Aseksualnost - lijek ili bolest?
Aseksualnost - lijek ili bolest?
Čini li vam se da sve problema u životu što imate ili ste imali je vezano za žene
?
Dobro, mislim više na seksualnost, nagone koji nas primarno pokreću i zbog kojih doživljavamo kompleksnost odnosa sa osobama suprotnog spola. Hoću reći, da smo aseksualni svi, evnusi i …
ne znam koji je ženski ekvivalent tome, ako ga i ima, bismo li bili realno sretniji?
Otpala bi i skoro, ako ne u potpunosti, romansa i samim time sterilisao bi se u tom smislu odnos medju muškarcima i ženama i morale bi se gledati neke realnije vrijednosti od sisa
Helem, mišljenja sam da bi trebalo cap-carapati to čudo s naše strane i time progledati umom i duhom, skinuti s ramena noge i breme svega negativnog što nosi muško-ženski odnos.

Dobro, mislim više na seksualnost, nagone koji nas primarno pokreću i zbog kojih doživljavamo kompleksnost odnosa sa osobama suprotnog spola. Hoću reći, da smo aseksualni svi, evnusi i …
Otpala bi i skoro, ako ne u potpunosti, romansa i samim time sterilisao bi se u tom smislu odnos medju muškarcima i ženama i morale bi se gledati neke realnije vrijednosti od sisa
Helem, mišljenja sam da bi trebalo cap-carapati to čudo s naše strane i time progledati umom i duhom, skinuti s ramena noge i breme svega negativnog što nosi muško-ženski odnos.
Re: Aseksualnost - lijek ili bolest?
Pa nije. Više je misao o utopiji 
Kakva je to utopija bez seksualnog zadovoljstva :cc.
Per aspera ad astra 
Pa ev sad ima seksualno zadovoljstvo pa nikako nije utopija 
Jeste, realno je utopija danas 
Možda motivišem sve druge muškarce da se cap-carapaju
Tad ne bih ja ni trebao realno bi i to bio utopijski scenarij 
Misliš da su ti možda svi problemi u životu vezani za žene, a htio bi da imaju kao opciju za seks samo tebe? Ako sam dobro shvatila
Per aspera ad astra 
A sad zamišljam tu situaciju
oči maskarne cijelog svijeta u tebe gledaju … e ja bih to dočekao i cap-carapno ga onda 
A sad ozbiljno - bil bilo lakše bez seksualnosti u odnosima medju ljudima?
Okej, znamo da je seksualnost sama po sebi joy. Ali evo nema je i ko je nema ne nedostaje mu jer nema tog nagona više pa iz te perspektive gledajte
Mislite li da puno problema u životu donosi mišljenje nepravom glavom?
Okej, znamo da je seksualnost sama po sebi joy. Ali evo nema je i ko je nema ne nedostaje mu jer nema tog nagona više pa iz te perspektive gledajte
Ja mislim da vecim delom problem dolazi iz glave, opterecivanja necim, negativnoscu...Govorim uopsteno, ne samo o musko zenskom odnosu.
Sto se sex-a tice, volim ga kao i svi ali nisam opterecen time. Hocu reci,ako kraj mene nemam curu sa kojom bih mogao to imati, nikakav nagon me ne moze naterati da legnem sa bilo kojom koja naleti. Nagon izmisljena rec za one sa ispranim mozgom iliti pacenike. Naidje svakome period kada zeli da ima odnos a da nema sa kime. I svako normalan ume to da kanalise i ne razmislja o tome.
Sto se sex-a tice, volim ga kao i svi ali nisam opterecen time. Hocu reci,ako kraj mene nemam curu sa kojom bih mogao to imati, nikakav nagon me ne moze naterati da legnem sa bilo kojom koja naleti. Nagon izmisljena rec za one sa ispranim mozgom iliti pacenike. Naidje svakome period kada zeli da ima odnos a da nema sa kime. I svako normalan ume to da kanalise i ne razmislja o tome.
Pa mislim da je mišljenje "krivom glavom" problem sam od sebe. To ne znači da je seksualnost problem, već samo da je problem disbalans razuma i tog nagonaVjetar wrote: ↑Tue Jan 21, 2025 11:58 pmA sad ozbiljno - bil bilo lakše bez seksualnosti u odnosima medju ljudima?
Okej, znamo da je seksualnost sama po sebi joy. Ali evo nema je i ko je nema ne nedostaje mu jer nema tog nagona više pa iz te perspektive gledajte![]()
Per aspera ad astra 
Mozda zivot bez sexa bi bio jednostavniji, jer cesto on i izaziva nesporazume, nevjerstva/ sukobe u vezama/braku, i frustracije...Ne bi bilo homofobije i diskriminacije..
Samo pitanje je kako bi se reproduktovali ?
Samo pitanje je kako bi se reproduktovali ?
Mislis kako bi se razmnozavali? Pa digitalno
Kako sve ove nazovi majke koje nemaju nikoga kupuju decu ili sta se vec krije iza toga...
Seks je lepo imati ali ne treba biti opterecen time...Najprostije receno.
surogat majke... ali opet moraju imati donora sperme. to je generalno za ljude koji ne mogu imati potomstvo, pa sklope sa nekom ženom ugovor o surogat majčinstvu i nađu donora sperme. prilično kontroverzna temaNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Wed Jan 22, 2025 12:36 pmMislis kako bi se razmnozavali? Pa digitalno![]()
Kako sve ove nazovi majke koje nemaju nikoga kupuju decu ili sta se vec krije iza toga...
Seks je lepo imati ali ne treba biti opterecen time...Najprostije receno.
Per aspera ad astra 
u stara dobra vremena se .. znalo .koliko djece, toliko je i bilo 'bliskih susreta'
dakle. ne pretjerivati..sa akrobacijama
.............................................................................................
Seksilanosti prije svega nije samo joy, nego potreba za dodirom. Iz dodira se radja ljubav, privrženost.Vjetar wrote: ↑Tue Jan 21, 2025 11:58 pmA sad ozbiljno - bil bilo lakše bez seksualnosti u odnosima medju ljudima?
Okej, znamo da je seksualnost sama po sebi joy. Ali evo nema je i ko je nema ne nedostaje mu jer nema tog nagona više pa iz te perspektive gledajte![]()
Iako se pitanje vise odnosi na muskarce, mislim da bi svima bilo lakse
Medjutim, ne znam kako bi se muskarci uopste povezali sa zenama da nije seksa
Medjutim, ne znam kako bi se muskarci uopste povezali sa zenama da nije seksa
.............................................................................................
Seks je jedno a vodjenje ljubavi je nesto sasvim drugo. Seks se moze imati i sa osobom prema kojoj ne gajis nista a vodjenje ljubavi je kada spavas sa osobom koju volis. I to vodjenje ljubavi se moze nazvati kao kruna jedne lepe i uspesne veze. Ja bih mogao bez toga dugo ali ne vidim razloga zasto bih? Nisam opterecen time ali zaista ne vidim razlog zasto bih sebi uskratio to?!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 560 Views
-
Last post by Peace
-
- 3 Replies