Sarajevo posjeta

Priče sa putovanja, preporuke za putvanja, savjeti
Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Re: Sarajevo posjeta

Unread post by Coolio »

Bela,kada si u Sarajevu da popijemo kafu :D

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Image

:hahah zar i ovo postoji. negdje u Sarajevu , snimljeno...
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Kuda ide ovaj svet. Dosli ljudi da vide nekog dokonog coveka koji snima klipove ili sta vec. A novinari umesto da ne pisu o tome jedva docekali,jos naglasavaju ovo "Fanovi" . Znaci placeni su da posvecuju paznju budalastinama i da truju narod.

https://www.facebook.com/share/r/1B7fRKsRm8/

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:hahah
..ne bi bilo 'korektno' zbilja kometarisati..situaciju
ali, to je danasnje vrijeme.. drushtvenih mreza , tiktokera..eto.. postade popularniji od Dzeke :hahah izbezumio se .od mase..
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Kakav debilarijum mati draga. A novinari reklamiraju ovakve umesto da eskiviraju price o polupanim mozgovima. Placeni su da umno poremete svaku nadolazecu generaciju. Tako i u Srbiji sa farmama,parovima i ostalim idiotlukom

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

@Bella Ko to peljesi po Sarajevu? 🤣

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:-? samo se ti tu .. kako bi oni rekli gurchi :DD
..

.. ok. zavisi. koja je posjeta. ako je samo odmor. :jbg .... chuvaj pasosh, torbicu i tako to
ako trebash neshto zavrshiti.. posao.. vezano za bilo shta.. . bude svashta.
ipak.. meni je najgore bilo. s novcem i bankama. sva ta atmosfera... kupovina i plachanje u samoposlugama.... odmah te pita . imash li sitno. nije kasu ni otvorila.. a ianche ima sve shto joj treba u njoj //// to im je mislim test..da li si domachi.. skontaju po odgovoru..

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Wed Jul 16, 2025 6:49 pm
:-? samo se ti tu .. kako bi oni rekli gurchi :DD
..

.. ok. zavisi. koja je posjeta. ako je samo odmor. :jbg .... chuvaj pasosh, torbicu i tako to
ako trebash neshto zavrshiti.. posao.. vezano za bilo shta.. . bude svashta.
ipak.. meni je najgore bilo. s novcem i bankama. sva ta atmosfera... kupovina i plachanje u samoposlugama.... odmah te pita . imash li sitno. nije kasu ni otvorila.. a ianche ima sve shto joj treba u njoj //// to im je mislim test..da li si domachi.. skontaju po odgovoru..
Prijatelj mi je inspektor tamo, povescu njega da nas pokradu :hahah

Svuda ti je tako Bella, gledaju da drpaju. Ja sam alergican na to. Vise volim da mi kaze da mu dam pa ako imam ja dam nego da pokusa da me kako vi tamo kazete izlevati ili kako vec.

Opet cu reci, do sada nisam nikada imao problema tamo,ne vidim ni razloga da ih imam. A na te sitne lopove nisam nailazio iako sam svestan da ih ima.

Namazaniji sam ti ja od njih, mogu da se napravim glup ali ne i da ispadnem glup.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Wed Jul 16, 2025 7:02 pm

Svuda ti je tako Bella, gledaju da drpaju. Ja sam alergican na to. Vise volim da mi kaze da mu dam pa ako imam ja dam nego da pokusa da me kako vi tamo kazete izlevati ili kako vec.

Opet cu reci, do sada nisam nikada imao problema tamo,ne vidim ni razloga da ih imam. A na te sitne lopove nisam nailazio iako sam svestan da ih ima.

Namazaniji sam ti ja od njih, mogu da se napravim glup ali ne i da ispadnem glup.
..dobro. prijatelj.. :_) ali vjeruj mi. i on je 'hapac'.. :DD . ne govori da imash par hiljada eura u zadnjem dzepu :fpalm
. ne znam.. vjerujem da su manja mjesta . bolja, sigurnija. za ochekivat je u vechim gradovima i jachi kriminal.... ali u Bosni su politichari. dileri.. :hahah sta ti treba vishe .. .. :jbg
proleti kroz omisljena mjesta obavi sta trebash i bjeziiii zvaka.. :JKUuu :hahah
tu si u pravu. podarila te priroda izgledom.. ko da ti je amidza onaj stojanovic ili tako nehto . bilder shta li je.. :hahah

..

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Wed Jul 16, 2025 7:15 pm
Coolio wrote:
Wed Jul 16, 2025 7:02 pm

..dobro. prijatelj.. :_) ali vjeruj mi. i on je 'hapac'.. :DD . ne govori da imash par hiljada eura u zadnjem dzepu :fpalm
. ne znam.. vjerujem da su manja mjesta . bolja, sigurnija. za ochekivat je u vechim gradovima i jachi kriminal.... ali u Bosni su politichari. dileri.. :hahah sta ti treba vishe .. .. :jbg
proleti kroz omisljena mjesta obavi sta trebash i bjeziiii zvaka.. :JKUuu :hahah
tu si u pravu. podarila te priroda izgledom.. ko da ti je amidza onaj stojanovic ili tako nehto . bilder shta li je.. :hahah

..
Pa ja rekoh ti ces biti tamo, pa da mi pokazes grad kako treba ali ti me konstantno iscooliras :DD

Ja odem na Bascarsiju kod drugara,on je tamo poznati kazandzija ili kako vec zovete to. Odem do Otoke,Ilidze,Trebevica i to mu je to :D

Kasnije odoh do Trebinja, da ja isproveravam sta to tamo ima :D

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Wed Jul 16, 2025 7:32 pm
Ja odem na Bascarsiju kod drugara,on je tamo poznati kazandzija ili kako vec zovete to. Odem do Otoke,Ilidze,Trebevica i to mu je to :D

. e ne znam. :-? tamo samo dzuturumi rade.. mada je ulica lijepa. jedina vrijedna posjete
Kazu da je zichara super. moderna. biche skupa za tebe.. jer nisi domachi.. :jbg ja ne bih ishla..
ilidza. Vrelo bosne. je lijepo.. . ostale . nema shta vidjeti .

otidji u Crvenu Jabuku. na Marijin dvoru. mozes jesti ...dobra hrana..
ako chesh slatko shta. Mrvica, na Ferhadiji.. tj Jelica ul.. meni se svidja klach. kombinacija . kadaifa/ hurmasice/ tufahije / :W tu je i espresso dobar kao i chaj..
a Trebinje. pa slikaj... postaj. i mene interesuje
I kako se vrachas kuchi.?

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Wed Jul 16, 2025 7:53 pm
Coolio wrote:
Wed Jul 16, 2025 7:32 pm

. e ne znam. :-? tamo samo dzuturumi rade.. mada je ulica lijepa. jedina vrijedna posjete
Kazu da je zichara super. moderna. biche skupa za tebe.. jer nisi domachi.. :jbg ja ne bih ishla..
ilidza. Vrelo bosne. je lijepo.. . ostale . nema shta vidjeti .

otidji u Crvenu Jabuku. na Marijin dvoru. mozes jesti ...dobra hrana..
ako chesh slatko shta. Mrvica, na Ferhadiji.. tj Jelica ul.. meni se svidja klach. kombinacija . kadaifa/ hurmasice/ tufahije / :W tu je i espresso dobar kao i chaj..
a Trebinje. pa slikaj... postaj. i mene interesuje
I kako se vrachas kuchi.?
Poslusacu te,poseticu nesto od ovoga. Sto se zicare tice, necu je koristiti. Tako je nesto bilo kada sam posetio Visoko. Pa kada sam hteo te piramide da vidim,prodjem kroz njih. Isto traze jednu sumu za one sa bosanskim pasosem a drugu sumu, tacnije vecu za ostale.

Svuda idem kolima, tako se i vracam.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Wed Jul 16, 2025 8:05 pm
Tako je nesto bilo kada sam posetio Visoko. Pa kada sam hteo te piramide da vidim,prodjem kroz njih. Isto traze jednu sumu za one sa bosanskim pasosem a drugu sumu, tacnije vecu za ostale.

:jbg mozda je ta politika,za neke ok.. meni nije.. pogotovo chesto sam chula/'shta je vama 20 $' ...
eh. da nije,ko shto jeste. ne bi bili tu... .. :hahah
Ali kojom rutom.. zashto ne obidjesh Istru..?

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Wed Jul 16, 2025 8:13 pm
Coolio wrote:
Wed Jul 16, 2025 8:05 pm
Tako je nesto bilo kada sam posetio Visoko. Pa kada sam hteo te piramide da vidim,prodjem kroz njih. Isto traze jednu sumu za one sa bosanskim pasosem a drugu sumu, tacnije vecu za ostale.

:jbg mozda je ta politika,za neke ok.. meni nije.. pogotovo chesto sam chula/'shta je vama 20 $' ...
eh. da nije,ko shto jeste. ne bi bili tu... .. :hahah
Ali kojom rutom.. zashto ne obidjesh Istru..?
Predjem nekih 700km Nemacke, pa u Austriji svracam u Bec da zavrsim nesto. Tu cu i prenociti. Sutradan krecem iz Beca preko Madjarske za Beograd. U Beogradu gomila obaveza,pa u Vrnjacku Banju idem. Zatim 20.avgusta idem za Sarajevo na par dana. Tu moram naci jedan za Trebinje :D . Iz Sarajeva cu preko Hrvatske,kratko preko Slovenije i Austrije nazad za Nemacku.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Image

:hm da i je istina. gostima ne bi trebali naplachivati.. . ostalim. ne dozvoliti ulazak u ..

. ali naplachivati. nije im to biznis :hahah

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Bella wrote:
Thu Jul 17, 2025 8:23 pm
Image

:hm da i je istina. gostima ne bi trebali naplachivati.. . ostalim. ne dozvoliti ulazak u ..

Ne plaćam wc nigdje iz principa :doh
Per aspera ad astra :fiju

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

biljka wrote:
Thu Jul 17, 2025 8:56 pm
Bella wrote:
Thu Jul 17, 2025 8:23 pm
Image

Ne plaćam wc nigdje iz principa :doh
. ako ne platish, ne mozes ni uchi... a u javnim objektima,,. hm ...u nekim moze ..ali privatni biznisi/ restorani/ slasticharne.. :/* ne bih ti dala.. da su moji.. :hahah

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Kakve su to budalastine...

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:-?
to je na izgled, bezazleno..ali je to veliki problem. za svakoga.. :-?

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

evo Zvaka, shta te cheka , pogotovo prema Ilidzi.. :-?

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Fri Jul 18, 2025 6:03 pm

Znaci preporucujes mi da idem prevozom :hahah

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Fri Jul 18, 2025 8:13 pm
Bella wrote:

:killm
ne znam.... mozda u nedelju. sve obichi.. shta trebash... nije radni dan.

vjerujem,da je i manje naroda na ulicama.. samim tim. mozes uzivati u razgledanju okoline...

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Fri Jul 18, 2025 11:41 pm
Coolio wrote:
Fri Jul 18, 2025 8:13 pm
Bella wrote:

:killm
ne znam.... mozda u nedelju. sve obichi.. shta trebash... nije radni dan.

vjerujem,da je i manje naroda na ulicama.. samim tim. mozes uzivati u razgledanju okoline...
Ma odoh na Trebevic, svez vazduh, hladovina...Milina jedna :)

Da napunim baterije za Trebinje :D

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:qq mislim da je to dobar plan
vidi slika.
ne mogu vjerovati.. .koja masa..

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Sat Jul 19, 2025 2:42 am
:qq mislim da je to dobar plan
vidi slika.
ne mogu vjerovati.. .koja masa..

Pa sta ocekujes u sred leta,dani odmora,lepo vreme? Uvek je tako u ovo vreme. Samo ja ne volim guzvu,guranje sa narodom,da se lepe uz mene...Kao sto rekoh, Trebevic,Trebenje itd.

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Kongresni centar Sarajevo
    by Mina » » in Bosna i Hercegovina
    4 Replies
    876 Views
    Last post by Revizor
  • Sarajevo bolje od New Yorka
    by Mina » » in Vijesti
    9 Replies