Da se požalim
Re: Da se požalim
Ne vide ništa, ali apsolutno ništa pogrešno u svojim djelima. Ja razumijem svoja i zašto su ih neka moja djela povrijedila i nije mi problem ni reći da mi je žao zbog toga, ali oni su jednostavno slijepi i ne daju ni 1% prostora da misle da im neki potezi nisu okej iako su milion puta brutalniji od mojih, pogotovo sad znam s ovim što sam čula. Ne vidim kako da oprostim
Per aspera ad astra 
Pa reci im sta osjecas i kako vidis ta njihova brutalna djela, pa ces vidjeti reakciju. Niko ne moze znati kako se ti osjecas dok im ne kazes 
Znaju oni sve. Samo misle da sam luda (i kažu po ovom što sam čula). I u isto vrijeme me žale
Per aspera ad astra 
Zasto dajes toliki znacaj ljudima koji te ne postuju? Znaci rekla si im i oni odbijaju da i uzmu u obzir to sto kazes, to kako se osjecas? Da li takvi ljudi uopste zavredjuju tvoje zamjeranje?
Pa vjerovatno ne, ALI UPDATE: Nisam mogla zaspat, sišla sam, popričala sa glavnim akterom problema poslije godinu dana okretanja glave i evo završilo je zagrljajem. Dobila izvinjenje i oprostila, al fakat. Sad mi ostaju još dvije glavne glave za razgovor, ali bar znam šta dalje
Per aspera ad astra 
Znaci ipak im nisi bila rekla 
de biljka. koji se klinac zamajavash glupostima...
ko ti se ne svidja. prekrizi ga. bez ikakvih objashnjenja..
.............................................................................................
To je bas ekstremno Bela 
Ne mogu to i jednostavno sam poslije dvije godine zavaravanja i pretvaranja prihvatila da ne mogu to
Vraćam se u Sarajevo 20 kila lakša. Bitan razgovor danas obavljen. Ja sam pružila ruku opet još jednom. I ako je ne prihvate svakako sam navikla na ignorisanje, ništa novo, a ako prihvate-super. Optimistična sam
Per aspera ad astra 
.trenutno. okupacija u zivotu ti je studiranje/ uporedo izgleda i posao... to je veliko breme .. ne trebaju ti familijarni problemi/ rekla /kazala/ . sve to treba u stranu smjestiti ..biljka wrote: ↑Sat Jun 07, 2025 7:12 pmNe mogu to i jednostavno sam poslije dvije godine zavaravanja i pretvaranja prihvatila da ne mogu to
Vraćam se u Sarajevo 20 kila lakša. Bitan razgovor danas obavljen. Ja sam pružila ruku opet još jednom. I ako je ne prihvate svakako sam navikla na ignorisanje, ništa novo, a ako prihvate-super. Optimistična sam
.............................................................................................
Pa jeste, ali nisam nikad uspjela potpuno odsjeći toBella wrote: ↑Sun Jun 08, 2025 1:20 am.trenutno. okupacija u zivotu ti je studiranje/ uporedo izgleda i posao... to je veliko breme .. ne trebaju ti familijarni problemi/ rekla /kazala/ . sve to treba u stranu smjestiti ..biljka wrote: ↑Sat Jun 07, 2025 7:12 pmNe mogu to i jednostavno sam poslije dvije godine zavaravanja i pretvaranja prihvatila da ne mogu to
Vraćam se u Sarajevo 20 kila lakša. Bitan razgovor danas obavljen. Ja sam pružila ruku opet još jednom. I ako je ne prihvate svakako sam navikla na ignorisanje, ništa novo, a ako prihvate-super. Optimistična sam![]()
Per aspera ad astra 
Medjuljudski odnosi su jedan od najvaznijih aspekata zivota. Ako sada ne naucis kako da ih hendlas, kada ces?
Odlicno si postupila sto si popricala, pusti Belu, sva je negativna 
jeste. skinula teret...
nisamsva
. iskustvo je pokazatelj.. biljka je mlada..
A sta ti mislis da se teret jednom skine i citav zivot si miran?
Zivot je niz "problema" koje rjesavas, postati sto bolji u rijesavanju tzv problema je ultimativni cilj
Po tebi niko ne bi ni pricao ni sa kim!? 
na jednom, na par njih.. vech postajesh iskusan u odnosu na okolinu... do pojedinca je .kako sve sprovesti.. a da ne bude 'teret'
..
Saznala i skontala sam jučer da je najbolja prijateljica ljuta na mene već 20 dana. Zašto? Nemam pojma. I neće da priča
Per aspera ad astra 
nisi joj se javljala 20 dana. mozda je to razlog
Ja jesam i dobijala suhe odgovore, pa se pitala što ne pita kako sam na putu
Per aspera ad astra 
i ja se ustezem.da li da te pitam. kako si provela vrijeme, utisci.. itd
Pa iskreno ovdje nisam pisala jer stvarno nisam imala vremena, a 90% vremena ni interneta. Išla sam obavezom, odmarala samo nedjelju i srijedu donekle,. Toliko sam umorna bila da sam danas spavala 12-13 sati, plus i prehlađena bila. Napisat ću utiske ovih dana, čim se sve malo slegne.
Ali kako god, ona nije ništa ni pitala, čak i kad sam ja inicirala konverzaciju i zasmrdilo mi je to sve. Sinoć se vidjele, hladnoća haos. Ja je jutros pitala porukom jel nešto ljuta, ona mi odgovori da razmislim kakva sam bila prema njoj prije nekih konceata prije 20 dana. Jedino što znam je da sam taj vikend cijeli radila i došla nedjeljom 3 minute pred koncert, ona predložila da idemo kući poslije sat vremena jer je bilo dosadno. Ja otišla svojoj kući, ona svojoj. Javila joj se 2 puta da se vidimo prije nego odem na put, "nije mogla", odem, vratim se i eto ovo me dočeka
Cijeli dan dumam šta sam uradila. Otišla sam joj do zgrade, napisala da sam tu ako želi pričati, "ne može", napišem joj da je neću forsirat, ali da želim da se vidimo. Dobila sam seen i vratila se kući bez ikakvog odgovora
Per aspera ad astra 
ma. zaboravi je.. shto prije to bolje...
Pa u 8 godina ovo je prvi put da njoj nešto zasmeta u ovom odnosu. Mislim znala je ona ispast pravo loša prema meni, ali popričamo, izvini se i život ide dalje. Sigurno neću dići nos ili 20 dana šutiti, pa eto ti dumaj šta si skrivila. Zanima me samo šta sam to toliko veliko u dvije noći uradila da se 8 godina baca u vodu
Per aspera ad astra 
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 200 Replies
- 2821 Views
-
Last post by Skitnica