O cemu trenutno mozgate iliti razmisljate
Re: O cemu trenutno mozgate iliti razmisljate
Ja još nisam našla smještaj za mačku, ne znam zaista šta sa njim da radim za vrijeme odmora ..Niti ga voditi a ni ostaviti kod svakoga….. gledam cijene “hotela za životinje “ cijene ludnica… 
Kod kuće im je najljepše.
Ako možeš nađi nekoga koga već voli i poznaje da dolazi ''provjeravati' svaki dan. Ili bar svako drugi.
Imaš i one hranilice automatske i kameru da postaviš..
Ako možeš nađi nekoga koga već voli i poznaje da dolazi ''provjeravati' svaki dan. Ili bar svako drugi.
Imaš i one hranilice automatske i kameru da postaviš..
Pa i nije nešto druželjubiv, obično kad neko dođe gleda da (ako mora proći ) preleti brzinski, do stepeništa i gleda sa visine sta se desava..
Ne mogu biti pametna, znam da mu je kod kuce najbolje, ali vidjet ću jos sta ću a guta mi se u stomaku već stvorila zbog svega sto me ceka i kako ću bez njega svo vrijeme odmora ako ne bude išao ..
Ne mogu biti pametna, znam da mu je kod kuce najbolje, ali vidjet ću jos sta ću a guta mi se u stomaku već stvorila zbog svega sto me ceka i kako ću bez njega svo vrijeme odmora ako ne bude išao ..
Instaliraj vratanca za macu.
Ljudi se plase da im moze unijeti neku zivotinju, ali mace to uglavnom love za nas.
Da imamo za veceru
Ako te nema kuci, ne nose nista.
I nadji nekoga ko ce dolaziti tvojoj kuci da ga hrani.
Ni moja nije nesto frendli u okruzenju drugih ljudi, ali kad mene nema, onda moze.
Isto ko djeca, upuscana s mamom, al bez mame druga prica.
Koliko planiras biti odsutna?
Da ga negdje nosis, vjeruj moze biti stresno i za macku i za toga ko bi je uzeo.
Kcerka je jedne god odnijela macu kod sebe u stan, morala je ujutro prije zore vratiti.
U zivotu se nije toliko istresirala. Macka je toliko mjaukala, da je sigurno sve u zgradi razbudila.
Hajd par dana da je sve bi lakse bilo Ali vise Od 1 mjesec je vise problematicno.Peace wrote: ↑Wed Jun 10, 2026 10:10 pmInstaliraj vratanca za macu.
Ljudi se plase da im moze unijeti neku zivotinju, ali mace to uglavnom love za nas.
Da imamo za veceru![]()
Ako te nema kuci, ne nose nista.
I nadji nekoga ko ce dolaziti tvojoj kuci da ga hrani.
Ni moja nije nesto frendli u okruzenju drugih ljudi, ali kad mene nema, onda moze.
Isto ko djeca, upuscana s mamom, al bez mame druga prica.
Koliko planiras biti odsutna?
Da ga negdje nosis, vjeruj moze biti stresno i za macku i za toga ko bi je uzeo.
Kcerka je jedne god odnijela macu kod sebe u stan, morala je ujutro prije zore vratiti.
U zivotu se nije toliko istresirala. Macka je toliko mjaukala, da je sigurno sve u zgradi razbudila.
Mozes ga i ponijeti ako je npr u Bosnu, i ako znas da ima kuca u koju ces se vracati.
Mislim da u tom slucaju vet ti da neke tablete za njihov mir/san.
Ili ta vratanca, neku camericu u kuci da pratis kad izlazi i ulazi. Neki svoj komad odjece koji si nosila a nisi oprala da stavis blizu njegovog dusecica.
I prije svega nekog da se bar malo zblizi s njim prije nego sto odes.
Razumijem brigu, svake god prodjem kroz istu.
Mislim da u tom slucaju vet ti da neke tablete za njihov mir/san.
Ili ta vratanca, neku camericu u kuci da pratis kad izlazi i ulazi. Neki svoj komad odjece koji si nosila a nisi oprala da stavis blizu njegovog dusecica.
I prije svega nekog da se bar malo zblizi s njim prije nego sto odes.
Razumijem brigu, svake god prodjem kroz istu.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 13 Replies
- 371 Views
-
Last post by Peace
-
- 113 Replies