Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Ja sam znao raditi i kada me glava boli i kada me zub boli, sta god...I svi su mi govorili budalo, idi kuci za koga radis...a ja nikada nisam poslusao to,uvek sam trpeo i zeleo svoj posao da odradim do kraja. Sef,sefica,svi su znali da trpim i radim, da sam najmanje na bolovanju itd.Nikada zaista nije rekao bravo,hvala ili bilo sta. A prvi put kada si na bolovanju,gledaju te popreko...pa zasto,pa kako,pa kada ces nazad..Bella wrote: ↑Sun Jan 04, 2026 7:22 pm. oporavak znachi. i da mijenjash stil zivota... i ja mislim da se treba baviti rekreacijom, i pratiti tijelo. kako reaguje..Coolio wrote: ↑Sun Jan 04, 2026 6:24 pmNedovoljno zagrejan na treningu sam imao sparing mec, izveo high kick ( udarac u glavu ) i samo sam cuo kako mi nesto kvrcnulo u ledjima...Od tada imam bolove...
Nisam ti ja taj tip balkanaca, volim svoj posao i volim kada imam neke svoje obaveze...Samo sam resio da vise gledam sebe jer mi niko nece reci hvala ako ja tako povredjen radim...Pokusacu, videti da li mogu da podnesem. Budem li mogao radicu, ne budem li mogao necu raditi dok se skroz ne oporavim.
.. nije dobro,shto su ledja u pitanju... treba vjerujem vishe paznje.za ozdravljenje.
..to hoche li ti neko rechi hvala. tu si chisti balkanac. pocheli su strashno da se cijene... i kad su dobro placheni poslovi.. aaa. nije to to. uvijek, traze vishe od drugih..![]()
ne samo ti. vechina radnika/zaposlemih radi i kad ima glavobolja.. i neki drugi izvor bola. koji je donekle podnoshljiv.. pa. neche ti shef dozvoliti da ako zbilja nisi ok da ardish..Coolio wrote: ↑Sun Jan 04, 2026 7:27 pmJa sam znao raditi i kada me glava boli i kada me zub boli, sta god...I svi su mi govorili budalo, idi kuci za koga radis...a ja nikada nisam poslusao to,uvek sam trpeo i zeleo svoj posao da odradim do kraja. Sef,sefica,svi su znali da trpim i radim, da sam najmanje na bolovanju itd.Nikada zaista nije rekao bravo,hvala ili bilo sta. A prvi put kada si na bolovanju,gledaju te popreko...pa zasto,pa kako,pa kada ces nazad.
.. . zahvaljivati radniku .ako je uradio neshto shto je po njemu . izuzeche.. trebalo bi se desiti s druge strane . svaka pohvala od menadjera. iziskuje rizik da radnik trazi povishicu plate...
.............................................................................................
Stizu mi video snimci iz Bosne.
U nasoj carsijici skoro pola matra snijega
A ja isla u setnju u majici kratkih rukava.
U nasoj carsijici skoro pola matra snijega
A ja isla u setnju u majici kratkih rukava.
I ne prestaje. Meni odgovara 
Da. I kona moja kaze ne prestaje.
Al cudom se da tebi odgovara, ti ne volis snijeg.
Volim ako ga je puno i dok pada
Uzivaj onda nocas.
Da sam js tamo otisla bi u setnju.
Da sam js tamo otisla bi u setnju.
-
bakterijasmarsa
- Stručnjak

- Reactions:
Ja volim samo prvi sneg
njega mi nije tško da čistim, tada sam euforičan
svaki naredni je repriza
njega mi nije tško da čistim, tada sam euforičan
svaki naredni je repriza
Legal Alien
Prelijepo je @Peace
Nadam se da ćeš biti nekad tu za vrijeme ove mećave
Nadam se da ćeš biti nekad tu za vrijeme ove mećave
Per aspera ad astra 
I ja se nadam. Kcerka je neki dan predlozila da idemo i tokom zime, ne samo tokom ljeta.
Muz je bio voljan da idemo sada, karte bila za $610 u oba smjera za jednu personu…
Ali tek smo se vratili unazad 3 mjeseca…
Dobro jutro svima, cvece damama
I u Novoj godini, dragoj Peace buket
Ja na poslu, pauza do 10:00h.
Obradovase se kada me videse
Narocito koleginice xaxaxa
Lep dan vam zelim
I u Novoj godini, dragoj Peace buket
Ja na poslu, pauza do 10:00h.
Obradovase se kada me videse
Narocito koleginice xaxaxa
Lep dan vam zelim
.............................................................................................
Dobro jutro 
Nije sto su moje koleginice, ali su stvarno dobre
Voznja prosla dobro...Otprilike pola sata voznje i bio sam na poslu...
Svakoga dana cu biciklom, ja ledja da oporavim moram a i da se vratim treninzima pa i mecevima...
Kako si mi ti Peace?
@Peace , da li si bila na razgovoru za posao i sta si uradila ?
Coolio wrote: ↑Mon Jan 05, 2026 3:55 pmSta kaze ovaj @Bella
https://x.com/DamaSaOklopom/status/2008 ... 21906?s=20
ne znam ko je tip i shta je znachajno pametno rekao..... slichno je izjavio i lagumdjija..koji se smatra zasluznim i to svakih par mjeseci nas podjecha.. da je on zasluzan za rezoluciju Srebrenica...
. da je pameti. vise bi se obratio na proshlost, zashto se desila i ko je dozvolio.. a to su njegovi prethodnici..
koristiti zrtve za ovakvo hvalisanje je zbilja za svaku osudu....
Kosovo , ista situacija, srecha da je na vrijeme sprijecheno, shta je slobo naumio , kao shto se zna sa par letova aviona, sve se smirilo... i do danas izgleda radi..
Kosovo ce kad tad biti proglaseno kao okupirana zemlja...Bella wrote: ↑Mon Jan 05, 2026 5:46 pmCoolio wrote: ↑Mon Jan 05, 2026 3:55 pmSta kaze ovaj @Bella
https://x.com/DamaSaOklopom/status/2008 ... 21906?s=20![]()
ne znam ko je tip i shta je znachajno pametno rekao..... slichno je izjavio i lagumdjija..koji se smatra zasluznim i to svakih par mjeseci nas podjecha.. da je on zasluzan za rezoluciju Srebrenica...i da neke zemlje to nisu podrzale.. i sada .doshla im maca na vratanca-
. da je pameti. vise bi se obratio na proshlost, zashto se desila i ko je dozvolio.. a to su njegovi prethodnici..
koristiti zrtve za ovakvo hvalisanje je zbilja za svaku osudu....
Kosovo , ista situacija, srecha da je na vrijeme sprijecheno, shta je slobo naumio , kao shto se zna sa par letova aviona, sve se smirilo... i do danas izgleda radi..![]()
Lik se smeje Danskoj jer se Danska pokusava izvaditi na zakon na koji je Srbija isla pa su tada pravili ludi i mimo svakog zakona bombardovali Srbiju i oteli joj zemlju. E sada im treba tako, dace Bog da im uzme sve...Pa posle da tera dalje...
Svijet postaje sve ludji, moze raditi ko shta hoche, neki che reagovati neki ne... kao i u normalnom zivotu..Shta trenutno trump radi i pricha je za nepovjerovati. ne razumojem zbilja Svijet da niko to javno ne kaze...Coolio wrote: ↑Mon Jan 05, 2026 6:00 pmKosovo ce kad tad biti proglaseno kao okupirana zemlja...
Lik se smeje Danskoj jer se Danska pokusava izvaditi na zakon na koji je Srbija isla pa su tada pravili ludi i mimo svakog zakona bombardovali Srbiju i oteli joj zemlju. E sada im treba tako, dace Bog da im uzme sve...Pa posle da tera dalje...
pogledaj klintona. sheta ulicom , ulazi u prodavnisu knjiga, lista. ko obichan luzer, ne zna gdje je . ali za njegovo vrijeme, jako puno ljudi 'se ubilo ili bilo ubijeno' i niko to nije istrazivao...
i shta ,ako je proglase da je okupirana. shta to mijenja, shta che tebi biti bolje....
pa danas imamo toliko ratova. pogledaj rusije shta je otela zemlje.. ukrajini. ti opravdavash. mislim da si to naveo negdje.. a sve u poredjenu sa Kosovom.
... zavisi shta chitash, ikoliko hoches da citash, istrazish. ali Srbija je maltretirala narod Kosova, do iznemoglosti pogotovo nakon smrti Tita, ako iko zasluzuje miran san . to su gradjani Kosova...
Bila sam. Satnica je OK, ali volila bi da malo vise radnih sati u sedmici.
Muskarac s kojim bih u pocetku radila mlad je, 27 god. On bi bio tu dok ja ne naucim sve. Onda bih ostala sama.
Mislim okruzena s dosta ljudi, ali ne radim za njih, vec kod njih za nekog drugog.
Svidja mi se ideja da nemam sefa iznad glave. Ja uvijek dajem svoj maximum, ali volim kad radim bez pritiska.
Posao je privremeni, do Jula.
To bi mi isto stimalo, jer planiramo u Bosnu.
Vidjet cemo.
Usput sam obavila shoping.
Nasla super komotnu trenerku, gornji i donji dio.
Midi suknju, muz je lud za midi suknjama.
Jedan super cute cardigan.
Btw, sin sutra pocinje raditi.
Sutra nam ako Bog da i cura stize, ostat ce 8 dana.
Nasla super komotnu trenerku, gornji i donji dio.
Midi suknju, muz je lud za midi suknjama.
Jedan super cute cardigan.
Btw, sin sutra pocinje raditi.
Sutra nam ako Bog da i cura stize, ostat ce 8 dana.
Drzim ti palceve u svakom slucaju. I da na kraju bude sve kako ti zamislis i pozelis....Peace wrote: ↑Mon Jan 05, 2026 10:11 pm
Bila sam. Satnica je OK, ali volila bi da malo vise radnih sati u sedmici.
Muskarac s kojim bih u pocetku radila mlad je, 27 god. On bi bio tu dok ja ne naucim sve. Onda bih ostala sama.
Mislim okruzena s dostemam sefa iznad glave. Ja uvijek dajem svoj maximum, ali volim kad radim bez pritiska.
Posao je privremeni, planiramo u Bosnu.
Vidjet cemo.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6868 Views
-
Last post by Vanilla