Da se požalim

Virtuelni kafić.
Sve dok ozbiljno ne pripada ni jednoj drugoj kategoriji i podforumu - znači da pripada ovdje.
biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Re: Da se požalim

Unread post by biljka »

Dmr wrote:
Sat Jun 07, 2025 12:19 am
Oprosti radi sebe :D
Ne vide ništa, ali apsolutno ništa pogrešno u svojim djelima. Ja razumijem svoja i zašto su ih neka moja djela povrijedila i nije mi problem ni reći da mi je žao zbog toga, ali oni su jednostavno slijepi i ne daju ni 1% prostora da misle da im neki potezi nisu okej iako su milion puta brutalniji od mojih, pogotovo sad znam s ovim što sam čula. Ne vidim kako da oprostim
Per aspera ad astra :fiju

Dmr
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by Dmr »

Pa reci im sta osjecas i kako vidis ta njihova brutalna djela, pa ces vidjeti reakciju. Niko ne moze znati kako se ti osjecas dok im ne kazes :D

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Dmr wrote:
Sat Jun 07, 2025 12:27 am
Pa reci im sta osjecas i kako vidis ta njihova brutalna djela, pa ces vidjeti reakciju. Niko ne moze znati kako se ti osjecas dok im ne kazes :D
Znaju oni sve. Samo misle da sam luda (i kažu po ovom što sam čula). I u isto vrijeme me žale :up

Dmr
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by Dmr »

biljka wrote:
Sat Jun 07, 2025 12:34 am
Znaju oni sve. Samo misle da sam luda (i kažu po ovom što sam čula). I u isto vrijeme me žale
Zasto dajes toliki znacaj ljudima koji te ne postuju? Znaci rekla si im i oni odbijaju da i uzmu u obzir to sto kazes, to kako se osjecas? Da li takvi ljudi uopste zavredjuju tvoje zamjeranje?

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Dmr wrote:
Sat Jun 07, 2025 1:01 am
biljka wrote:
Sat Jun 07, 2025 12:34 am
Znaju oni sve. Samo misle da sam luda (i kažu po ovom što sam čula). I u isto vrijeme me žale
Zasto dajes toliki znacaj ljudima koji te ne postuju? Znaci rekla si im i oni odbijaju da i uzmu u obzir to sto kazes, to kako se osjecas? Da li takvi ljudi uopste zavredjuju tvoje zamjeranje?
Pa vjerovatno ne, ALI UPDATE: Nisam mogla zaspat, sišla sam, popričala sa glavnim akterom problema poslije godinu dana okretanja glave i evo završilo je zagrljajem. Dobila izvinjenje i oprostila, al fakat. Sad mi ostaju još dvije glavne glave za razgovor, ali bar znam šta dalje

Dmr
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by Dmr »

Znaci ipak im nisi bila rekla :D

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Dmr wrote:
Sat Jun 07, 2025 9:46 am
Znaci ipak im nisi bila rekla :D
Ma jesam, samo je i njoj sazrilo poslije godinu dana :hahah

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:-?
de biljka. koji se klinac zamajavash glupostima...
ko ti se ne svidja. prekrizi ga. bez ikakvih objashnjenja..
.............................................................................................Image

Dmr
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by Dmr »

To je bas ekstremno Bela :D

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Bella wrote:
Sat Jun 07, 2025 2:12 pm
Ne mogu to i jednostavno sam poslije dvije godine zavaravanja i pretvaranja prihvatila da ne mogu to

Vraćam se u Sarajevo 20 kila lakša. Bitan razgovor danas obavljen. Ja sam pružila ruku opet još jednom. I ako je ne prihvate svakako sam navikla na ignorisanje, ništa novo, a ako prihvate-super. Optimistična sam

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

biljka wrote:
Sat Jun 07, 2025 7:12 pm
Bella wrote:
Ne mogu to i jednostavno sam poslije dvije godine zavaravanja i pretvaranja prihvatila da ne mogu to

Vraćam se u Sarajevo 20 kila lakša. Bitan razgovor danas obavljen. Ja sam pružila ruku opet još jednom. I ako je ne prihvate svakako sam navikla na ignorisanje, ništa novo, a ako prihvate-super. Optimistična sam
.trenutno. okupacija u zivotu ti je studiranje/ uporedo izgleda i posao... to je veliko breme .. ne trebaju ti familijarni problemi/ rekla /kazala/ . sve to treba u stranu smjestiti .. :-?
.............................................................................................Image

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Bella wrote:
Sun Jun 08, 2025 1:20 am
biljka wrote:
Sat Jun 07, 2025 7:12 pm
Bella wrote:

.trenutno. okupacija u zivotu ti je studiranje/ uporedo izgleda i posao... to je veliko breme .. ne trebaju ti familijarni problemi/ rekla /kazala/ . sve to treba u stranu smjestiti .. :-?
Pa jeste, ali nisam nikad uspjela potpuno odsjeći to :jbg

Dmr
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by Dmr »

Medjuljudski odnosi su jedan od najvaznijih aspekata zivota. Ako sada ne naucis kako da ih hendlas, kada ces? :) Odlicno si postupila sto si popricala, pusti Belu, sva je negativna :D

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:hahah
jeste. skinula teret... :up

:hm dokle...
nisamsva :maad
. iskustvo je pokazatelj.. biljka je mlada.. :jbg bili smo svi ..

Dmr
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by Dmr »

A sta ti mislis da se teret jednom skine i citav zivot si miran? :D Zivot je niz "problema" koje rjesavas, postati sto bolji u rijesavanju tzv problema je ultimativni cilj :D Po tebi niko ne bi ni pricao ni sa kim!? :D

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:DE
na jednom, na par njih.. vech postajesh iskusan u odnosu na okolinu... do pojedinca je .kako sve sprovesti.. a da ne bude 'teret'
..

fjaka
Aktivan član
Aktivan član
Reactions:

Unread post by fjaka »

Dmr wrote:
Sun Jun 08, 2025 3:09 pm
A sta ti mislis da se teret jednom skine i citav zivot si miran? :D Zivot je niz "problema" koje rjesavas, postati sto bolji u rijesavanju tzv problema je ultimativni cilj :D Po tebi niko ne bi ni pricao ni sa kim!? :D
ja probleme ne rješavan. ja ih gomilam :hahah

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Saznala i skontala sam jučer da je najbolja prijateljica ljuta na mene već 20 dana. Zašto? Nemam pojma. I neće da priča

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:hm
nisi joj se javljala 20 dana. mozda je to razlog

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Bella wrote:
Sun Jun 22, 2025 12:37 am
:hm
nisi joj se javljala 20 dana. mozda je to razlog
Ja jesam i dobijala suhe odgovore, pa se pitala što ne pita kako sam na putu :rolleyes

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

i ja se ustezem.da li da te pitam. kako si provela vrijeme, utisci.. itd :hm ti ne pishesh.. mislim. se zashto..

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Bella wrote:
Sun Jun 22, 2025 1:11 am
i ja se ustezem.da li da te pitam. kako si provela vrijeme, utisci.. itd :hm ti ne pishesh.. mislim. se zashto..
Pa iskreno ovdje nisam pisala jer stvarno nisam imala vremena, a 90% vremena ni interneta. Išla sam obavezom, odmarala samo nedjelju i srijedu donekle,. Toliko sam umorna bila da sam danas spavala 12-13 sati, plus i prehlađena bila. Napisat ću utiske ovih dana, čim se sve malo slegne.

Ali kako god, ona nije ništa ni pitala, čak i kad sam ja inicirala konverzaciju i zasmrdilo mi je to sve. Sinoć se vidjele, hladnoća haos. Ja je jutros pitala porukom jel nešto ljuta, ona mi odgovori da razmislim kakva sam bila prema njoj prije nekih konceata prije 20 dana. Jedino što znam je da sam taj vikend cijeli radila i došla nedjeljom 3 minute pred koncert, ona predložila da idemo kući poslije sat vremena jer je bilo dosadno. Ja otišla svojoj kući, ona svojoj. Javila joj se 2 puta da se vidimo prije nego odem na put, "nije mogla", odem, vratim se i eto ovo me dočeka

Cijeli dan dumam šta sam uradila. Otišla sam joj do zgrade, napisala da sam tu ako želi pričati, "ne može", napišem joj da je neću forsirat, ali da želim da se vidimo. Dobila sam seen i vratila se kući bez ikakvog odgovora :killm

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

ma. zaboravi je.. shto prije to bolje... :jbg ne treba ti tako shto u okolini

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Bella wrote:
Sun Jun 22, 2025 2:32 am
ma. zaboravi je.. shto prije to bolje... :jbg ne treba ti tako shto u okolini
Pa u 8 godina ovo je prvi put da njoj nešto zasmeta u ovom odnosu. Mislim znala je ona ispast pravo loša prema meni, ali popričamo, izvini se i život ide dalje. Sigurno neću dići nos ili 20 dana šutiti, pa eto ti dumaj šta si skrivila. Zanima me samo šta sam to toliko veliko u dvije noći uradila da se 8 godina baca u vodu :jbg

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Da se požalim
    by Revizor » » in Brbljaonica
    200 Replies
    2821 Views
    Last post by Skitnica