Grupe A B C D (FIFA World Cup 2026)
Re: Grupe A B C D (FIFA World Cup 2026)
Sama činjenica da su tamo već mi je

Kanada je igrala u kući, i to dosta utiče inače na psihu igrača.
I jesu bili brži (što ni ne čudi po formulaciji im igrača
)
Ali BiH je pokazala defanzivnu disciplinu
i glavu.. koja će se (za)pamtiti.
Šteta što je Demirović propustio priliku.. i unatoč i tome nema im se šta zamjeriti.

Kanada je igrala u kući, i to dosta utiče inače na psihu igrača.
I jesu bili brži (što ni ne čudi po formulaciji im igrača
Ali BiH je pokazala defanzivnu disciplinu
Šteta što je Demirović propustio priliku.. i unatoč i tome nema im se šta zamjeriti.
Ali ovaj cirkus gde se u 22-om ili 23-em minutu pravi pauza da se pije voda. Napravise od fudbala balet. Kakvi li su to kreteni koji smisljaju ova glupa pravila. Jos da uvedu letece izmene kao u rukometu pa da ga ugase nacisto. Debili
Navijala sam za Maroco… 
I ja sam. Brazil nista posebno
Da ne nameste Ronaldu da uzme titulu sa Portugalom.Mnogi o tome pricaju
Da ne nameste Ronaldu da uzme titulu sa Portugalom.Mnogi o tome pricaju
Onako kao Kanada u utakmici sa Bosnom niko ne igra. Mahnit fudbal.
Švica izgubi pobjedu u zadnjoj minuti iako je Katar izgledao kao nula. Ali im je golman prva liga
I bez Šaćirija Švica nije to
Švica izgubi pobjedu u zadnjoj minuti iako je Katar izgledao kao nula. Ali im je golman prva liga
I bez Šaćirija Švica nije to
Kanada da nije domacin jedino bi mozda protiv Katara i dosla do boda 
.............................................................................................
Mislim da ce Svajcarska biti prva u grupi a za drugo mesto ce se boriti Kanada i Bosna. Bosna mi izgleda bolje a bojim se da ce Kanadu gurati kao domacina
Katar je sinoć šokirao Švicarsku, ali i cijeli fudbalski svijet kasnim golom i remijem u prvom kolu SP-a.
Švicarci su očekivano poveli već u prvom dijelu golom Emboloa sa bijele takče i kontrolisali su igru na terenu.
Očekivalo se da će mirno privesti susret kraju, ali je u 95. minutu uslijedio pravi šok.
Defanzivni fudbaler Katara Boualem Khoukhi matirao je Kobela i nastala je ludnica.
Katar je tako stigao do svog prvog boda i prilično "zakuhao" situaciju u našoj grupi.
Pomenuti fudbaler vječno će pamtiti sinoćnji gol iz prostog razloga.
Naime, katarski javni investicijski fond objavio je da će Boualem Khoukhi dobiti 3 miliona dolara i najnoviji Rolls-Royce Phantom vrijedan 550.000 dolara nakon što je postigao izjednačujući gol protiv Švicarske na Svjetskom prvenstvu.
Sta bi tek dobili da budu svjetski prvaci...
Švicarci su očekivano poveli već u prvom dijelu golom Emboloa sa bijele takče i kontrolisali su igru na terenu.
Očekivalo se da će mirno privesti susret kraju, ali je u 95. minutu uslijedio pravi šok.
Defanzivni fudbaler Katara Boualem Khoukhi matirao je Kobela i nastala je ludnica.
Katar je tako stigao do svog prvog boda i prilično "zakuhao" situaciju u našoj grupi.
Pomenuti fudbaler vječno će pamtiti sinoćnji gol iz prostog razloga.
Naime, katarski javni investicijski fond objavio je da će Boualem Khoukhi dobiti 3 miliona dolara i najnoviji Rolls-Royce Phantom vrijedan 550.000 dolara nakon što je postigao izjednačujući gol protiv Švicarske na Svjetskom prvenstvu.
Sta bi tek dobili da budu svjetski prvaci...
Od 12 grupa osam najbolje treceplasiranih takodje prolazi dalje
Pa najbolje onda da svi prolaze dalje da igraju do besvesti ionako im prave pauzu za vodu
Pa najbolje onda da svi prolaze dalje da igraju do besvesti ionako im prave pauzu za vodu
Nadam se da ce večeras pobjedi Zmajeva…

Bice tesko protiv Svajcaraca ali se nadam pobedi protiv Katara
Imamo sreće više nego pameti. I ništa bez Džeke 
Per aspera ad astra 
Ovaj Barbarez da moze i rezervne igrace bi stavio kod svog gola. Taktika 9-1-0 i cekaj kontru. Pravi glupavi balkanski mentalitet i zaostao fudbal.
puno primishe..
.............................................................................................
Primise jer se samo brani i ceka kontre. To je taj nas zaostali fudbal.
Ma slabo su igrali, pogubljeni skroz. I onda ono odustajanje na kraju... Primili gol i kraj, to je to. Vjerujem da ih i trema jede. Ovi Švicarci pored njih izgledali kao starci. Simpa su naši skroz, za koju godinu može biti fakat dobra ekipa. A da se ne ponavljamo- i ovo je ogroman uspjeh!!!
Per aspera ad astra 
vidjam ih kod tinejdjera .meksikanaca
https://www.tiktok.com/@muharemovicfans ... 9500297505
UžasBella wrote: ↑Fri Jun 19, 2026 12:33 amzashto su izabrali . ove frizure
vidjam ih kod tinejdjera .meksikanaca
https://www.tiktok.com/@muharemovicfans ... 9500297505
![]()
Per aspera ad astra 
tkz mullet frizura ..
nosili su ih drevni ratnici i vojnici, kratke strane i šiške drže kosu dalje od očiju i sprečavaju da bude uhvaćena u borbi
Danas otici na EP ili SP i nije neki uspeh prvenstveno jer su povecali broj ucesnika barem za 50%. Nekada je isao samo prvi iz grupe bez tih baraza posle. Em sto su povecali broj ucesnika stavili su da iz grupe od 12 treceplasiranih prolazi osam najboljih. Tako da je Bosna usla,srecno ali usla a Srbija se obrukala A zajednicko nam je sto igramo taj odvratan fudbal sa bunkerisanjem kod svog gola pa sta uradimo. Srbija tek u narednom periodu nece uraditi nista jer su gotovo svi kvalitetni igraci odbili da igraju. A i kada su igrali, vaznije su im bile frizurice, jurenje zena i LV torba. Imamo mlade igrace, dobre igrace ali to nije garancija da ce se razviti u dobre fudbalere jer se desilo da mlada reprezentacija Srbije bude prvak Evrope i sveta a da kasnije gotovo niti jedan od tih igraca bude u seniorskoj reprezentaciji niti igraju bilo gde. Ima i Bosna mlade igrace,zanimljive. Sve je do toga gde nastave karijere,koliko igraju itd.
Ekipa BIH je u procesu stvaranja, i ovo im može poslužiti kao zajedničko sazrijevanje i rast.
Švajcarska je selekcija koja godinama igra na vrhunskom nivou..
i većina im ključnih igrača, ne malo vremena, igra zajedno. Znaju se 'napamet'
Naravno da bi me radovalo da što što bolje prođu i izađu iz svega ovog pogotovo najmlađi igrači, i opet.. i u bilo kakvom slučaju.. uz srce su sigurno
Sinoć pogotovo
Ermin Mahmić, Nikola i Amar

Švajcarska je selekcija koja godinama igra na vrhunskom nivou..
Naravno da bi me radovalo da što što bolje prođu i izađu iz svega ovog pogotovo najmlađi igrači, i opet.. i u bilo kakvom slučaju.. uz srce su sigurno
Sinoć pogotovo
Ermin Mahmić, Nikola i Amar
Svajcarska je po meni mozda top 15 ekipa, dobra ali nista posebno. I to je dobra bas iz tog razloga koji si spomenula, igraju dugo zajedno. Bosna ima kvalitetne mlade igrace ali trebaju napredovati, igrati jaka prvenstva. Secam se onog Muhameda Besica, talenat,kvalitet,odlazak u Everton,vrzmao se po nekakvim pozajmicama i na kraju zavrsio u Spartaku iz Subotice. Mi smo skloni tome da cim neko odigra 2-3 kvalitetne utakmice pa makar to bilo i protiv nekakvih amatera,odmah dizemo u nebesa. Inace sam ubedjen, da je neki bolji selektor, Bosna bi igrala znatno bolje. I treba dodati da je grupa u kojoj je Bosna mozda i najslabija. Tako da ako ne prodju dalje, veliki je neuspeh bas iz tog razloga sto prolaze tri ekipe, tacnije osam od 12 treceplasiranih. I cetri boda bi trebala biti dovoljna (moraju pobediti amaterski Katar)
Ma ništa oni ne moraju.
I ako prođu ili ne..
A "razapinjanje" selektora (mnogi bi kao znali bolje sa fotelje i hladnim pivom u ruci
) ili mladih igrača.. je nešto najgore. To mislim općenito, ne samo kad je u pitanju BIH.
I ako prođu ili ne..
A "razapinjanje" selektora (mnogi bi kao znali bolje sa fotelje i hladnim pivom u ruci
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 39 Replies
- 681 Views
-
Last post by biljka
-
- 17 Replies