Samo da kažem
Re: Samo da kažem
e, moram znati..
..a, da li je netko iskren... moze se nagadjati.. da li je bitno znati.. hm.. mozda..... ali, ako se neko kao ti izjashnjava da je 'iskren' figutarivno... jel....
.............................................................................................
Nisam napisao da sam iskren figurativno nego u vezi napustanja foruma...
Moras malo bolje citati sta napaisem, imam osecaj da ponekada ne razumes ...
Inace nisam bukvalno mislio da moras znati, to se tako kaze...Neko voli biti iskren...Ti recimo ne volis o sebi da govoris ovde, ja sam dugo na forumu a jos ne znam bas nista o tebi
Coolio wrote: ↑Thu Dec 25, 2025 1:29 amNisam napisao da sam iskren figurativno nego u vezi napustanja foruma...
Moras malo bolje citati sta napaisem, imam osecaj da ponekada ne razumes ...![]()
Inace nisam bukvalno mislio da moras znati, to se tako kaze...Neko voli biti iskren...Ti recimo ne volis o sebi da govoris ovde, ja sam dugo na forumu a jos ne znam bas nista o tebi![]()
aaaaaaa, mozda ne znamo br patika koje nosih
.. nisi ni godinu satavio....a to je dugo... hm... na koliko foruma si ..inache bio. do sada u zivotu tvom..
.............................................................................................
Ne kazem da ne znamo ime i ostale podatke, nego uopsteno. Ali zato samo pitasBella wrote: ↑Thu Dec 25, 2025 2:23 amCoolio wrote: ↑Thu Dec 25, 2025 1:29 amNisam napisao da sam iskren figurativno nego u vezi napustanja foruma...
Moras malo bolje citati sta napaisem, imam osecaj da ponekada ne razumes ...![]()
Inace nisam bukvalno mislio da moras znati, to se tako kaze...Neko voli biti iskren...Ti recimo ne volis o sebi da govoris ovde, ja sam dugo na forumu a jos ne znam bas nista o tebi![]()
brate. o tebi sve znamo.
![]()
aaaaaaa, mozda ne znamo br patika koje nosih![]()
.. nisi ni godinu satavio....a to je dugo... hm... na koliko foruma si ..inache bio. do sada u zivotu tvom..![]()
ko pita neskita 
Svakak na to imas prava
. a , na koje se pravo pozivash.... pitati nekoga ,a taj nije predhorno pitan. ..dozvoljava li ikakva pitanja po pitanju . toga-i toga..

Dobro jutro
Kod mene ovih dana pravo proljece.
Jucer bilo cak 23 C.
Danas ce biti otprilike isto.
Jutra uveliko najavljuju radosni cvrkut pticica.
Kod mene ovih dana pravo proljece.
Jucer bilo cak 23 C.
Danas ce biti otprilike isto.
Jutra uveliko najavljuju radosni cvrkut pticica.
Dobro vece svima, cvece damama
I kao po navici, buket za meni dragu Peace

I kao po navici, buket za meni dragu Peace
di će paeca sa tim cvićem više
može komotno otvorit cvjećarnicu pa prodavat
može komotno otvorit cvjećarnicu pa prodavat
Voli ona prirodu. Ima ga gde posaditi
To je malo koliko je ona zasluzila
To je malo koliko je ona zasluzila
Hvala za cvijece
Dobro jutro svima
Kako ste vi danas?
Dobro jutro svima
Kako ste vi danas?
Nema na cemu, za tebe uvek...24/7
Ja sam dobro, kako si ti ?
Lep i uspesan dan ti zelim
Ja sam dobro, kako si ti ?
Lep i uspesan dan ti zelim
Super sam.
Imala neki auto srediti i savrsen dan bio za to.
Napravila rucak i odnijela muzu, rucali s nama jos dva covjeka kojim danas radi,
Imala neki auto srediti i savrsen dan bio za to.
Napravila rucak i odnijela muzu, rucali s nama jos dva covjeka kojim danas radi,
kao da nema reklama...
Dobro jutro
Ustala naspavana oko 6:30.
Jutro pravo proljetno.
U NYC sinoc snijeg sipao. Razgovaram s kcerkicom i svakih 5 minuta ona ce - I can't believe it, how beautiful is it…
I mi smo prosle god imali snijeg u tri navrata. Molim se da imamo i ove, ako ne tri puta, bar jedan put, da bar djeca oceife.
Ustala naspavana oko 6:30.
Jutro pravo proljetno.
U NYC sinoc snijeg sipao. Razgovaram s kcerkicom i svakih 5 minuta ona ce - I can't believe it, how beautiful is it…
I mi smo prosle god imali snijeg u tri navrata. Molim se da imamo i ove, ako ne tri puta, bar jedan put, da bar djeca oceife.
Blago vama. Ja ovde vidim sneg jedan dan godisnje i to ako padne.
Dobar dan svima, cvece damama, buket za Peace

Dobar dan svima, cvece damama, buket za Peace
Dobar dan svima, cvece damama, buket za dragu Peace
Lep dan vam zeli Coolio
Lep dan vam zeli Coolio
Dobro jutro
Kod mene oblakav dan.
Trebalo bi malo kise biti iza podne.
I sutra opet starta zima.
Jucer je tem isla do 24 C. Obavila moju setnju u majici bez rukava i sorcu, i pravo “izgorila” po licu.
Kod mene oblakav dan.
Trebalo bi malo kise biti iza podne.
I sutra opet starta zima.
Jucer je tem isla do 24 C. Obavila moju setnju u majici bez rukava i sorcu, i pravo “izgorila” po licu.
Kod mene je bas zahladnelo...Nigde danas nisam isao...
Mozes misliti, spremao sam sarme
Mozes misliti, spremao sam sarme
Hvala. Jeste mi malo zagorela, moja greska. Nisam smanjio temperaturu na vreme. Srecom, malo je samo zahvatilo, par sarmi i to sa vrha. Slaninu sam stavio odozgo da mu da smek 
Sto smo danas bili aktivni
Ono praznicno raspolozenje
Ono praznicno raspolozenje
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6989 Views