Da se požalim
Re: Da se požalim
.............................................................................................
da razmislim kakva sam bila prema njoj prije nekih konceata prije 20 dana.
'moch'... ti si tu 'donja' na tebi je .kako chesh dalje..
.............................................................................................
Ma znam ja da sam donja. Ovo je od nje stvarno djetinjasto, da me ostavi na silent treatmentu i sad ja kao nju trebam da ganjam i molim da čujem bar šta sam uradila. Stvarno ne razumijem i ne ide mi ovo sve u glavuBella wrote: ↑Sun Jun 22, 2025 2:02 pm![]()
da razmislim kakva sam bila prema njoj prije nekih konceata prije 20 dana.eto ti treba da razmishljash. sto i radish vec 24 sata. dakle. ona je 'kraljica' to je ono kad mati kaze djetetu..'idi donesi shibu' i pazi kakvu chesh izabrati..
'moch'... ti si tu 'donja' na tebi je .kako chesh dalje..![]()
Prije mjesec i po dana ili kad već zamalo prekida sa momkom. Ja joj kažem da se uvijek može na mene osloniti i u po noći doći ako treba, toliko smo dobre bile. I onda najednom ne dobijam ni odgovore na poruke, a kamoli razgovor
Per aspera ad astra 
jel to djevojka .koja se drogira i ima momka.. zive skupa..itd shto si pisala ?biljka wrote: ↑Sun Jun 22, 2025 2:11 pmMa znam ja da sam donja. Ovo je od nje stvarno djetinjasto, da me ostavi na silent treatmentu i sad ja kao nju trebam da ganjam i molim da čujem bar šta sam uradila. Stvarno ne razumijem i ne ide mi ovo sve u glavuBella wrote: ↑Sun Jun 22, 2025 2:02 pm![]()
da razmislim kakva sam bila prema njoj prije nekih konceata prije 20 dana.eto ti treba da razmishljash. sto i radish vec 24 sata. dakle. ona je 'kraljica' to je ono kad mati kaze djetetu..'idi donesi shibu' i pazi kakvu chesh izabrati..
'moch'... ti si tu 'donja' na tebi je .kako chesh dalje..![]()
![]()
Prije mjesec i po dana ili kad već zamalo prekida sa momkom. Ja joj kažem da se uvijek može na mene osloniti i u po noći doći ako treba, toliko smo dobre bile. I onda najednom ne dobijam ni odgovore na poruke, a kamoli razgovor![]()
A jeste hahahahBella wrote: ↑Sun Jun 22, 2025 2:18 pmjel to djevojka .koja se drogira i ima momka.. zive skupa..itd shto si pisala ?biljka wrote: ↑Sun Jun 22, 2025 2:11 pmMa znam ja da sam donja. Ovo je od nje stvarno djetinjasto, da me ostavi na silent treatmentu i sad ja kao nju trebam da ganjam i molim da čujem bar šta sam uradila. Stvarno ne razumijem i ne ide mi ovo sve u glavu![]()
Prije mjesec i po dana ili kad već zamalo prekida sa momkom. Ja joj kažem da se uvijek može na mene osloniti i u po noći doći ako treba, toliko smo dobre bile. I onda najednom ne dobijam ni odgovore na poruke, a kamoli razgovor![]()
Per aspera ad astra 
Ako je detinjasta onda je momku ispricala da si joj rekla da ima tebe, momak je ubedio da to znaci da ih zelis razdvojiti i tako te detinjaste fore i ona ti se sada ne javlja dok se opet ne posvadja sa deckombiljka wrote: ↑Sun Jun 22, 2025 2:56 pmA jeste hahahahBella wrote: ↑Sun Jun 22, 2025 2:18 pmjel to djevojka .koja se drogira i ima momka.. zive skupa..itd shto si pisala ?biljka wrote: ↑Sun Jun 22, 2025 2:11 pm
Ma znam ja da sam donja. Ovo je od nje stvarno djetinjasto, da me ostavi na silent treatmentu i sad ja kao nju trebam da ganjam i molim da čujem bar šta sam uradila. Stvarno ne razumijem i ne ide mi ovo sve u glavu![]()
Ma nije momak taj tip fakat. Pričala sam i s njima skupa kad je ta njihova svađa bila. Normala je fakat
Per aspera ad astra 
Samo kontam da se nije vratila tome, a ja sam joj govorila poslije zadnjeg puta prije par mjeseci da ne znam hoću li moći biti uz nju i taj teret i tajnu nositi ako opet bude
Sad sam s drugom prijateljicom pričala i ona mi govori kao da ona generalno nije osoba koja mi treba biti broj 1 u životu jer je neko ko radi sitnice može okrenuti leđa i otići bez da se osvrne. To je radila sa drugim ljudima u životu, pa bi realno mogla i sa mnom
Per aspera ad astra 
biljka wrote: ↑Sun Jun 22, 2025 5:22 pmSamo kontam da se nije vratila tome, a ja sam joj govorila poslije zadnjeg puta prije par mjeseci da ne znam hoću li moći biti uz nju i taj teret i tajnu nositi ako opet bude
Sad sam s drugom prijateljicom pričala i ona mi govori kao da ona generalno nije osoba koja mi treba biti broj 1 u životu jer je neko ko radi sitnice može okrenuti leđa i otići bez da se osvrne. To je radila sa drugim ljudima u životu, pa bi realno mogla i sa mnom![]()
dakle.. doshli smo do zakljuchka.. kojeg..
Bella wrote: ↑Sun Jun 22, 2025 6:38 pmbiljka wrote: ↑Sun Jun 22, 2025 5:22 pmSamo kontam da se nije vratila tome, a ja sam joj govorila poslije zadnjeg puta prije par mjeseci da ne znam hoću li moći biti uz nju i taj teret i tajnu nositi ako opet bude
Sad sam s drugom prijateljicom pričala i ona mi govori kao da ona generalno nije osoba koja mi treba biti broj 1 u životu jer je neko ko radi sitnice može okrenuti leđa i otići bez da se osvrne. To je radila sa drugim ljudima u životu, pa bi realno mogla i sa mnom![]()
![]()
dakle.. doshli smo do zakljuchka.. kojeg..oslobadjash se toksicnih osoba..
![]()
![]()
Per aspera ad astra 
Per aspera ad astra 

molim administraciju, da promjeni .reklamni proizvod, na vrhu stranice... hvala

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 200 Replies
- 2897 Views
-
Last post by Skitnica