Ostavite poruku
Re: Ostavite poruku
Ne zbog cesljanja nego ne volim da imam dlake po podu,namestaju ili bilo gde. Tako da volim sto se ne linjaBella wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 2:54 am.da, dobro se ophodite s njom.NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 2:51 amVeoma pametna rasa kucica. I mnogo je drustvena,voli da se igra sa svakim. Brzo je naucila gde obavlja nuzdu itd. I ne linja se uopste,niti jedna dlaka joj ne opada
..chitam. da mogu razviti agresiju. da laju na svakoga..itd
. vjerovatno si razio da bude cuko. koji se ne linja..
, jel zahtjeva ceshljanje...
. pishem. trazio si tako neshto.. ipak se mora shishati,zar ne /NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 2:56 amNe zbog cesljanja nego ne volim da imam dlake po podu,namestaju ili bilo gde. Tako da volim sto se ne linjaBella wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 2:54 am.da, dobro se ophodite s njom.NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 2:51 am
Veoma pametna rasa kucica. I mnogo je drustvena,voli da se igra sa svakim. Brzo je naucila gde obavlja nuzdu itd. I ne linja se uopste,niti jedna dlaka joj ne opada
..chitam. da mogu razviti agresiju. da laju na svakoga..itd
. vjerovatno si razio da bude cuko. koji se ne linja..
, jel zahtjeva ceshljanje...![]()
. ako nechesh da je cheshljash. na nularicu je oshishaj ko sebe shto si..
.............................................................................................
Kupam je, feniram, ocesljam ali nema dlakaBella wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 2:59 am. pishem. trazio si tako neshto.. ipak se mora shishati,zar ne /NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 2:56 amNe zbog cesljanja nego ne volim da imam dlake po podu,namestaju ili bilo gde. Tako da volim sto se ne linja![]()
. ako nechesh da je cheshljash. na nularicu je oshishaj ko sebe shto si... i mirnabosna
.. neches zimi .da se ne prehladi..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 3:01 amKupam je, feniram, ocesljam ali nema dlakaBella wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 2:59 am. pishem. trazio si tako neshto.. ipak se mora shishati,zar ne /NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 2:56 am
Ne zbog cesljanja nego ne volim da imam dlake po podu,namestaju ili bilo gde. Tako da volim sto se ne linja![]()
. ako nechesh da je cheshljash. na nularicu je oshishaj ko sebe shto si... i mirnabosna
. Na prolece cu da je osisam. Znas li kako je sitna kada se okupa? Ovo se cini da je velika jer je kovrdzava
![]()
. da, jeste mala.. krhka.. ne mozesh je gnjaviti.. to je mala mana
.............................................................................................
Pa ja je pazimBella wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 3:04 am.. neches zimi .da se ne prehladi..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 3:01 amKupam je, feniram, ocesljam ali nema dlaka. Na prolece cu da je osisam. Znas
li kako je sitna kada se okupa? Ovo se cini da je velika jer je kovrdzava
![]()
![]()
. da, jeste mala.. krhka.. ne mozesh je gnjaviti.. to je mala mana![]()
Mislim ti ja na sve mala Bella
. sve to lijepo izgleda sa strane..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 3:06 amPa ja je pazimBella wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 3:04 am.. neches zimi .da se ne prehladi..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 3:01 am
Kupam je, feniram, ocesljam ali nema dlaka. Na prolece cu da je osisam. Znas
li kako je sitna kada se okupa? Ovo se cini da je velika jer je kovrdzava
![]()
![]()
. da, jeste mala.. krhka.. ne mozesh je gnjaviti.. to je mala mana![]()
![]()
Mislim ti ja na sve mala Bella
al.. puno ti ogranichi, svakodnevi zivot...
Gledam da sve uklopim najbolje sto moguBella wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 3:09 am. sve to lijepo izgleda sa strane..![]()
al.. puno ti ogranichi, svakodnevi zivot...![]()
Drle...

Kusur

Zvaka..

Meni najvise cveca,najvise me volis 
Je li se ljubav pokazuje cvijećem ?
Nemoj mi reci da ti cvijeće poklanjaš samo ženama koje voliš ..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Thu Jan 23, 2025 6:16 pmLjubav se pokazuje na mnogo nacina a cvece je jedan od njih![]()
![]()
Naravno da ne
Koje cvece volis da znam koje da kupim
Ruže ..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Thu Jan 23, 2025 10:07 pmNaravno da neSkitnica wrote: ↑Thu Jan 23, 2025 6:18 pmNemoj mi reci da ti cvijeće poklanjaš samo ženama koje voliš ..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Thu Jan 23, 2025 6:16 pm
Ljubav se pokazuje na mnogo nacina a cvece je jedan od njih![]()
![]()
![]()
![]()
Koje cvece volis da znam koje da kupim![]()
pitam se jesu se bella prdella i žvaksi imalo prominili, jesu počeli prihvaćat ljude onakvima kakvi jesu
mogu li ih konačno maknit sa ignor liste
mogu li ih konačno maknit sa ignor liste
Ne vidim to. Ne koristim tik tok, možda zato.NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 26, 2025 8:31 pmVerujete li u slucajnosti?
https://vm.tiktok.com/ZNeEQoDkJ/
A mislim da slučajnosti ne postoje. I da je sve ono što se desi (ili ne) s nekim razlogom.
Kusur neka ti je sretan rodjendan, da ih docekas jos puno ..Zdravlje da te momacki sluzi..
P.S. Dobro da si roden 28. zamisli da si 29...

P.S. Dobro da si roden 28. zamisli da si 29...
Lijep dan za slavljenika
3вака

Hvala puno