Self-improvement
Re: Self-improvement
Ne postoji “slučajno” – Sve je u Svemiru namjerno!
“Postanite svjesni da ne postoje slučajnosti u našem inteligentnom univerzumu, shvatite da sve što se pojavi u vašem u životu ima nešto što će vas podučiti.
Cijenite svakoga i sve stvari u vašem životu!
Trebate početi gledati iznutra tko ste i zašto ste ovdje, umjesto vani u fizičkom svijetu i svemu što ga okružuje.
Neka vam ovaj dan bude dan poštivanja, dan divljenja i štovanja svega s čim dođete u kontakt; volite svoju jetru, svoje oči, noge, svoj um i sve ostalo što vam se pojavi u vašem prisustvu!
Umjesto osuđivanja, samo cijenite i volite!
Vrata prema višem sloju svjesnosti u vašem životu se otvaraju iznutra.
Većina nas provede život okrenuti u pogrešnom pravcu, gledajući izvan nas samih, tražeći rješenja za probleme.
Za to vrijeme unutar nas, u tom tihom praznom prostoru, leži univerzalna inteligencija, naša esencija kao ljudskih bića – započnite od danas tražiti iznutra, svaki dan!”
~ Wayne Dyer
“Postanite svjesni da ne postoje slučajnosti u našem inteligentnom univerzumu, shvatite da sve što se pojavi u vašem u životu ima nešto što će vas podučiti.
Cijenite svakoga i sve stvari u vašem životu!
Trebate početi gledati iznutra tko ste i zašto ste ovdje, umjesto vani u fizičkom svijetu i svemu što ga okružuje.
Neka vam ovaj dan bude dan poštivanja, dan divljenja i štovanja svega s čim dođete u kontakt; volite svoju jetru, svoje oči, noge, svoj um i sve ostalo što vam se pojavi u vašem prisustvu!
Umjesto osuđivanja, samo cijenite i volite!
Vrata prema višem sloju svjesnosti u vašem životu se otvaraju iznutra.
Većina nas provede život okrenuti u pogrešnom pravcu, gledajući izvan nas samih, tražeći rješenja za probleme.
Za to vrijeme unutar nas, u tom tihom praznom prostoru, leži univerzalna inteligencija, naša esencija kao ljudskih bića – započnite od danas tražiti iznutra, svaki dan!”
~ Wayne Dyer
hmmm, sta je okidac kod ljudi kada se okrenu Self improvementu, da li to moraju biti odredjene godine (ili zrelost) ili neki stresni dogadjaj ili i jedno i drugo?
Meni je bila platonska ljubav.
Nije mi bilo jasno sto mi se desila.
Nisam je planirala. Nisam nista ucinila da se desi.
Dosla je kroz snove.
Nije mi bilo jasno sto mi se desila.
Nisam je planirala. Nisam nista ucinila da se desi.
Dosla je kroz snove.
“Nemoj se zadovoljiti pričama. Načinima na koji su se stvari odvijale za druge. Razvij svoj vlastiti mit.
Budi zahvalan za svakog koga sretneš, jer svatko je poslan kao vodič s one strane.
Tisuću polu-ljubavi mora biti odbačeno, kako bi se jedna cjelovita povela kući.
Ovo mjesto je san. Samo spavači ga smatraju stvarnim. Tada smrt dođe poput zore,
i ti se probudiš smijući se onome za što si mislio da je tvoja tuga.
Pleši, ako si sa sebe skinuo zavoje.
Usred borbe, pleši.
Pleši u svojoj krvi.
Pleši, kad si savršeno slobodan.
Hajd’mo pobjeći,
od svih pametnih ljudi,
koji stavljaju riječi u naša usta.
Hajd’mo samo reći
što naša srca žele.
Zaboravi sigurnost. Živi tamo gdje se bojiš živjeti”.
~ Rumi
Budi zahvalan za svakog koga sretneš, jer svatko je poslan kao vodič s one strane.
Tisuću polu-ljubavi mora biti odbačeno, kako bi se jedna cjelovita povela kući.
Ovo mjesto je san. Samo spavači ga smatraju stvarnim. Tada smrt dođe poput zore,
i ti se probudiš smijući se onome za što si mislio da je tvoja tuga.
Pleši, ako si sa sebe skinuo zavoje.
Usred borbe, pleši.
Pleši u svojoj krvi.
Pleši, kad si savršeno slobodan.
Hajd’mo pobjeći,
od svih pametnih ljudi,
koji stavljaju riječi u naša usta.
Hajd’mo samo reći
što naša srca žele.
Zaboravi sigurnost. Živi tamo gdje se bojiš živjeti”.
~ Rumi