Ostavite poruku
Re: Ostavite poruku
. a, ok . josh nisi 'zreo' za odgovorNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 12, 2025 10:23 pmU sva tri grada. Ja volim nas mentalitet. Ne pravim ti ja razliku izmedju srba i bosanaca. Ne padam pod te nametnute politicarske debilizme. Svuda sam se osecao ugodno i svuda bih mogao ziveti.
.. biti turista i stanovnik grada.. je totalno ...drugi osjechaj.....
. a zbog politichara i 'klime' vishe zbog samog naroda... je zbilja izazov .koji grad izabrati.. meni se svidja Trebinje zbog polozaja/ klime. za BL sam chula da je lijep grad. sredjen chist... .Sarajevo znam ..
.............................................................................................
Zreo sam ja samo sto ne znam sada tacno koji bih od ta tri grada izabrao kada bih morao birati. U sustini, meni su ti gradovi OK. Sarajevo kao glavni grad ima dosta nedostataka, tacnije meni ne lici na glavni grad. Ne znam kako to da objasnim. Da nije bascarsije koja je zaista lepa ne znam da li bi mogao biti glavni grad Bosne. Okolina je lepa,priroda poput Trebevica. Nije losa ideja ni ta zicara koja vozi do gore...Bella wrote: ↑Mon Jan 13, 2025 12:42 am. a, ok . josh nisi 'zreo' za odgovorNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 12, 2025 10:23 pmU sva tri grada. Ja volim nas mentalitet. Ne pravim ti ja razliku izmedju srba i bosanaca. Ne padam pod te nametnute politicarske debilizme. Svuda sam se osecao ugodno i svuda bih mogao ziveti.![]()
.. biti turista i stanovnik grada.. je totalno ...drugi osjechaj.....
. a zbog politichara i 'klime' vishe zbog samog naroda... je zbilja izazov .koji grad izabrati.. meni se svidja Trebinje zbog polozaja/ klime. za BL sam chula da je lijep grad. sredjen chist... .Sarajevo znam ..puno nedostataka...
![]()
meni je bashacharshija, zadnja na listi posjete... nikad nisam uzivala shetajuchi(zbog kaldrme/ plocha)... kao shto nema niti jedne kvalitetne radnje. kao ni restorana..... al eto.. zbog arhitekture. i jedne ulice .. koja je vrijedna pogleda..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Mon Jan 13, 2025 1:47 am
Zreo sam ja samo sto ne znam sada tacno koji bih od ta tri grada izabrao kada bih morao birati. U sustini, meni su ti gradovi OK. Sarajevo kao glavni grad ima dosta nedostataka, tacnije meni ne lici na glavni grad. Ne znam kako to da objasnim. Da nije bascarsije koja je zaista lepa ne znam da li bi mogao biti glavni grad Bosne. Okolina je lepa,priroda poput Trebevica. Nije losa ideja ni ta zicara koja vozi do gore...

mozes Sarajevo pogledati i sa Avaz Twist Tower-a
.............................................................................................
Prvo rekoh - oh Boze moj.
Drugo - ma ne moguce.
Trece - zapitah se gdje je ovo?
Drugo - ma ne moguce.
Trece - zapitah se gdje je ovo?
. a, shta treba.. shou za mame..drag queens....zabava.. nije predavanje..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Fri Jan 17, 2025 10:58 pmSta reci na ovo
https://www.facebook.com/share/r/15WpfUA2Fh/
..
.
Zvaka 2030
tigrich
tigrich

Negde na zapadu gde je poremecenost uzela maha. A ovo je tu u Americi,tacnije New Yorku
https://www.facebook.com/share/r/1WscsKdTbq/
Prije bi rekla da je ovo u nekim zemljama u razvoju.NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Jan 18, 2025 2:53 amNegde na zapadu gde je poremecenost uzela maha. A ovo je tu u Americi,tacnije New Yorku
Mozda u nekoj nastalim raspadom SSSR.
Izgleda mi cesto da ljudi u zemljama u razvoju prakticiraju neke obicaje vjerujuci da ce tako stici “napredni” zapad, dok se iste stvari na zapadu smatraju veoma glupim, i zdrave porodice ih ne prakticiraju.
Ja ne volim pratiti ove klipove s neta, u potrazi sam za finim i inspirativnim stvarima, koje ne bacaju u brigu.
Vjeruj, sto god trazis i naci ces. Bilo da trazis dobro u ljudima/svijetu, bilo da trazis lose.
Poruka dana : prestati s gledanjem ovakvog sadrzaja. Prestati se oslanjati na info koje je neko drugi pripremio za nas na netu. Ne znas ti koji je njegov interes.
Izaci medju ljude, i vidjeti da je i dalje mnogo vise pozitivnog i dobrog. Dakle steci sam svoj utisak, o bilo cemu.
Bravo Peace.Peace wrote: ↑Sat Jan 18, 2025 3:03 pmPrije bi rekla da je ovo u nekim zemljama u razvoju.NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sat Jan 18, 2025 2:53 amNegde na zapadu gde je poremecenost uzela maha. A ovo je tu u Americi,tacnije New Yorku
Mozda u nekoj nastalim raspadom SSSR.
Izgleda mi cesto da ljudi u zemljama u razvoju prakticiraju neke obicaje vjerujuci da ce tako stici “napredni” zapad, dok se iste stvari na zapadu smatraju veoma glupim, i zdrave porodice ih ne prakticiraju.
Ja ne volim pratiti ove klipove s neta, u potrazi sam za finim i inspirativnim stvarima, koje ne bacaju u brigu.
Vjeruj, sto god trazis i naci ces. Bilo da trazis dobro u ljudima/svijetu, bilo da trazis lose.
Poruka dana : prestati s gledanjem ovakvog sadrzaja. Prestati se oslanjati na info koje je neko drugi pripremio za nas na netu. Ne znas ti koji je njegov interes.
Izaci medju ljude, i vidjeti da je i dalje mnogo vise pozitivnog i dobrog. Dakle steci sam svoj utisak, o bilo cemu.
Ti bas umes da me odusevis napisanim.
Svaka ti cast na ovom odgovoru.
Ohh
Laskalo mi je
Laskalo mi je
Zvaka. gdje slika

Nervira me ovo sto svaku sliku moram da smanjim. Cek da probam jednu da ubacim
. kako imash .taj problem..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 2:05 amNervira me ovo sto svaku sliku moram da smanjim. Cek da probam jednu da ubacim
Nemam pojma. Uvek mi kaze da mi je slika velika. Da probam sadaBella wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 2:08 am. kako imash .taj problem..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 2:05 amNervira me ovo sto svaku sliku moram da smanjim. Cek da probam jednu da ubacimmeni nikad ne trazi
https://postimg.cc/141r9CtR
nema slike..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 2:24 amNemam pojma. Uvek mi kaze da mi je slika velika. Da probam sadaBella wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 2:08 am. kako imash .taj problem..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 2:05 amNervira me ovo sto svaku sliku moram da smanjim. Cek da probam jednu da ubacimmeni nikad ne trazi
https://postimg.cc/141r9CtR
A sada ?Bella wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 2:31 amnema slike..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 2:24 amNemam pojma. Uvek mi kaze da mi je slika velika. Da probam sada
https://postimg.cc/141r9CtR![]()
https://postimg.cc/KKVQrmxt
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 2:33 amA sada ?Bella wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 2:31 amnema slike..NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 2:24 am
Nemam pojma. Uvek mi kaze da mi je slika velika. Da probam sada
https://postimg.cc/141r9CtR![]()
https://postimg.cc/KKVQrmxt
e super. pa zar cuko nije .vechi..
. jel ok da se oblachi. kao hans
Zensko jeBella wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 2:35 am![]()
![]()
e super. pa zar cuko nije .vechi..
. jel ok da se oblachi. kao hans![]()
Kakvo vece, ima svega 7-8 meseci
Toy pudel rasa
. prva slika. koju si postao. izgledala je . vec odrasla .curaNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 2:38 amZensko je![]()
![]()
Toy pudel rasa![]()
.. googlah
slatka vrsta
...............................................................................................
I na ovoj slici je takva nego kao sto rekoh morao sam da je umanjim.Bella wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 2:41 am. prva slika. koju si postao. izgledala je . vec odrasla .curaNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 2:38 amZensko je![]()
![]()
Toy pudel rasa![]()
![]()
.. googlah
slatka vrsta..
NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 2:43 am. kao da imaju .tuzne ochi .Bella wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 2:41 am. prva slika. koju si postao. izgledala je . vec odrasla .curaNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 2:38 am
Zensko je![]()
![]()
Toy pudel rasa![]()
![]()
.. googlah
slatka vrsta..
.
I na ovoj slici je takva nego kao sto rekoh morao sam da je umanjim.
Veoma pametna rasa kucica. I mnogo je drustvena,voli da se igra sa svakim. Brzo je naucila gde obavlja nuzdu itd. I ne linja se uopste,niti jedna dlaka joj ne opadaBella wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 2:48 amNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 2:43 am. kao da imaju .tuzne ochi .
.
.da, dobro se ophodite s njom.NecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 2:51 amVeoma pametna rasa kucica. I mnogo je drustvena,voli da se igra sa svakim. Brzo je naucila gde obavlja nuzdu itd. I ne linja se uopste,niti jedna dlaka joj ne opadaBella wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 2:48 amNecuZvakuHocuKusur wrote: ↑Sun Jan 19, 2025 2:43 am
. kao da imaju .tuzne ochi .
.
..chitam. da mogu razviti agresiju. da laju na svakoga..itd
. vjerovatno si trazio da bude cuko. koji se ne linja..
, jel zahtjeva ceshljanje...