati nju, njezina partnera i njihovu obitelj, kao i svoju vlastitu", ispričao je Ivanišević. Pojasnio je da je to činio jer ni ona ni njezin novi partner nisu radili.
Istina je da se s tog računa u Monaku u cijelosti financirao moj i njegov život, kao i životi naših obitelji. Ali to nisu bile nikakve pozajmice, nego naš dogovor.Naravno da je on u svakom trenutku mogao reći da to njemu više ne odgovara, kao što je i napravio 2021., pa smo račun zatvorili", rekla je Dragović. Dodala je da je zemlja kod Splita bila darovana njoj te da je novac od prodaje, nakon podmirenja kredita, sjeo na zajednički račun s kojeg su ga oboje dalje investirali.

...
https://www.index.hr/magazin/clanak/iva ... 96918.aspx
.............................................................................................
Bella wrote: ↑Fri May 29, 2026 1:09 amTijekom maratonskog ročišta održanog prošlog ljeta, Goran Ivanišević je izjavio da je pokrenuo parnicu jer mu je Tatjana Dragović "otuđila novac koji nije bračna stečevina i koji je on zaradio". Tvrdio je da su imali dogovor o povratu novca koji ona nije ispoštovala.
"Sporazumjeli smo se da se proda zemlja koja je glasila na moju mamu i da Tatjani pripadne 40 posto, a meni 60, no nakon prodaje tog zemljišta ona je zadržala cijeli iznos. A 2014. je s novim partnerom dobila dijete, a ja sam potom nastavio financirati nju, njezina partnera i njihovu obitelj, kao i svoju vlastitu", ispričao je Ivanišević. Pojasnio je da je to činio jer ni ona ni njezin novi partner nisu radili.Istina je da se s tog računa u Monaku u cijelosti financirao moj i njegov život, kao i životi naših obitelji. Ali to nisu bile nikakve pozajmice, nego naš dogovor.Naravno da je on u svakom trenutku mogao reći da to njemu više ne odgovara, kao što je i napravio 2021., pa smo račun zatvorili", rekla je Dragović. Dodala je da je zemlja kod Splita bila darovana njoj te da je novac od prodaje, nakon podmirenja kredita, sjeo na zajednički račun s kojeg su ga oboje dalje investirali.
...odrala ga..
https://www.index.hr/magazin/clanak/iva ... 96918.aspx
Zanimljivo kako 90% sportista koji pod znacima navoda tolike milione zaradjuju, ostanu bez para i zive nesto bolje od obicnog sveta. Meni je to fascinantno.
vidish , dzeko je fudbaler, eto uspjeshan a zena se i dalje skida po IG da zaradi shta za sebe i za djecu
dalje .rade 'svakakve stvari' pa moraju da palchaju zrtve . da ne objelodani itd..
.............................................................................................
Verovatno nisi daleko od istine
Verovatno nisi daleko od istine
Dzeko ima restoran u Dubrovniku, pravi zgrade u Sarajevu vrijedne desetine miliona. Sestra mu ima stan od milion u Ferhadiji u Sarajevu u centru Sarajeva. Zato je kvadrat u sarajevo 5 milja.Coolio wrote: ↑Fri May 29, 2026 8:35 pmVerovatno nisi daleko od istine![]()
Be highirly man not sikirly man
I pored svega zena prihoduje od instagrama.Gudi wrote: ↑Sat May 30, 2026 1:58 amDzeko ima restoran u Dubrovniku, pravi zgrade u Sarajevu vrijedne desetine miliona. Sestra mu ima stan od milion u Ferhadiji u Sarajevu u centru Sarajeva. Zato je kvadrat u sarajevo 5 milja.
Nevezano za Dzeka, meni nije jasno da gotovo svako ko je na papiru zaradjivao toliki novac kada zavrsi karijeru nece da uziva nego se gura da bude trener,menadzer ili bilo sta. Da ne nabrajam one prosek fudbalere/kosarkase sto su igrali po inostranstvu.
nikad ne bih ushla u takve restorane . pogotovo kad se naglasi ko je vlasnik, tako ni u tkz dzekin.. . mada mislim samo su ime dali. za neki procenat zarade..
svi ti bombastichni ugovori i sume.. ne dobivaju to oni odmah na raspolaganje..

Istog smo misljenjaBella wrote: ↑Sat May 30, 2026 2:39 pmi pjanic je 'otvorio' restoran u sarajevu. top lokacija . i josh mu dali da uzme prostor namjenjen za pjeshake
nikad ne bih ushla u takve restorane . pogotovo kad se naglasi ko je vlasnik, tako ni u tkz dzekin.. . mada mislim samo su ime dali. za neki procenat zarade..jah oni che bezbeli praviti .menu..
svi ti bombastichni ugovori i sume.. ne dobivaju to oni odmah na raspolaganje..polako im doziraju ,svaki mjesec..
![]()
![]()
Promocija, publicitet, javnost.Coolio wrote: ↑Sat May 30, 2026 2:57 amI pored svega zena prihoduje od instagrama.
Nevezano za Dzeka, meni nije jasno da gotovo svako ko je na papiru zaradjivao toliki novac kada zavrsi karijeru nece da uziva nego se gura da bude trener,menadzer ili bilo sta. Da ne nabrajam one prosek fudbalere/kosarkase sto su igrali po inostranstvu.
Razumiješ.
Kao Melina Dzinovic. Ojača pa hoće da ima publicitet da nema identitet muža, već ona neko da je nešto.
Onda tu su poznanstva itd... Networking.
Be highirly man not sikirly man