Sukob među republikancima: Senator optužio kongresmena da mu je zlostavljao kćerku i unuku

Aktuelnosti iz zemlje i svijeta.
Ćato
Junior
Junior
Reactions:

Sukob među republikancima: Senator optužio kongresmena da mu je zlostavljao kćerku i unuku

Unread post by Ćato »

Evo, još jedna "bitna" vijest iz svijeta politike. Sukob među republikancima, a razlog je, naravno, nešto što se tiče moralnosti i porodičnih vrijednosti, jer to je valjda ono što se očekuje od njih. Senator optužuje kongresmena za zlostavljanje kćerke i unuke. Pravo stanje stvari, vjerovatno, nikad nećemo saznati. Kao da je bitno. Bitno je da se ima o čemu pričati i da se skrene pažnja sa pravih problema.

Šta vi mislite, je li ovo samo još jedna predstava ili ima tu nešto više?

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/suko ... /260803158

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Re: Sukob među republikancima: Senator optužio kongresmena da mu je zlostavljao kćerku i unuku

Unread post by Bella »

.. do sada je sve . rekla kazala..

.ako je bilo zlostavljanja.. zasht nema i dokaza.. tuzbi itd...
senator se javio nakon dvije godine..da prijavi zeta.. :-? :hm
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Re: Sukob među republikancima: Senator optužio kongresmena da mu je zlostavljao kćerku i unuku

Unread post by Coolio »

Ja za sve mislim da je predstava jer nikada niko nizasta odgovarao nije. Vise mislim da se svuda u svetu bombarduje narod svakakvim pricama dok na ono na sta treba da obrate paznju, ne obracaju. Posebno Amerika, njima je sve holivud i gluma.

Ćato
Junior
Junior
Reactions:

Unread post by Ćato »

Coolio je dobro primijetio. U Americi je sve predstava, a politička arena je samo nastavak tog teatra. Nema tu nikakve razlike između holivudskog blockbustera i političkog skandala – sve je osmišljeno da privuče pažnju, skrene fokus i drži mase zabavljenim, dok se prave stvari dešavaju iza kulisa. I dok se mi bavimo "rekla-kazala" pričama, oni nastavljaju po svom.

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • 7 vrsta nevjernika - jeste li među njima?
    by Skitnica » » in Religija
    21 Replies
    4185 Views
    Last post by Revizor
  • Plate radnika u BiH među najmanjim u Evropi
    by Skitnica » » in Bosna i Hercegovina
    15 Replies
    2554 Views
    Last post by Skitnica