Javni parking/zakupljeni...prostor
Re: Javni parking/zakupljeni...prostor
.. problem za koga ?
.. kad broj bude vechi . biche i promjena....
.............................................................................................
Kada broj probudjenih bude veci, izadje na ulice i ode direktno ispred skupstine i odatle ne mrda dok ne smeni vlast nece biti bolje. Ovako, televizije i novine nam predstavljaju kontrolisanu opoziciju koja je tu da zamlacuje narod za masnu lovu. A ljudi kao ljudi veruju u njih jer su satro napali vlast na tv-u
Coolio wrote: ↑Mon Jun 08, 2026 4:57 pmKada broj probudjenih bude veci, izadje na ulice i ode direktno ispred skupstine i odatle ne mrda dok ne smeni vlast nece biti bolje. Ovako, televizije i novine nam predstavljaju kontrolisanu opoziciju koja je tu da zamlacuje narod za masnu lovu. A ljudi kao ljudi veruju u njih jer su satro napali vlast na tv-u![]()
i ti, izgledash kao neka opozicja.. i svi argumenti su. jesam li vam reko.. postajemo brojevi ovaca. hoche da nam ukinu sve..
.............................................................................................
Ja ne mogu da ti dokazem iz prostog razloga sto velika vecina govori da su sve to teorije zavere. Uzmes lepo pogledas svetski ekonomski forum i izjave tih ljudi a zatim uzmes i pogledas desavanja oko sebe, zasto 5G, pa 6G, zasto ratuju uglavnom gde je nafta,pogledas u nebo malo pa vidis sve one neprirodne pojave i povezes. Videces u kom pravcu ide sve. I sve manje kesa recimo,pa spominjanje digitalnog novcanika, pa sve digitalno,pa skeniranja. Znam i ja da je najlakse da se vice teorija zavere. I daj Boze da ja na kraju ispadnem smesan sto sve ovo pisemBella wrote: ↑Mon Jun 08, 2026 5:11 pmCoolio wrote: ↑Mon Jun 08, 2026 4:57 pmKada broj probudjenih bude veci, izadje na ulice i ode direktno ispred skupstine i odatle ne mrda dok ne smeni vlast nece biti bolje. Ovako, televizije i novine nam predstavljaju kontrolisanu opoziciju koja je tu da zamlacuje narod za masnu lovu. A ljudi kao ljudi veruju u njih jer su satro napali vlast na tv-u![]()
![]()
i ti, izgledash kao neka opozicja.. i svi argumenti su. jesam li vam reko.. postajemo brojevi ovaca. hoche da nam ukinu sve..nigdje chvrstog dokaza za ishta.
. neka govori. ali ni tvoje tvrdnje ne piju vode. svi manje vishe chitamo iste info.... i utisci su razlichiti. to je krajnji zakljuchak. o 'chudnim situacijama'
Ja ne mogu bukvalno da tvrdim i kazem da ce 100% biti tako kako ja kazem ali sam misljenja da se ide ka tome. Kada god pogledam izjave ljudi, tok kojim ide, desavanja ja sam sve vise ubedjen da je tako. A vreme ce nam pokazati da li sam u pravu. Ja bih najvise voleo da nisam
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 23 Replies
- 3076 Views
-
Last post by Bella
-
- 13 Replies