Velika razlika u godinama
Re: Velika razlika u godinama
Prvo pokusaj pa onda izvuci zakljucak 

.............................................................................................
"Ono što smatram ključnim za pojasniti jest dublji razlog zbog kojeg sam odlučila podijeliti svoju priču na društvenim mrežama. To nije proizašlo iz želje za pažnjom, niti iz namjere da se stvori senzacija ili potaknu tračevi. Naprotiv, proizlazi iz sasvim suprotne želje: da barem malo pridonesem budućnosti u kojoj priče poput moje više neće izazivati sablazan", zaključila je.
https://www.index.hr/magazin/clanak/uda ... 84977.aspxUdala se za profesora iz srednje u kojeg je bila zaljubljena: "Stariji je 40 godina"
itekakoche..
..biche vidi epstein-a
.. on pristojno izgleda,sada..\\ za

.............................................................................................
Miro Ungar . (prvi muz .glazbenice ..Tereze Kesovie) kad je imao 63 upoznao IV suprugu .. Saru koja je imala 21
HM.. sad su tu negdje

Danas na poslu sretoh poznatog covjeka. Taman izlazim na vrata, on ulazi. Haman da se prodjosmo, ali prepoznasmo smo i okrenusmo jedno prema drugom u istu sekundu.
Ispitasmo se za zdravlje i tako…Oni imaju porodicni biznis, tako da se zna haman sa svim ljudima s nasih prostora.
Sa njim mlada djevojka. Izgleda kao da ima latinske krvi, a zena mu je latinka.
Pa upitah ko je djevojka.
- To je moja cura, kaze.
Ljudi cesto koriste izraz - moja cura za kcerku. I automatski sam pomislila da jeste. Znam da vec treba imati punoljetnu kcerku.
Kazem - vidjela sam je jednom unazad par god kod vas, bila je teen tada, sad stvarno cura.
- O ne, ne. Nije ona moja kcerka, to je moja girlfriend.
Pa cekaj, kazem, ti su ozenjen?
- Razveo sam se. Sta ces, desi se, kaze.
Pitam - koliko je njoj god?
- Njoj je 25 god, kaze.
- A kcerki?
- Pa malo je mladja.
- Izvini, stvarno sam mislila da je tvoja kcerka. Koliko je tebi sada godina?
- Imam 41 god.
Razmisljah o njima.
On je uvijek u top formi, fitnes ne zaobilazi, sigururna sam. Ali opet, vidi se zrelost. To sirenje kostiju
I dobro je osijedio, brada je poprilicno sijeda. Mnogo vise od mog muza iako je mladji 14 god.
Djevojka je prelijepa. Drzi je za ruku. Ocigledno zeli pratiti njenu energiju.
Razumijem ga, ne sudim. Zasto bi se odlucio za zenu svojih godina, da najbolje izgleda, opet ne moze izgledati kao ova djevojka.
Ali ta njegova zrelost ne machira tu njenu energiju. Ni njegov izgled, iako se sjajno drzi, njeno tijelo.
Ispitasmo se za zdravlje i tako…Oni imaju porodicni biznis, tako da se zna haman sa svim ljudima s nasih prostora.
Sa njim mlada djevojka. Izgleda kao da ima latinske krvi, a zena mu je latinka.
Pa upitah ko je djevojka.
- To je moja cura, kaze.
Ljudi cesto koriste izraz - moja cura za kcerku. I automatski sam pomislila da jeste. Znam da vec treba imati punoljetnu kcerku.
Kazem - vidjela sam je jednom unazad par god kod vas, bila je teen tada, sad stvarno cura.
- O ne, ne. Nije ona moja kcerka, to je moja girlfriend.
Pa cekaj, kazem, ti su ozenjen?
- Razveo sam se. Sta ces, desi se, kaze.
Pitam - koliko je njoj god?
- Njoj je 25 god, kaze.
- A kcerki?
- Pa malo je mladja.
- Izvini, stvarno sam mislila da je tvoja kcerka. Koliko je tebi sada godina?
- Imam 41 god.
Razmisljah o njima.
On je uvijek u top formi, fitnes ne zaobilazi, sigururna sam. Ali opet, vidi se zrelost. To sirenje kostiju
I dobro je osijedio, brada je poprilicno sijeda. Mnogo vise od mog muza iako je mladji 14 god.
Djevojka je prelijepa. Drzi je za ruku. Ocigledno zeli pratiti njenu energiju.
Razumijem ga, ne sudim. Zasto bi se odlucio za zenu svojih godina, da najbolje izgleda, opet ne moze izgledati kao ova djevojka.
Ali ta njegova zrelost ne machira tu njenu energiju. Ni njegov izgled, iako se sjajno drzi, njeno tijelo.
Za svoje pare što neće. Može birati. I ja bih danas radije sa svoje 34 hodao sa nekom od 20-tak godina nego sa nekom vršnjakinjom mojih godina. Ove od 20 puno ne zanovjetaju. Dok ove starije traže da znaju broj gaća. Isto gestapo. Stres. Control freak. Inače mi je sama forma braka da Bog sačuva. Mojih godina ili starije su dobre ako imaju više para da se troši i da se više uživa u životu. Inače, radije su mi mladje izbor. Dok mojih godina ili starije kompenziraju kroz neka druga životna uživanja. Dok sam bio do 30 to nisam puno ni primjećivao tu razliku.
Be highirly man not sikirly man
shta 4 godine ,uchinishe od momka..danas radije sa svoje 34 hodao sa nekom od 20-tak godina
Ma lutke lijepe...osjecha se ona mladost...
35 ove godine....
Idem i ja u godine....pa kad se bira mladje sladje.
Nemoj potcjenjivati mladje... ljubomora...znam...
. shta ti vrijedi. kad si ti u silaznoj putanji
.
Ma najbolje je menjati zenu od 50 za dve od 25 
Nashaltati se bona...nishta previse dugo...zasiti se covjek...
Do tog kasnije potrudi se da ne dodje...jer bude
Ti kako deverash?
. deveram..

Ti zaboravljas da sam ti ja veciti mladic tako da mene ne treba deliti
I nemam 50 nego 42
O ulju na platnu moja ti...shta cesh...
Jel to ona od Kemala malovchica
-
- Similar Topics
- Replies