Da se požalim
Re: Da se požalim
Preloše. Možda dobijam cimericu uskorobiljka wrote: ↑Thu Apr 24, 2025 3:18 pmPrijateljica ima momka dugo već, ono srodne duše tip veze, ljubav cvjeta. I danas mu našla prilično flirty poruke sa drugom djevojkom za koju mu je već rekla da vidi kako se sumnjivo ponaša u njegovom prisustvu. Ja joj govorim da popriča s njim, ona neće "još". Uglavnom havarija![]()
Per aspera ad astra 
Sretno ako ti dođe … ni malo jednostavno to neće biti, bez obzira sto ste prijateljice …biljka wrote: ↑Mon Apr 28, 2025 9:13 pmPreloše. Možda dobijam cimericu uskorobiljka wrote: ↑Thu Apr 24, 2025 3:18 pmPrijateljica ima momka dugo već, ono srodne duše tip veze, ljubav cvjeta. I danas mu našla prilično flirty poruke sa drugom djevojkom za koju mu je već rekla da vidi kako se sumnjivo ponaša u njegovom prisustvu. Ja joj govorim da popriča s njim, ona neće "još". Uglavnom havarija![]()
![]()
Znam. Sve znam. I strah meSkitnica wrote: ↑Mon Apr 28, 2025 9:42 pmSretno ako ti dođe … ni malo jednostavno to neće biti, bez obzira sto ste prijateljice …biljka wrote: ↑Mon Apr 28, 2025 9:13 pmPreloše. Možda dobijam cimericu uskorobiljka wrote: ↑Thu Apr 24, 2025 3:18 pmPrijateljica ima momka dugo već, ono srodne duše tip veze, ljubav cvjeta. I danas mu našla prilično flirty poruke sa drugom djevojkom za koju mu je već rekla da vidi kako se sumnjivo ponaša u njegovom prisustvu. Ja joj govorim da popriča s njim, ona neće "još". Uglavnom havarija![]()
![]()
![]()
Per aspera ad astra 
Za vas zdraviji / bolji odnos bolje bi bilo da nađete neku drugu soluciju a ja vjerujem da ih ima .. (,a opet ti najbolje znaš odluku ti finalnu donosiš )… Ok je pomoći , ali i tu postoje granice..
Naravno. I zato to dolazi u obzir samo privremeno. Ali vidjet ćemo kako će se odviti sve u narednih par dana
Per aspera ad astra 
Odmah na startu stavi vremensko ograničenje, da zna da ne može to trajati so daljnjeg… Odmah na startu budi odlučna i pricizna, neka zna sa si tu za pomoći, ali ipak da trebaš svog prostora i mira, i da to treba poštovati ..biljka wrote: ↑Mon Apr 28, 2025 9:57 pmNaravno. I zato to dolazi u obzir samo privremeno. Ali vidjet ćemo kako će se odviti sve u narednih par dana
Hoću. Mada se još nadam da neće doći do togaSkitnica wrote: ↑Mon Apr 28, 2025 10:01 pmOdmah na startu stavi vremensko ograničenje, da zna da ne može to trajati so daljnjeg… Odmah na startu budi odlučna i pricizna, neka zna sa si tu za pomoći, ali ipak da trebaš svog prostora i mira, i da to treba poštovati ..![]()
Per aspera ad astra 
Spavala sam sat vremena. Izbija mi zadnja osmica, u mozak ubija koliko boli. Nijedna nije ovoliko. Sad se opet probudila od boli, ustala, ogledam se, kad ovo

Otekla u 16

Otekla u 16
Per aspera ad astra 
Otiđi u apoteku i pitaj imaju li gel sto malo anestezira desne ( za moju curicu sam kupovala kada zubići izbijali )…
Ako nema onda uzmi karanfilic istini stavi na bolno mjesto desne, i ono ležerno anestezira ..
Ja ba, šljokice ti neće pomoći 
Evo idem do zubara prvo. Samo se bojim da ne raste ukrivo jer toliko boli
Per aspera ad astra 
Per aspera ad astra 
Ne raste ukrivo srećom, ali je haos upaljeno. Očistila mi je sve što je bilo zaglavljeno između kožice i zuba. Osjećam se 2 kile lakša.
Per aspera ad astra 
. ovo je dobro ..nanijeti stapichima s vatom..

.............................................................................................
.............................................................................................
Per aspera ad astra 
Ne valja biti hujiv 
Per aspera ad astra 
Kad od huje razbiješ telefon 
Per aspera ad astra 
Došla mi je jutros u 7 rodica iz Njemačke. Treba neke papire rješavati, najavila mi se prekjuče i ja je naravno dočekala lijepo. Pri tom sam sinoć došla iz Zenice u 11, zaspala u 1-2 jer sam čistila
A ja imam neki konflikt sa nekim članovima porodice, da bi ona meni bez imalo okolišanja rekla da je s njima nedavno pričala i govorila kako se ne slaže sa mnom, da sam pretjerala bla bla bla. Hajde ok, prodiskutuj to sa mnom, ali tako komentarisati s njima i žaliti me isto, plus mi na koncu ispričati sve to... Osudila je naravno ljude koji su na mojoj strani u tome svemu jer "šta se oni miješaju" i rekla sto puta kako nije ni na čijoj strani, ali i da je njima pričala da se ne slaže sa mnom
Pomislila sam da joj kažem "A što danas nisi kod njih", ali sam se suzdržala radi jednog dana bukvalno
A ja imam neki konflikt sa nekim članovima porodice, da bi ona meni bez imalo okolišanja rekla da je s njima nedavno pričala i govorila kako se ne slaže sa mnom, da sam pretjerala bla bla bla. Hajde ok, prodiskutuj to sa mnom, ali tako komentarisati s njima i žaliti me isto, plus mi na koncu ispričati sve to... Osudila je naravno ljude koji su na mojoj strani u tome svemu jer "šta se oni miješaju" i rekla sto puta kako nije ni na čijoj strani, ali i da je njima pričala da se ne slaže sa mnom
Pomislila sam da joj kažem "A što danas nisi kod njih", ali sam se suzdržala radi jednog dana bukvalno
Per aspera ad astra 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 200 Replies
- 3059 Views
-
Last post by Skitnica