Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Dobro jutro svima, cvece forumasicama
Za meni najdrazu Peace buket ruza
Zelim vam lep vikend

Za meni najdrazu Peace buket ruza
Zelim vam lep vikend
Stvarno ti uopšte ne naiđe s vremenom na vrijeme da probudiš dar?deksametazon wrote: ↑Fri Jan 09, 2026 1:18 pmTačno pih. Moji radovi još iz osnovne su bili na izložbama u gradu sa akademskim slikarima. Ubacivala ih nastavnica likovnog. Neki su stigli jednom čak u Indiju na neku međunarodnu izložbu. Kada sam otišao u Sarajevo u srednju svi su mislili da sam otišao u srednju školu primijenjenih umjetnosti, a ja ih razočarao. Volim ja tako razočarati pa bude.....pih.Nije ti loša ideja osvježiti mrtvu prirodu bojom. To ponekad radim na crno bijeloj fotografiji.
I stvarno ti @Coolio nije jutros dao cvijeće?Evo jedan buketić prvih ivančica.
![]()
Ponekad se gubimo u stvarima koje nisu za nas a zanemarimo ono što jeste.. i teče nam (ne)vidljivo i (ne)pokretno venama..
A @Vjetar.. je li ti još uvijek sviraš bubnjeve?
Dobro jutro
Kod mene kisa cijelu noc lila.
Kod mene kisa cijelu noc lila.
Dar je 20-30% i kada posmatram one koji su to radili odlično, onda shvatim koliko mi učenja treba. Koji je to pravac koji bih ja trebao usavršavati. Nekada upadnem među prijatelje slikare kada imaju kolonije i još jednom shvatim slušajući ih koliko mi još puno treba. A vremena malo za sve.
Dar se jednostavno ima više u nečemu.deksametazon wrote: ↑Sat Jan 10, 2026 4:19 pmDar je 20-30% i kada posmatram one koji su to radili odlično, onda shvatim koliko mi učenja treba. Koji je to pravac koji bih ja trebao usavršavati. Nekada upadnem među prijatelje slikare kada imaju kolonije i još jednom shvatim slušajući ih koliko mi još puno treba. A vremena malo za sve.
A manje ili gotov nikako u nečemu petom.
A naravno da za sve treba vremena, vježbanja i učenja.
Meni to tvoje zvuči više kao neka izvlakuša..
Ili lijenost..
Pa tako život proživimo tražeći opravdanja da umirimo savjest za sve propuštene prilike. Lakše nekako da me ne ganjaju duhovi kako mogu i ovo i ono, a na toj prekretnici me povukle pare i osladile se, a prioriteti se sami poredali. Nedžad I. je pisao Vječnik 30 godina, stalno nešto dodavao, prepravljao, pisao, brisao pa pisao dok nije odnio na štampanje. Improvizovati i sfušeriti nije teško, ali za nešto wooow ipak treba i truda i vremena. Znam po stvarima koje sam napravio.
Uveliko smo u ovom postupku, sad se pripremam za FETPolaris wrote: ↑Sat Aug 23, 2025 5:05 pmHvala, i nama je receno jedino ivf... imamo ove sedmice sastanak u klinici da vidimo dalje proceduru. Uradili smo pocetne nalaze i na osnovu receno kao ovo je dovoljno za ivf, ne moze nista drugo. Cekali smo godinu i nekoliko mjeseci, mozda jeste onako kratko ali s obzirom kakvi su nalazi nema simsla da dalje cekamo jos. Receno nam je da taj postupak ivf sa svime da dodje na nekih 11000 KM, ali moze biti i skuplje.. sve zavisiVjetar wrote: ↑Sat Aug 23, 2025 4:31 pmZnam lično tri slučaja.
Jedan, žena u 40-oj je uspješno iznijela prvu trudnoću i sve je super prošlo.
Drugi slučaj je žena u kasnim tridesetim koja je pokušavala mislim čak 7-8 puta i sve bezuspješno.
Treći slučaj, žena 40 god, pokušava prvi put imati dijete, usješan postupak i blizanci su, ali nakon nekoliko sedmica trudnoće oba su umrli.
Govorim samo o ženama, prosto da ne komplikujem sad priču dodajući muževe![]()
Uglavnom, skup je postupak, ne garantuje se uspjeh. Može uspjeti ali i ne mora.
Može biti teško psihološki podnijeti neuspjeh, jer se često gleda kao zadnja nada za zatrudniti.
U svakom slučaju, sretno.
Inace pozdrav svima 
Dobro vece svima, cvece damama
Za meni najdrazu Peace standardno ide buket
Lep ostatak veceri vam zelim
Za meni najdrazu Peace standardno ide buket
Lep ostatak veceri vam zelim
Hvala ti.
Macka i ja smo danas bile depresivne, kisa je padala cijeli dan.
Macka i ja smo danas bile depresivne, kisa je padala cijeli dan.
.............................................................................................
Sta se ti odmah smejes 
. parking samo za jedno auto 
.............................................................................................
Dovoljno. Zene iz harema ne voze, one se voze 
Voznja po Bagdadu je jedno od mojih najvecih iskustava. Inace auto je od tece 
Dobro jutrno svima,cvece damama
Poseban buket za najdrazu Peace
Lep dan vam zelim
Dobro jutrno svima,cvece damama
Poseban buket za najdrazu Peace
Lep dan vam zelim
Bockala sam se injekcijama 10 dana tamo sredinom novembra, pa sam imala aspiraciju jajnih celija, to mi je bilo najteze, sad je ok, samo pijem tablete, pila sam microginon, a sad pijem estrofem i druge tablete.. tako moj protokol ide a nije kod svakoga isto
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6868 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies