Navedite 3 dobre stvari koje su se danas dogodile
Navedite 3 dobre stvari koje su se danas dogodile
Na kraju dana, prije nego što odete u krevet, provedite nekoliko minuta razmišljajući o tri dobre stvari koje su se dogodile tog dana. One ne moraju biti nešto izuzetno: samo tri stvari zbog kojih se osjećate malo bolje. Također, možete razmišljati zbog čega su se dogodile.
U jednoj studiji u okviru koje su ljudi sprovodili ovu vježbu, njihova sreća se povećala, a depresivni simptomi su se smanjivali u potpunosti nakon šest mjeseci.
Ovo sam copy/paste uradila.
Pa hajde da provjerimo radi li ovo.
U jednoj studiji u okviru koje su ljudi sprovodili ovu vježbu, njihova sreća se povećala, a depresivni simptomi su se smanjivali u potpunosti nakon šest mjeseci.
Ovo sam copy/paste uradila.
Pa hajde da provjerimo radi li ovo.
Re: Navedite 3 dobre stvari koje su danas dogodile
U centru gdje sam danas radila, tim menagera je dosao da se zahvali za nas doprinos.
Zena dva puta i muskarac jednom. Bilo je to stvarno iskreno.
Na putu kucu stanem da kupim neke namirnice, ali nadjem neke super cute stvari za sebe.
Jedna pj, mekana bas, cvjetici, ali i cipka. To sam zbog muza, ne zbog sebe
Predvecerje bilo ugodno bas, vani u miru i tisini popili kafu.
Zena dva puta i muskarac jednom. Bilo je to stvarno iskreno.
Na putu kucu stanem da kupim neke namirnice, ali nadjem neke super cute stvari za sebe.
Jedna pj, mekana bas, cvjetici, ali i cipka. To sam zbog muza, ne zbog sebe
Predvecerje bilo ugodno bas, vani u miru i tisini popili kafu.
Re: Navedite 3 dobre stvari koje su se danas dogodile
Ostavila hranu pticama (najviše radi moje golubice) jer su se temperature smanjile.. a bilo je i kiše.. pa da se ne muče previše uokolo.
Našla jedan ključ, koji mi je trebao za staru komodu.. (koju bi bilo šteta unakaziti..) nekih dokumenata što se moraju čuvati određen br godina na poslu.
I gle čuda "glava" mu je u obliku srca.
Odgovorila prilično i hladno jednoj kolegici.. jer je bila jako bezobrazna.
I to ne prvi put.
Našla jedan ključ, koji mi je trebao za staru komodu.. (koju bi bilo šteta unakaziti..) nekih dokumenata što se moraju čuvati određen br godina na poslu.
I gle čuda "glava" mu je u obliku srca.
Odgovorila prilično i hladno jednoj kolegici.. jer je bila jako bezobrazna.
I to ne prvi put.
Cato mi nafalio sliku za takmicenja.
To mi je najdraza slika u tell. Otvorila sam je mnogo puta, i svaki se put divila iznova.
Izgleda da se bolje razumijem s vjestackom inteligencijom nego s ljudima.
Sin imo visit kod doktora, skidali mu konce. Doktor zadovoljan kako je sve ispalo i kako sve fino zarasta.
Odmah mi poslo poruku. I seki. Drago mi sto sve s nama dijeli.
Kcerkica jucer bila u salonu, bojenje je kostalo oko $400, i nezadovoljna, kao da nista nije radila.
Sinoc se mislila da li posalje zalbu ili da ide na drugo mjesto.
Napravia zalbu, frizerka je primila bez rijeci, i tako ustedjela sebi. Dala samo tip.
To mi je najdraza slika u tell. Otvorila sam je mnogo puta, i svaki se put divila iznova.
Izgleda da se bolje razumijem s vjestackom inteligencijom nego s ljudima.
Sin imo visit kod doktora, skidali mu konce. Doktor zadovoljan kako je sve ispalo i kako sve fino zarasta.
Odmah mi poslo poruku. I seki. Drago mi sto sve s nama dijeli.
Kcerkica jucer bila u salonu, bojenje je kostalo oko $400, i nezadovoljna, kao da nista nije radila.
Sinoc se mislila da li posalje zalbu ili da ide na drugo mjesto.
Napravia zalbu, frizerka je primila bez rijeci, i tako ustedjela sebi. Dala samo tip.
Prvi dan plivanja ove god. Tijelo mi je pozelilo i trebalo.
Nisam imala potrebu sjedati u auto.
Pravila smoothie od smrznutih organskih borovnica. Odlicne.
Nisam imala potrebu sjedati u auto.
Pravila smoothie od smrznutih organskih borovnica. Odlicne.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 101 Replies
- 6075 Views
-
Last post by biljka
-
- 27 Replies