Javni parking/zakupljeni...prostor

Kuća i stan, vikendica, iskustva, preporuke, savjeti, uređenje
Bella
Senior
Senior
Reactions:

Re: Javni parking/zakupljeni...prostor

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Mon Jun 08, 2026 9:14 am
Problem i jeste u tome sto je onih koji primecuju sta se desava jako malo pa i ne mogu nista promeniti.
.. problem za koga ?
.. kad broj bude vechi . biche i promjena.... :hahah
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Mon Jun 08, 2026 2:33 pm
Coolio wrote:
Problem i jeste u tome sto je onih koji primecuju sta se desava jako malo pa i ne mogu nista promeniti.
.. problem za koga ?
Kada broj probudjenih bude veci, izadje na ulice i ode direktno ispred skupstine i odatle ne mrda dok ne smeni vlast nece biti bolje. Ovako, televizije i novine nam predstavljaju kontrolisanu opoziciju koja je tu da zamlacuje narod za masnu lovu. A ljudi kao ljudi veruju u njih jer su satro napali vlast na tv-u :hahah

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Mon Jun 08, 2026 4:57 pm
Bella wrote:
Coolio wrote:
.. problem za koga ?
Kada broj probudjenih bude veci, izadje na ulice i ode direktno ispred skupstine i odatle ne mrda dok ne smeni vlast nece biti bolje. Ovako, televizije i novine nam predstavljaju kontrolisanu opoziciju koja je tu da zamlacuje narod za masnu lovu. A ljudi kao ljudi veruju u njih jer su satro napali vlast na tv-u :hahah
:hahah
i ti, izgledash kao neka opozicja.. i svi argumenti su. jesam li vam reko.. postajemo brojevi ovaca. hoche da nam ukinu sve.. :muzz nigdje chvrstog dokaza za ishta.
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Mon Jun 08, 2026 5:11 pm
Coolio wrote:
Mon Jun 08, 2026 4:57 pm
Bella wrote:

.. problem za koga ?
:hahah
i ti, izgledash kao neka opozicja.. i svi argumenti su. jesam li vam reko.. postajemo brojevi ovaca. hoche da nam ukinu sve.. :muzz nigdje chvrstog dokaza za ishta.
Ja ne mogu da ti dokazem iz prostog razloga sto velika vecina govori da su sve to teorije zavere. Uzmes lepo pogledas svetski ekonomski forum i izjave tih ljudi a zatim uzmes i pogledas desavanja oko sebe, zasto 5G, pa 6G, zasto ratuju uglavnom gde je nafta,pogledas u nebo malo pa vidis sve one neprirodne pojave i povezes. Videces u kom pravcu ide sve. I sve manje kesa recimo,pa spominjanje digitalnog novcanika, pa sve digitalno,pa skeniranja. Znam i ja da je najlakse da se vice teorija zavere. I daj Boze da ja na kraju ispadnem smesan sto sve ovo pisem

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Mon Jun 08, 2026 6:31 pm
Ja ne mogu da ti dokazem iz prostog razloga sto velika vecina govori da su sve to teorije zavere.
. neka govori. ali ni tvoje tvrdnje ne piju vode. svi manje vishe chitamo iste info.... i utisci su razlichiti. to je krajnji zakljuchak. o 'chudnim situacijama' :DE

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Mon Jun 08, 2026 10:45 pm
Coolio wrote:
Mon Jun 08, 2026 6:31 pm
Ja ne mogu da ti dokazem iz prostog razloga sto velika vecina govori da su sve to teorije zavere.
. neka govori. ali ni tvoje tvrdnje ne piju vode. svi manje vishe chitamo iste info.... i utisci su razlichiti. to je krajnji zakljuchak. o 'chudnim situacijama' :DE
Ja ne mogu bukvalno da tvrdim i kazem da ce 100% biti tako kako ja kazem ali sam misljenja da se ide ka tome. Kada god pogledam izjave ljudi, tok kojim ide, desavanja ja sam sve vise ubedjen da je tako. A vreme ce nam pokazati da li sam u pravu. Ja bih najvise voleo da nisam

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Javni oglas o kupovini stanova u Sarajevu
    by Skitnica » » in Vijesti
    23 Replies
    3077 Views
    Last post by Bella
  • Javni servis
    by Peace » » in Privreda
    13 Replies