Izgled-bitan ili ne?
Re: Izgled-bitan ili ne?
Vec napisah negde da lep izgled cini mnogo toga...Nije samo bukvalno lepota...
Ima devojaka koje se lepo oblace i taj stil ih cini lepima...Kada kazem lepo, ne mislim na skupo nego na lepo ukomponovane boje,lep stil...I verujem da kada ne bi imale taj stil bile bi manje lepe... Ili recimo simatican smeh,..Mnogo toga...
A da li je bitna, neka hemija jeste potrebna da te privuce na neki nacin...a nakon toga dolazi sve ostalo,pocevsi od mana do vrlina...
Nisam opterecen da bude prelepa,da mastam o nekakvoj holivudskoj lepoti i slicno...
Vise gledam da mi devojka/zena bude u globalu lepa , znaci simpagtican izgled, lepo razmisljanje,normalno ponasanje, iskrenost, simpaticno oblacenje, povremeni simpatican stid itd.
Covece, ti Peace posedujes sve ovo...Svakoga dana dokazujem da sam u pravu kada kazem da te treba klonirati
Ima devojaka koje se lepo oblace i taj stil ih cini lepima...Kada kazem lepo, ne mislim na skupo nego na lepo ukomponovane boje,lep stil...I verujem da kada ne bi imale taj stil bile bi manje lepe... Ili recimo simatican smeh,..Mnogo toga...
A da li je bitna, neka hemija jeste potrebna da te privuce na neki nacin...a nakon toga dolazi sve ostalo,pocevsi od mana do vrlina...
Nisam opterecen da bude prelepa,da mastam o nekakvoj holivudskoj lepoti i slicno...
Vise gledam da mi devojka/zena bude u globalu lepa , znaci simpagtican izgled, lepo razmisljanje,normalno ponasanje, iskrenost, simpaticno oblacenje, povremeni simpatican stid itd.
Covece, ti Peace posedujes sve ovo...Svakoga dana dokazujem da sam u pravu kada kazem da te treba klonirati
e moj Zvaka.. daj boze da te opet ozenimo..
.............................................................................................
Ne sekiraj se ti za mene Bella...Da hocu da se ozenim opet imao bih koga ali ne uzimam za zenu tek tako...
Mozda to rade oni zagoreli, ja u zivotu uzivam
Mozda to rade oni zagoreli, ja u zivotu uzivam
tako svi prichaju. koji traze.. ' mogu ja, al' ihihi nechu'..
. ne znsh ti shta ti 'zagoreli' rade ako se ne izjashnjavaju..
. a da uzivash. to je jako lepo chuti ..
.............................................................................................
Ne znam za sve, govorim u svoje ime, za sebe...
Ne zanima me kako drugi gledaju na to,sta rade,kako rade...
Vodims e iskljucivo svojom logikom

Ne zanima me kako drugi gledaju na to,sta rade,kako rade...
Vodims e iskljucivo svojom logikom
Muškarcima je bitniji. Ženama je bitno da je situiran, pa nek je kakav god izgledom, ili karakterom 
. a kako che biti situiran u dvadesetim. nakon faxa..
To moze zavisiti u kojim godinama je zena.
Mislim da moze puno znaciti zeni koja je nabrala dosta godina.
Ono ne mozes sad u 40im ili 50im poceti s livade, nemas ni zivota ni energije da ostvaris nesto za solidan zivot.
Mladim zenama ne bi trebalo igrat ulogu, jer imas i snage i vremena.
Doduse u ovom brzom zivotu moze i njima igrat ulugu. Hoces sto prije da pokazes sto vise i odes sto dalje.
Ali mislim da se mladim ljjdima jos moze desiti ljubav. Pa ih ta zaslijepljenost moze drzati dok se ne stekne navika jedno na drugo, ili ne nadju djeca. Onda ih to dvoje moze odrzati, a stekne se btw i vjera/spoznaja da vas dvoje mozete steci za pristojan zivot.
Da. Desi se ljubav prema dobrostojećemPeace wrote: ↑Sat Dec 27, 2025 3:36 pmTo moze zavisiti u kojim godinama je zena.
Ono ne mozes sad u 40im ili 50im poceti s livade, nemas ni zivota ni energije da ostvaris nesto za solidan zivot.
Doduse u ovom brzom zivotu moze i njima igrat ulugu. Hoces sto prije da pokazes sto vise i odes sto dalje.
Ali mislim da se mladim ljjdima jos moze desiti ljubav. Pa ih ta zaslijepljenost moze drzati dok se ne stekne navika jedno na drugo, ili ne nadju djeca. Onda ih to dvoje moze odrzati, a stekne se btw i vjera/spoznaja da vas dvoje mozete steci za pristojan zivot.
Muškarcima je više bitno je li lijepa.
Pisala sam na drugoj temi. viewtopic.php?f=31&t=1235Vjetar wrote: ↑Sat Dec 27, 2025 4:36 pmDa. Desi se ljubav prema dobrostojećemPeace wrote: ↑Sat Dec 27, 2025 3:36 pmTo moze zavisiti u kojim godinama je zena.
Ali mislim da se mladim ljjdima jos moze desiti ljubav. Pa ih ta zaslijepljenost moze drzati dok se ne stekne navika jedno na drugo, ili ne nadju djeca. Onda ih to dvoje moze odrzati, a stekne se btw i vjera/spoznaja da vas dvoje mozete steci za pristojan zivot.To svakodnevno svjedočimo. Pa svejedno kako je dobrostojeći, jel od dilanja ili je naslijedio, ali je bitnije nego je li lijep
Muškarcima je više bitno je li lijepa.
Hajde je molim te prebaci ovdje.
Samo zena koja nije imala dovoljno u zivotu moze vjerovati da ce je novci usreciti.
Zena koje jeste vec imala, svjesna je da nece.
Poznajem muskarca i zenu koji su zapoceli vezu u nemastini, nisu imali nista. Ona kao mlada bila lepa devojka,atraktivna...i svi se cudili sta trazi sa njim. Muskarac prodavao lubenice na ulici...Pa barem 10 godina najmanje ih je prodavao, ziveli su u nekoj iznajmljenoj kuci koja nije ni dovrsena bila.Vozili su auto koji se u najmanju ruku raspadao. Kupovali su samo neophodne stvari, novac stedeli. Nakon tih 10 godina ako ne i vise ulozili su novac u drogeriju...otvorili drogeriju i verovala ili ne, ljudi su kupovali kao da je bila jedina drogerija u gradu. Zena je ostala da radi u drogeriji,on je polagao za kamion. Polozio je za kamion i dobio posao u Austriji, tacnije Becu. Neka velika firma. Na taj nacin sredi vizu. Zatim vizu dobije zena na osnovu toga sto su u braku, troje dece mu rodila. Sada, imaju kucu, stan koji je spojen sa lokalom, uzivaju. Poenta price je da kada se neko voli , on ostaje zajedno i zajedno daje maksimum da stvori. Tacno je da se samo od ljubavi ne moze ziveti ali se moze sakupiti snage i izboriti se za bolje sutra.
Ispricat cu jednom od cega smo mi poceli.
A sad cu ispricati nesto drugo.
Muz ima bratica, ozenjen i troje djece imaju. Gurali smo ih kroz krize, i on sad nekako zeli da se oduzi, iako se ja silno protivim tome.
Svake god dok smo u Bosni, napravi on neku proslavu, pozove nas, i zena njegova pozove svoje. Tu joj dodju roditelji, sestre i brat.
Tako je evo bilo 4 god.
I skoro gledamo neke slike s te vecere, i muz ce - bas je zgodan muskarac ovaj njen brat.
Mislim da je to rekao da testira jesam li ja to primijetila
Zanimljivo, nisam primijetila.
Kad sam ga u tom momentu pogledala dobro na slici, pa on je stvarno zgodan, tip ima tijelo, pa on s tim moze na naslovne novine nekih magazina…
Pa kako je onda moguce da ga ja nisam cak ni registrovala?
Jer sam prvo registrovala njegovo ponasanje….Njegov hod, njegovo drzanje, njegovu pricu….
To mi se nije svidilo, i sve dalje je palo u vodu…
Meni je veliko cudo da muskarac moze biti privucen samo izgledom zene. Velko cudo.. Ne mogu to da razumijem.
Muz ima bratica, ozenjen i troje djece imaju. Gurali smo ih kroz krize, i on sad nekako zeli da se oduzi, iako se ja silno protivim tome.
Svake god dok smo u Bosni, napravi on neku proslavu, pozove nas, i zena njegova pozove svoje. Tu joj dodju roditelji, sestre i brat.
Tako je evo bilo 4 god.
I skoro gledamo neke slike s te vecere, i muz ce - bas je zgodan muskarac ovaj njen brat.
Mislim da je to rekao da testira jesam li ja to primijetila
Kad sam ga u tom momentu pogledala dobro na slici, pa on je stvarno zgodan, tip ima tijelo, pa on s tim moze na naslovne novine nekih magazina…
Jer sam prvo registrovala njegovo ponasanje….Njegov hod, njegovo drzanje, njegovu pricu….
Meni je veliko cudo da muskarac moze biti privucen samo izgledom zene. Velko cudo.. Ne mogu to da razumijem.
Navela je da joj je on prije izaska rekao da se udobno odjene, kao da odmara kod kuće.
"Dakle, odjenem trenerku, duksericu, kosu skupim u punđu. Nemam nakit, nemam ništa", kazala je.
Kada je došla ispred restorana, shvatila je da to nije "bezvezno" mjesto, već otmjeni lokal.
"Okrenula sam se i otišla. Čim me upoznaš, želiš da me poniziš ponižavajući me tako što ćeš me dovesti na mjesto za koje znaš da nisam dovoljno dobro odjevena? Apsolutno ne. Odmah si blokiran, pokazao si mi ko si. Ne moraš mi dvaput pokazati", kazala je.
Mnoge korisnice spomenute društvene mreže su podržale ovaj njen potez.
i , nismo saznali ..kako se on obukao..
https://www.tiktok.com/@rachelanderson4 ... 0568406302
To ti je ono sto sam ja napisao...Nije lepota bukvalno samo neciji izgled, vec i sve ono sto nosi u sebi, sa sobom...Peace wrote: ↑Sun Dec 28, 2025 12:50 amIspricat cu jednom od cega smo mi poceli.
Tako je evo bilo 4 god.
Mislim da je to rekao da testira jesam li ja to primijetila![]()
Inace,nije valjda da ti muz pravi problem ako pohvalis nekog muskarca
Ne pravi.
Vjerovatno ga je zanimalo zasto nisam nikad nista rekla na racun ovog stvarno zgodnog muskarca.
Cesto kazem muzu - ne primjecujem zgodne, primjecujem pametne, i ako se plasis za nesto, onda me samo drzi podalje od inteligentnih.
Za zgodne bez kulture, stvarno nemas brige. Nemas brige ni za jedne, ali primijetim muskarce s lijepim ponasanjem. I ta kultura mora postojati u citavoj njegovoj pojavnosti. Od oblacenja, hodanja, do tona.
Npr. desi se u restoranu, rucamo nas cetvero. Za susjednim stolom sjede dva muskarca, u mogucnosti sam da ga i vidim i cujem. I zbog onog sto cujem, nacina na koji sjedi, tona kojim se obraca svom sagovorniku, postaje lijep i privlacan.
Vjerovatno ga je zanimalo zasto nisam nikad nista rekla na racun ovog stvarno zgodnog muskarca.
Cesto kazem muzu - ne primjecujem zgodne, primjecujem pametne, i ako se plasis za nesto, onda me samo drzi podalje od inteligentnih.
Za zgodne bez kulture, stvarno nemas brige. Nemas brige ni za jedne, ali primijetim muskarce s lijepim ponasanjem. I ta kultura mora postojati u citavoj njegovoj pojavnosti. Od oblacenja, hodanja, do tona.
Npr. desi se u restoranu, rucamo nas cetvero. Za susjednim stolom sjede dva muskarca, u mogucnosti sam da ga i vidim i cujem. I zbog onog sto cujem, nacina na koji sjedi, tona kojim se obraca svom sagovorniku, postaje lijep i privlacan.
U potpunosti isto razmisljanje imamo. Nesto slicno sam vec napisao na ovu temu.Peace wrote: ↑Sun Dec 28, 2025 3:20 pmNe pravi.
Sve mi je bitno. Ne treba pristajati na bilo sta.
Mozda ne treba pristajati na bilo sta ali moramo i mi sami imati sta da ponudimo. Ne mozemo traziti i ocekivati nesto od zene a da joj isto ne mozemo ponuditi.
Tako je.
Postoji ona prica o profesoru koji se nikada nije ozenio.
Pitali ga studenti zasto nije.
Rekao je - trazio sam savrsenu zenu.
I nikad je niste nasli, pitali su dalje studenti?
Nasao sam je, rekao je profesor. Ali i ona je trazila savrsenog muskarca.
Ja licno smatram da niko od nas nije savrsen. Da svi mi imamo i mane i vrline. Vazno je samo kako ih balansiras i koliko uspevas mane pribliziti vrlinama. Iskrena i prava veza ili brak pomazu u tome jer jedno drugo zbog prave ljubavi guraju partnera da pruzi maksimum i gledaju da mane budu skrajnute. Ako si sam ili imas zenu do koje ti nije stalo vec reda radi onda ti se i zelja za promenom ne budi.
Odlicno si to rekao.
prevedeno na normlani jezik' koliko uspijesh mane da sakrijesh'. no. malo ko misli da ima mana... ovdje ih ima.koji su zaljubljeni u sebe..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 94 Replies
- 11523 Views
-
Last post by Peace
-
- 79 Replies