Ostavite poruku

Virtuelni kafić.
Sve dok ozbiljno ne pripada ni jednoj drugoj kategoriji i podforumu - znači da pripada ovdje.
drle
Junior
Junior
Reactions:

Re: Ostavite poruku

Unread post by drle »

nism znao da si ti ta :qq

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Skitnica »

Kada si saznao ? :jee.
Sta ce mo sad.. ? :D/

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

aha . neki se poznaju.
a ko je drle? :hahah
.............................................................................................Image

drle
Junior
Junior
Reactions:

Unread post by drle »

who the fuck is drle

drle
Junior
Junior
Reactions:

Unread post by drle »

Skitnica wrote:
Wed Dec 18, 2024 6:46 pm
Kada si saznao ? :jee.
Sta ce mo sad.. ? :D/
Kao prvo vrata zaključati
Kao drugo prozor zatvoriti
Kao treće spustiti zavjese
Ostat ćemo doma i ljubit se
Ostat ćemo doma i ljubit se

:ble

drle
Junior
Junior
Reactions:

Unread post by drle »

molin forumašicu juicypussy da se javi znan da je ovde ;)

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Sta reci

drle
Junior
Junior
Reactions:

Unread post by drle »

gladan san kao pas a umoran nemam snage jesti. kad bi me netko pitao, ja samo usta da otvaram :aaww

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

NecuZvakuHocuKusur wrote:
Tue Dec 24, 2024 12:28 pm
Sta reci..
jasno. roditelji. traze spas u drzavi.(krivcu) zeznuli u pravljenu djece.. :jbg sve ih treba u 'aps :hahah
.............................................................................................Image

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

drle wrote:
Tue Dec 24, 2024 1:11 pm
gladan san kao pas a umoran nemam snage jesti. kad bi me netko pitao, ja samo usta da otvaram :aaww
zashto ljudi izgladnjuju pse. ne i machke.. :hm

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Tue Dec 24, 2024 3:30 pm
Sta reci..
jasno. roditelji. traze spas u drzavi.(krivcu) zeznuli u pravljenu djece.. :jbg sve ih treba u 'aps :hahah
Kada bi znala koliko je dece osteceno u Srbiji nakon vakcinacije ne bi tako govorila. Povecanjem broja vakcina koje primaju povecao se i broj ostecene dece. I naravno da roditelji traze krivca u drzavi jer drzava je ta koja zakonski trazi od roditelja da vakcinisu decu svim tid vakcinama. Nesto sasvim drugo je to sto neko to ne vidi ili ne zeli da vidi

drle
Junior
Junior
Reactions:

Unread post by drle »

Bella wrote:
zashto ljudi izgladnjuju pse. ne i machke.. :hm
da bi se jednog dana neko to zapita ustvari utvrdio NE logiku :qq a taj neko je naša bela belina :qq

da se odsad pas u kontekstu gladi više ne spominje!

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

. tako.. ubaci logiku.. :DE

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Tue Dec 24, 2024 4:02 pm
Bella wrote:
Sta reci..
Kada bi znala koliko je dece osteceno u Srbiji nakon vakcinacije ne bi tako govorila. Povecanjem broja vakcina koje primaju povecao se i broj ostecene dece. I naravno da roditelji traze krivca u drzavi jer drzava je ta koja zakonski trazi od roditelja da vakcinisu decu svim tid vakcinama. Nesto sasvim drugo je to sto neko to ne vidi ili ne zeli da vidi
. to moze znachiti .. shtoshta. zavisi ko analizira.npr dr. ili politichari ili roditelji.. daj neku statistiku.. s kojom che e svi sloziti.. :jbg
.. vakcine su bile normalne . niko se nije pitao 'zashto' bili su sretni. da im dijete ne oboli od nechega . shto se jednostavno moze sprijechiti.. sada. u moderno doba. i pojavom drushtvenih mreza ..i tikotokova itd.. svi imaju shansu da kazu neshto 'pametno/.. koliko ima dobrih stvari ..toliko i loshih... da che se svi sloziti---------- neche...
..

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Tue Dec 24, 2024 5:16 pm
Tue Dec 24, 2024 4:02 pm
Bella wrote:
. to moze znachiti .. shtoshta. zavisi ko analizira.npr dr. ili politichari ili roditelji.. daj neku statistiku.. s kojom che e svi sloziti.. :jbg
.. vakcine su bile normalne . niko se nije pitao 'zashto' bili su sretni. da im dijete ne oboli od nechega . shto se jednostavno moze sprijechiti.. sada. u moderno doba. i pojavom drushtvenih mreza ..i tikotokova itd.. svi imaju shansu da kazu neshto 'pametno/.. koliko ima dobrih stvari ..toliko i loshih... da che se svi sloziti---------- neche...
..
Nije to internet vec suze roditelja koji zele da tuze drzavu a ne mogu. Kada smo mi manji bili primalo se manje vakcina. Sada mogu izmisljati sto sta i davati deci vakcine. Gde je statistika da to zaista stiti osim da verujemo na rec ljudima koji prodaju te vakcine? To nepoverenje se nakon kurona cirkusa uvecalo za 70%. Ljudi su poceli da sumnjaju u sve.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Tue Dec 24, 2024 7:14 pm

Nije to internet vec suze roditelja koji zele da tuze drzavu a ne mogu. Kada smo mi manji bili primalo se manje vakcina. Sada mogu izmisljati sto sta i davati deci vakcine. Gde je statistika da to zaista stiti osim da verujemo na rec ljudima koji prodaju te vakcine? To nepoverenje se nakon kurona cirkusa uvecalo za 70%. Ljudi su poceli da sumnjaju u sve.
kad smo bili manji. nismo ni znali sta se deshava.. roditelji pratili savjete dr.. kako zashtiti mlado biche.od bolesti.koje se lako zaustavljaju a tu je vakcina/e . postoji statistika..valjda iz tog vremena

.Corona ,ali bilo je sluchajeva i prije.. prvi put je mislim u javnost izashla od .Jenny Mccarthy . njeno dijete je 2005 u 11 god.dijagnosticirano, i ona je optuzila 'vakcinu' uz podrsku /dr.Andrew Wakefield, a British doctor/ ( koji je kasnije izgubio licencu za rad .jer nije imao valjanih dokaza za to . itd. pridruzili se i josh par poznatih, sa istom dijagnozom svoje djece

.. mene interesuej .kako u familiji od 3 ili 5 samo jedno dijete ima tu dijagnozu

https://theweek.com/articles/462145/jen ... n-quackery

.. 70 % roditelja ili populacije. mislim da si i ti napisao..da se nisi vakcinisao za .kao i da nosish masku za. tako shto... dakle. nishta te nece ubijediti da mozda grijeshish. a mozda i ne grijeshish.. :DE :hm

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Tue Dec 24, 2024 11:11 pm
Tue Dec 24, 2024 7:14 pm

kad smo bili manji. nismo ni znali sta se deshava.. roditelji pratili savjete dr.. kako zashtiti mlado biche.od bolesti.koje se lako zaustavljaju a tu je vakcina/e . postoji statistika..valjda iz tog vremena

.Corona ,ali bilo je sluchajeva i prije.. prvi put je mislim u javnost izashla od .Jenny Mccarthy . njeno dijete je 2005 u 11 god.dijagnosticirano, i ona je optuzila 'vakcinu' uz podrsku /dr.Andrew Wakefield, a British doctor/ ( koji je kasnije izgubio licencu za rad .jer nije imao valjanih dokaza za to . itd. pridruzili se i josh par poznatih, sa istom dijagnozom svoje djece

.. mene interesuej .kako u familiji od 3 ili 5 samo jedno dijete ima tu dijagnozu

https://theweek.com/articles/462145/jen ... n-quackery

.. 70 % roditelja ili populacije. mislim da si i ti napisao..da se nisi vakcinisao za .kao i da nosish masku za. tako shto... dakle. nishta te nece ubijediti da mozda grijeshish. a mozda i ne grijeshish.. :DE :hm
Kada smo bili manji vakcine su bile drugacije a ne sa ovom nazovi tehnologijom i MRNA. Sve zavisi od organizma, imuniteta deteta. Nisu sva deca ista. I kako je sve vise neduzne dece nazalost osteceno tako je sumnja postajala sve veca. A kao slag na tortu je dosla kurona gde su ljudima nudili popust u buticima da bi primili vakcinu. Mislim cirkus jedan. I naravno,ja ne mogu da tvrdim da sam 100% u pravu, ja mogu samo da sumnjam kao i drugi. Problem je sto neki doktori koji zele dokazati to budu sklonjeni. E sada da li bi dokazali ili ne, to ne znamo ali ih ne pustaju ni da dokazu vec ih automatski satanizuju po televizijama...

drle
Junior
Junior
Reactions:

Unread post by drle »

kad je ministar zdravstva podoban a ne sposoban
kad ga love u milijunskim malverzacijama oko nabave uređaja
hoćeš imat u njega povjerenja u vezi bilo čega pa tako i cijepljenja?

drle
Junior
Junior
Reactions:

Unread post by drle »

ako si ikad budem pravio klona zvat će se

NecuKusurHocuZvaku

mislim da će baš biti fora :ble

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Ja o tome govorim svo vreme. Pogledas ko vodi zdravstvo i zapitas se da li im treba verovati ili sve prvo proveriti. Kakvi ljudi vode zdravstvenu organizaciju.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

drle wrote:
Wed Dec 25, 2024 12:23 pm
ako si ikad budem pravio klona zvat će se

NecuKusurHocuZvaku

mislim da će baš biti fora :ble
e neche biti fora.. :ble
vazda drugi :hahah

drle
Junior
Junior
Reactions:

Unread post by drle »

Bella wrote:
Wed Dec 25, 2024 1:27 pm
e neche biti fora.. :ble
vazda drugi :hahah
sad mi ža šta san spominja šta nisam napravio to

ti nebi skužila skin pričaš :hahah

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Wed Dec 25, 2024 11:55 am

Kada smo bili manji vakcine su bile drugacije a ne sa ovom nazovi tehnologijom i MRNA. Sve zavisi od organizma, imuniteta deteta. Nisu sva deca ista. I kako je sve vise neduzne dece nazalost osteceno tako je sumnja postajala sve veca. A kao slag na tortu je dosla kurona gde su ljudima nudili popust u buticima da bi primili vakcinu. Mislim cirkus jedan. I naravno,ja ne mogu da tvrdim da sam 100% u pravu, ja mogu samo da sumnjam kao i drugi. Problem je sto neki doktori koji zele dokazati to budu sklonjeni. E sada da li bi dokazali ili ne, to ne znamo ali ih ne pustaju ni da dokazu vec ih automatski satanizuju po televizijama...
da i roditelji su bili drugachiji... nije se ni droga toliko koristila, energetski napitci,,itd :D/ i sva tehnologija koja je sada ukljuchena u prozvodnji istih..

.. zbilja . pristup informacijama je shirok.. malo ko gleda tv.. .. vechina 'rekla-- kazala' i ne provjerava chinjenice.. a i vjeruje u neko svoje mishljenje.

..ima li statistika o ljudima koji su uzeli vakcine za Coronu.. sta se s njima deshava.. od chega oboljevaju itd. ili je josh rano za tako shto.. :hm

..roditelj ima izbor. .neka odluche..

Skitnica
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Skitnica »

Kusur .. ——>>

viewtopic.php?f=31&t=945

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Wed Dec 25, 2024 1:36 pm
Wed Dec 25, 2024 11:55 am

da i roditelji su bili drugachiji... nije se ni droga toliko koristila, energetski napitci,,itd :D/ i sva tehnologija koja je sada ukljuchena u prozvodnji istih..

.. zbilja . pristup informacijama je shirok.. malo ko gleda tv.. .. vechina 'rekla-- kazala' i ne provjerava chinjenice.. a i vjeruje u neko svoje mishljenje.

..ima li statistika o ljudima koji su uzeli vakcine za Coronu.. sta se s njima deshava.. od chega oboljevaju itd. ili je josh rano za tako shto.. :hm

..roditelj ima izbor. .neka odluche..
Hajde mi reci kako roditelj ima izbor a drzava im kaze da im dete ne moze ici u vrtic ili skolu ako ne primi vakcine. To nije izbor vec ucena. Ili recimo ovde u Nemackoj (bavarska cini mi se) u skoli rekli deci da se decaci obuku u zenske stvari a devojcice u muske kao da daju podrsku jednakosti. Jedna zena nije htela pa je platila kaznu. Jao sto meni to ne kazu da im ja odem u skolu.