Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Dobro jutro i od mene
Kod rodjaka smo susili meso.
Bice nekih zimskih specijaliteta sa tim
Kod rodjaka smo susili meso.
Bice nekih zimskih specijaliteta sa tim
ja sam davnooo probao, pustio na yt recept i pravio, najbolje je ako se priko noći ostavi u jednom mliječnom proizvodu ali sam sad zaboravio točno kojem, znam da sam ga kod nas samo u interšpara ima za uzet i to ne uvik
ok mi je ispalo ali ipak naša klasika je zakon
ok mi je ispalo ali ipak naša klasika je zakon
mlaćenica se zove i nemoš je nać za kupit jedva je u interšpara naša, u tome se piletina ostavi da prinoći
Dobro jutro svima, cvece damama
Buket za dragu Peace

Buket za dragu Peace
I dobro jutro svima 
Dobro je. Kuća-poso-faks-kuća i ukrug. Imala sam malo težu prošlu sedmicu, ali je sve okej
Per aspera ad astra 
Svrati i na forum.
Nedostajes. I ti i Vjetar.
Nedostajes. I ti i Vjetar.
Evo me Žvakaaaa. Ma kad obaveze udare sa svih strana nema me nigdje. Baš minimum slobodnog vremena imam. Neki dan me na poslu pitaju kad odmaram... Nikad, bukvalno, osim što prespavam
Per aspera ad astra 
Hajde, valjda ce biti bolje pa ces nam cesce biti ovde...Secam se kako si se u pocetku raspisala, uklopila brzo u ekipu...
Volimo mi kada si tu...
Jesi li pozavrsavala obaveze ili ih jos uvek sredjujes? Kako posao?
Prošle sedmice, par dana bili smo grad s najzagađenijim zrakom... Disati se nije moglo. Preporuka bila čak i maske nositi.
Večeras, opet vatromet.
Svakih 10 dana vatromet u ovom gradu. Ne kužim da li su ljudi, fakat toliko glupi da uopće ne razmišljaju šta čine
Večeras, opet vatromet.
Svakih 10 dana vatromet u ovom gradu. Ne kužim da li su ljudi, fakat toliko glupi da uopće ne razmišljaju šta čine
dezire di si u kini
i nemaš baš. meni je po receptu tražilo buttermilk,
nisan ima pojma šta je to nije baš da se susrićeš sa tim inače. i onda kad ga počneš tražit po dućanima onda izludiš
ima par lanaca u nas koji ga prodaju i kad pitaš za njega uglavnom je odgovor "ajme imali smo"
znam da ga interšpar drži ali se ne možeš pouzdat u to da ćeš ga naći, pretpostavljan da dolazi baš u nekim malim količinama.
nisan ima pojma šta je to nije baš da se susrićeš sa tim inače. i onda kad ga počneš tražit po dućanima onda izludiš
Dobro vece svima, cvece damama...
Buket za meni dragu Peace
Ako bi ikoga voleo nekada upoznati, to je ona...
Lepo vece svima zelim
Buket za meni dragu Peace
Ako bi ikoga voleo nekada upoznati, to je ona...
Lepo vece svima zelim
ho ho ho! 
Nema na cemu da mi zahvaljujes. Ti te komplimente zasluzujes. svojom normalnoscu i kulturom.
Poznavati tebe veliko je bogatstvo, ubedjen sam u to
. ovaj Zvaka, izvlaci recenice iz nekog 'Dnevnika sharmera VI 3' razred. nochna shkola..
.............................................................................................
Ne, ne izvlaci vec govori ono sto misli... Zvaka nikada ne prepisuje i ne govori ono sto ne izlazi iz njegove glave.
Ima i Zvaka pravo da se odusevi nekim a Peace je neko ko me odusevljava. Ne uvlacim se nikome, opet kazem da ne govorim napamet, devojka je na mestu i ako zbog nekoga ne bih napustio ovaj forum bilo bi to zbog nje jer volim da je citam. Devojka na mestu, pravi primer toga.
Ali ne brini..I ti si simpaticna na svoj nacin
.. a on razmishlja. nedaj boze da napusti forum..
.............................................................................................
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6984 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies