Sarajevo posjeta
Re: Sarajevo posjeta
Bela,kada si u Sarajevu da popijemo kafu 

.............................................................................................
Kuda ide ovaj svet. Dosli ljudi da vide nekog dokonog coveka koji snima klipove ili sta vec. A novinari umesto da ne pisu o tome jedva docekali,jos naglasavaju ovo "Fanovi" . Znaci placeni su da posvecuju paznju budalastinama i da truju narod.
https://www.facebook.com/share/r/1B7fRKsRm8/
https://www.facebook.com/share/r/1B7fRKsRm8/
..ne bi bilo 'korektno' zbilja kometarisati..situaciju
ali, to je danasnje vrijeme.. drushtvenih mreza , tiktokera..eto.. postade popularniji od Dzeke
.............................................................................................
Kakav debilarijum mati draga. A novinari reklamiraju ovakve umesto da eskiviraju price o polupanim mozgovima. Placeni su da umno poremete svaku nadolazecu generaciju. Tako i u Srbiji sa farmama,parovima i ostalim idiotlukom
@Bella Ko to peljesi po Sarajevu? 
..
.. ok. zavisi. koja je posjeta. ako je samo odmor.
ako trebash neshto zavrshiti.. posao.. vezano za bilo shta.. . bude svashta.
ipak.. meni je najgore bilo. s novcem i bankama. sva ta atmosfera... kupovina i plachanje u samoposlugama.... odmah te pita . imash li sitno. nije kasu ni otvorila.. a ianche ima sve shto joj treba u njoj //// to im je mislim test..da li si domachi.. skontaju po odgovoru..
Prijatelj mi je inspektor tamo, povescu njega da nas pokraduBella wrote: ↑Wed Jul 16, 2025 6:49 pmsamo se ti tu .. kako bi oni rekli gurchi
![]()
..
.. ok. zavisi. koja je posjeta. ako je samo odmor..... chuvaj pasosh, torbicu i tako to
ako trebash neshto zavrshiti.. posao.. vezano za bilo shta.. . bude svashta.
ipak.. meni je najgore bilo. s novcem i bankama. sva ta atmosfera... kupovina i plachanje u samoposlugama.... odmah te pita . imash li sitno. nije kasu ni otvorila.. a ianche ima sve shto joj treba u njoj //// to im je mislim test..da li si domachi.. skontaju po odgovoru..
Svuda ti je tako Bella, gledaju da drpaju. Ja sam alergican na to. Vise volim da mi kaze da mu dam pa ako imam ja dam nego da pokusa da me kako vi tamo kazete izlevati ili kako vec.
Opet cu reci, do sada nisam nikada imao problema tamo,ne vidim ni razloga da ih imam. A na te sitne lopove nisam nailazio iako sam svestan da ih ima.
Namazaniji sam ti ja od njih, mogu da se napravim glup ali ne i da ispadnem glup.
..dobro. prijatelj..Coolio wrote: ↑Wed Jul 16, 2025 7:02 pmPrijatelj mi je inspektor tamo, povescu njega da nas pokradu
Svuda ti je tako Bella, gledaju da drpaju. Ja sam alergican na to. Vise volim da mi kaze da mu dam pa ako imam ja dam nego da pokusa da me kako vi tamo kazete izlevati ili kako vec.
Opet cu reci, do sada nisam nikada imao problema tamo,ne vidim ni razloga da ih imam. A na te sitne lopove nisam nailazio iako sam svestan da ih ima.
Namazaniji sam ti ja od njih, mogu da se napravim glup ali ne i da ispadnem glup.
. ne znam.. vjerujem da su manja mjesta . bolja, sigurnija. za ochekivat je u vechim gradovima i jachi kriminal.... ali u Bosni su politichari. dileri..
proleti kroz omisljena mjesta obavi sta trebash i bjeziiii zvaka..
tu si u pravu. podarila te priroda izgledom.. ko da ti je amidza onaj stojanovic ili tako nehto . bilder shta li je..
..
Pa ja rekoh ti ces biti tamo, pa da mi pokazes grad kako treba ali ti me konstantno iscoolirasBella wrote: ↑Wed Jul 16, 2025 7:15 pm..dobro. prijatelj..Coolio wrote: ↑Wed Jul 16, 2025 7:02 pmPrijatelj mi je inspektor tamo, povescu njega da nas pokradu
Namazaniji sam ti ja od njih, mogu da se napravim glup ali ne i da ispadnem glup.ali vjeruj mi. i on je 'hapac'..
. ne govori da imash par hiljada eura u zadnjem dzepu
![]()
. ne znam.. vjerujem da su manja mjesta . bolja, sigurnija. za ochekivat je u vechim gradovima i jachi kriminal.... ali u Bosni su politichari. dileri..sta ti treba vishe .. ..
![]()
proleti kroz omisljena mjesta obavi sta trebash i bjeziiii zvaka..![]()
![]()
tu si u pravu. podarila te priroda izgledom.. ko da ti je amidza onaj stojanovic ili tako nehto . bilder shta li je..![]()
..
Ja odem na Bascarsiju kod drugara,on je tamo poznati kazandzija ili kako vec zovete to. Odem do Otoke,Ilidze,Trebevica i to mu je to
Kasnije odoh do Trebinja, da ja isproveravam sta to tamo ima
. e ne znam.
Kazu da je zichara super. moderna. biche skupa za tebe.. jer nisi domachi..
ilidza. Vrelo bosne. je lijepo.. . ostale . nema shta vidjeti .
otidji u Crvenu Jabuku. na Marijin dvoru. mozes jesti ...dobra hrana..
ako chesh slatko shta. Mrvica, na Ferhadiji.. tj Jelica ul.. meni se svidja klach. kombinacija . kadaifa/ hurmasice/ tufahije /
a Trebinje. pa slikaj... postaj. i mene interesuje
I kako se vrachas kuchi.?
Poslusacu te,poseticu nesto od ovoga. Sto se zicare tice, necu je koristiti. Tako je nesto bilo kada sam posetio Visoko. Pa kada sam hteo te piramide da vidim,prodjem kroz njih. Isto traze jednu sumu za one sa bosanskim pasosem a drugu sumu, tacnije vecu za ostale.Bella wrote: ↑Wed Jul 16, 2025 7:53 pm. e ne znam.tamo samo dzuturumi rade.. mada je ulica lijepa. jedina vrijedna posjete
Kazu da je zichara super. moderna. biche skupa za tebe.. jer nisi domachi..ja ne bih ishla..
ilidza. Vrelo bosne. je lijepo.. . ostale . nema shta vidjeti .
otidji u Crvenu Jabuku. na Marijin dvoru. mozes jesti ...dobra hrana..
ako chesh slatko shta. Mrvica, na Ferhadiji.. tj Jelica ul.. meni se svidja klach. kombinacija . kadaifa/ hurmasice/ tufahije /tu je i espresso dobar kao i chaj..
a Trebinje. pa slikaj... postaj. i mene interesuje
I kako se vrachas kuchi.?
Svuda idem kolima, tako se i vracam.
eh. da nije,ko shto jeste. ne bi bili tu... ..
Ali kojom rutom.. zashto ne obidjesh Istru..?
Predjem nekih 700km Nemacke, pa u Austriji svracam u Bec da zavrsim nesto. Tu cu i prenociti. Sutradan krecem iz Beca preko Madjarske za Beograd. U Beogradu gomila obaveza,pa u Vrnjacku Banju idem. Zatim 20.avgusta idem za Sarajevo na par dana. Tu moram naci jedan za Trebinje

. ali naplachivati. nije im to biznis
. ako ne platish, ne mozes ni uchi... a u javnim objektima,,. hm ...u nekim moze ..ali privatni biznisi/ restorani/ slasticharne..
Kakve su to budalastine...
to je na izgled, bezazleno..ali je to veliki problem. za svakoga..
evo Zvaka, shta te cheka , pogotovo prema Ilidzi..
ne znam.... mozda u nedelju. sve obichi.. shta trebash... nije radni dan.
vjerujem,da je i manje naroda na ulicama.. samim tim. mozes uzivati u razgledanju okoline...
vidi slika.
ne mogu vjerovati.. .koja masa..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 877 Views
-
Last post by Revizor
-
- 9 Replies