Ostavite poruku
Re: Ostavite poruku
nism znao da si ti ta 
Kada si saznao ?
Sta ce mo sad.. ?
Sta ce mo sad.. ?
aha . neki se poznaju.
a ko je drle?
a ko je drle?
.............................................................................................
who the fuck is drle
molin forumašicu juicypussy da se javi znan da je ovde 
Sta reci
gladan san kao pas a umoran nemam snage jesti. kad bi me netko pitao, ja samo usta da otvaram 
jasno. roditelji. traze spas u drzavi.(krivcu) zeznuli u pravljenu djece..
.............................................................................................
zashto ljudi izgladnjuju pse. ne i machke..
Kada bi znala koliko je dece osteceno u Srbiji nakon vakcinacije ne bi tako govorila. Povecanjem broja vakcina koje primaju povecao se i broj ostecene dece. I naravno da roditelji traze krivca u drzavi jer drzava je ta koja zakonski trazi od roditelja da vakcinisu decu svim tid vakcinama. Nesto sasvim drugo je to sto neko to ne vidi ili ne zeli da vidi
. tako.. ubaci logiku.. 
. to moze znachiti .. shtoshta. zavisi ko analizira.npr dr. ili politichari ili roditelji.. daj neku statistiku.. s kojom che e svi sloziti..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Dec 24, 2024 4:02 pmKada bi znala koliko je dece osteceno u Srbiji nakon vakcinacije ne bi tako govorila. Povecanjem broja vakcina koje primaju povecao se i broj ostecene dece. I naravno da roditelji traze krivca u drzavi jer drzava je ta koja zakonski trazi od roditelja da vakcinisu decu svim tid vakcinama. Nesto sasvim drugo je to sto neko to ne vidi ili ne zeli da vidi
.. vakcine su bile normalne . niko se nije pitao 'zashto' bili su sretni. da im dijete ne oboli od nechega . shto se jednostavno moze sprijechiti.. sada. u moderno doba. i pojavom drushtvenih mreza ..i tikotokova itd.. svi imaju shansu da kazu neshto 'pametno/.. koliko ima dobrih stvari ..toliko i loshih... da che se svi sloziti---------- neche...
..
Nije to internet vec suze roditelja koji zele da tuze drzavu a ne mogu. Kada smo mi manji bili primalo se manje vakcina. Sada mogu izmisljati sto sta i davati deci vakcine. Gde je statistika da to zaista stiti osim da verujemo na rec ljudima koji prodaju te vakcine? To nepoverenje se nakon kurona cirkusa uvecalo za 70%. Ljudi su poceli da sumnjaju u sve.Bella wrote: ↑Tue Dec 24, 2024 5:16 pm. to moze znachiti .. shtoshta. zavisi ko analizira.npr dr. ili politichari ili roditelji.. daj neku statistiku.. s kojom che e svi sloziti..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Dec 24, 2024 4:02 pmKada bi znala koliko je dece osteceno u Srbiji nakon vakcinacije ne bi tako govorila. Povecanjem broja vakcina koje primaju povecao se i broj ostecene dece. I naravno da roditelji traze krivca u drzavi jer drzava je ta koja zakonski trazi od roditelja da vakcinisu decu svim tid vakcinama. Nesto sasvim drugo je to sto neko to ne vidi ili ne zeli da vidi![]()
.. vakcine su bile normalne . niko se nije pitao 'zashto' bili su sretni. da im dijete ne oboli od nechega . shto se jednostavno moze sprijechiti.. sada. u moderno doba. i pojavom drushtvenih mreza ..i tikotokova itd.. svi imaju shansu da kazu neshto 'pametno/.. koliko ima dobrih stvari ..toliko i loshih... da che se svi sloziti---------- neche...
..
kad smo bili manji. nismo ni znali sta se deshava.. roditelji pratili savjete dr.. kako zashtiti mlado biche.od bolesti.koje se lako zaustavljaju a tu je vakcina/e . postoji statistika..valjda iz tog vremenaNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Dec 24, 2024 7:14 pm
Nije to internet vec suze roditelja koji zele da tuze drzavu a ne mogu. Kada smo mi manji bili primalo se manje vakcina. Sada mogu izmisljati sto sta i davati deci vakcine. Gde je statistika da to zaista stiti osim da verujemo na rec ljudima koji prodaju te vakcine? To nepoverenje se nakon kurona cirkusa uvecalo za 70%. Ljudi su poceli da sumnjaju u sve.
.Corona ,ali bilo je sluchajeva i prije.. prvi put je mislim u javnost izashla od .Jenny Mccarthy . njeno dijete je 2005 u 11 god.dijagnosticirano, i ona je optuzila 'vakcinu' uz podrsku /dr.Andrew Wakefield, a British doctor/ ( koji je kasnije izgubio licencu za rad .jer nije imao valjanih dokaza za to . itd. pridruzili se i josh par poznatih, sa istom dijagnozom svoje djece
.. mene interesuej .kako u familiji od 3 ili 5 samo jedno dijete ima tu dijagnozu
https://theweek.com/articles/462145/jen ... n-quackery
.. 70 % roditelja ili populacije. mislim da si i ti napisao..da se nisi vakcinisao za .kao i da nosish masku za. tako shto... dakle. nishta te nece ubijediti da mozda grijeshish. a mozda i ne grijeshish..
Kada smo bili manji vakcine su bile drugacije a ne sa ovom nazovi tehnologijom i MRNA. Sve zavisi od organizma, imuniteta deteta. Nisu sva deca ista. I kako je sve vise neduzne dece nazalost osteceno tako je sumnja postajala sve veca. A kao slag na tortu je dosla kurona gde su ljudima nudili popust u buticima da bi primili vakcinu. Mislim cirkus jedan. I naravno,ja ne mogu da tvrdim da sam 100% u pravu, ja mogu samo da sumnjam kao i drugi. Problem je sto neki doktori koji zele dokazati to budu sklonjeni. E sada da li bi dokazali ili ne, to ne znamo ali ih ne pustaju ni da dokazu vec ih automatski satanizuju po televizijama...Bella wrote: ↑Tue Dec 24, 2024 11:11 pmkad smo bili manji. nismo ni znali sta se deshava.. roditelji pratili savjete dr.. kako zashtiti mlado biche.od bolesti.koje se lako zaustavljaju a tu je vakcina/e . postoji statistika..valjda iz tog vremenaNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Tue Dec 24, 2024 7:14 pm
Nije to internet vec suze roditelja koji zele da tuze drzavu a ne mogu. Kada smo mi manji bili primalo se manje vakcina. Sada mogu izmisljati sto sta i davati deci vakcine. Gde je statistika da to zaista stiti osim da verujemo na rec ljudima koji prodaju te vakcine? To nepoverenje se nakon kurona cirkusa uvecalo za 70%. Ljudi su poceli da sumnjaju u sve.
.Corona ,ali bilo je sluchajeva i prije.. prvi put je mislim u javnost izashla od .Jenny Mccarthy . njeno dijete je 2005 u 11 god.dijagnosticirano, i ona je optuzila 'vakcinu' uz podrsku /dr.Andrew Wakefield, a British doctor/ ( koji je kasnije izgubio licencu za rad .jer nije imao valjanih dokaza za to . itd. pridruzili se i josh par poznatih, sa istom dijagnozom svoje djece
.. mene interesuej .kako u familiji od 3 ili 5 samo jedno dijete ima tu dijagnozu
https://theweek.com/articles/462145/jen ... n-quackery
.. 70 % roditelja ili populacije. mislim da si i ti napisao..da se nisi vakcinisao za .kao i da nosish masku za. tako shto... dakle. nishta te nece ubijediti da mozda grijeshish. a mozda i ne grijeshish..![]()
![]()
kad je ministar zdravstva podoban a ne sposoban
kad ga love u milijunskim malverzacijama oko nabave uređaja
hoćeš imat u njega povjerenja u vezi bilo čega pa tako i cijepljenja?
kad ga love u milijunskim malverzacijama oko nabave uređaja
hoćeš imat u njega povjerenja u vezi bilo čega pa tako i cijepljenja?
ako si ikad budem pravio klona zvat će se
NecuKusurHocuZvaku
mislim da će baš biti fora
NecuKusurHocuZvaku
mislim da će baš biti fora
Ja o tome govorim svo vreme. Pogledas ko vodi zdravstvo i zapitas se da li im treba verovati ili sve prvo proveriti. Kakvi ljudi vode zdravstvenu organizaciju.
e neche biti fora..
vazda drugi
da i roditelji su bili drugachiji... nije se ni droga toliko koristila, energetski napitci,,itdNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Wed Dec 25, 2024 11:55 am
Kada smo bili manji vakcine su bile drugacije a ne sa ovom nazovi tehnologijom i MRNA. Sve zavisi od organizma, imuniteta deteta. Nisu sva deca ista. I kako je sve vise neduzne dece nazalost osteceno tako je sumnja postajala sve veca. A kao slag na tortu je dosla kurona gde su ljudima nudili popust u buticima da bi primili vakcinu. Mislim cirkus jedan. I naravno,ja ne mogu da tvrdim da sam 100% u pravu, ja mogu samo da sumnjam kao i drugi. Problem je sto neki doktori koji zele dokazati to budu sklonjeni. E sada da li bi dokazali ili ne, to ne znamo ali ih ne pustaju ni da dokazu vec ih automatski satanizuju po televizijama...
.. zbilja . pristup informacijama je shirok.. malo ko gleda tv.. .. vechina 'rekla-- kazala' i ne provjerava chinjenice.. a i vjeruje u neko svoje mishljenje.
..ima li statistika o ljudima koji su uzeli vakcine za Coronu.. sta se s njima deshava.. od chega oboljevaju itd. ili je josh rano za tako shto..
..roditelj ima izbor. .neka odluche..
Hajde mi reci kako roditelj ima izbor a drzava im kaze da im dete ne moze ici u vrtic ili skolu ako ne primi vakcine. To nije izbor vec ucena. Ili recimo ovde u Nemackoj (bavarska cini mi se) u skoli rekli deci da se decaci obuku u zenske stvari a devojcice u muske kao da daju podrsku jednakosti. Jedna zena nije htela pa je platila kaznu. Jao sto meni to ne kazu da im ja odem u skolu.Bella wrote: ↑Wed Dec 25, 2024 1:36 pmda i roditelji su bili drugachiji... nije se ni droga toliko koristila, energetski napitci,,itdNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Wed Dec 25, 2024 11:55 am
Kada smo bili manji vakcine su bile drugacije a ne sa ovom nazovi tehnologijom i MRNA. Sve zavisi od organizma, imuniteta deteta. Nisu sva deca ista. I kako je sve vise neduzne dece nazalost osteceno tako je sumnja postajala sve veca. A kao slag na tortu je dosla kurona gde su ljudima nudili popust u buticima da bi primili vakcinu. Mislim cirkus jedan. I naravno,ja ne mogu da tvrdim da sam 100% u pravu, ja mogu samo da sumnjam kao i drugi. Problem je sto neki doktori koji zele dokazati to budu sklonjeni. E sada da li bi dokazali ili ne, to ne znamo ali ih ne pustaju ni da dokazu vec ih automatski satanizuju po televizijama...i sva tehnologija koja je sada ukljuchena u prozvodnji istih..
.. zbilja . pristup informacijama je shirok.. malo ko gleda tv.. .. vechina 'rekla-- kazala' i ne provjerava chinjenice.. a i vjeruje u neko svoje mishljenje.
..ima li statistika o ljudima koji su uzeli vakcine za Coronu.. sta se s njima deshava.. od chega oboljevaju itd. ili je josh rano za tako shto..![]()
..roditelj ima izbor. .neka odluche..