Potrošačka groznica
Potrošačka groznica
Ja ne znam da li je to samo ovdje u BiH, ali danas cijeli dan nenormalna gužva u svim prodavnicama. Ljudi kupuju kao da ništa neće raditi mjesec dana. Ista stvar i kad je gorivo trebalo poskupiti. Ista stvar kad je uvedena neradna nedjelja. Malo podsjeća na koronu
.
Re: Potrošačka groznica
Ovdje cim jave da ce pasti snijeg opusu se prodavnice.
Posebno voda, mlijeko, peciva…
Ali razumijem amerikance, oni se hrane dosta izvan kuce i nemaju u kuci hrane cesto ni za dva dana.
Posebno voda, mlijeko, peciva…
Ali razumijem amerikance, oni se hrane dosta izvan kuce i nemaju u kuci hrane cesto ni za dva dana.
Ma išao sad da kupim hranu za macu, ne možeš ući u market
Cijeli dan gužve na sve strane.

Mozda je to zbog dolazeceg praznika?
Meni je neobicno vidjeti sve bijele ljude
Inace previse mislimo o jelu i picu, danas nesto o tome razmisljaladeksametazon wrote: ↑Thu Apr 30, 2026 10:38 pmSutra se roštilja, okreće na ražnju, jede i pije. Valja se snabdjeti.
Kad se cujem s frendicom (bosanka) ona najvise ima reci o tome sta su jeli, gdje su jeli, sta ce jesti.
I s mamom mi je tako.
Nemam te groznice..
Ponekad samo više na rezenovanja i postupanja nekih ljudi.. ako je to ipak to.. na neki način.
Ponekad samo više na rezenovanja i postupanja nekih ljudi.. ako je to ipak to.. na neki način.
Vidim ovdje pokusavaju uvesti proljetni crni petak.
Ali nije ni narod budala.
Pricam neki dan s nekim - sto ovo redaju ovoliko, jedna ista stvar moze biti na 3-4 mjesta u trgovini, posebno ako je na nekoj akciji.
Kazu mi - pa da bode oci kupcima, kad vide da je na popustu, kupit ce. Ako promase jedno mjesto, nece drugo, ili trece..
Kazem - ja necu kupiti ako mi ne treba, necu nosit kuci da me smeta taman da je besplatno.
Kazu mi - pa ti si onda jedina takva u zemlji.
Ali nije ni narod budala.
Pricam neki dan s nekim - sto ovo redaju ovoliko, jedna ista stvar moze biti na 3-4 mjesta u trgovini, posebno ako je na nekoj akciji.
Kazu mi - pa da bode oci kupcima, kad vide da je na popustu, kupit ce. Ako promase jedno mjesto, nece drugo, ili trece..
Kazem - ja necu kupiti ako mi ne treba, necu nosit kuci da me smeta taman da je besplatno.
Kazu mi - pa ti si onda jedina takva u zemlji.
Crni petak ima svoju verziju price ali su se dosetili da izmisle "Fact-Checking" koji ce da pise kako to nije tacno i da brise komentare ljudi kao u doba korone kada su ljudi postavljali snimke praznih bolnica a ti prevaranti to brisali i pisali da je laz.
Inace potrosacka groznica je nekada i simpaticna, narocito kada se nadjete negde gde ima gotovo sve, od igle do lokomotive sto bi se reklo
Inace potrosacka groznica je nekada i simpaticna, narocito kada se nadjete negde gde ima gotovo sve, od igle do lokomotive sto bi se reklo
Ja kad gladan idem u kupovinu kupim duplo više stvari nego što trebam