Samo da kažem
Re: Samo da kažem
A evo ti ga i na tvom BBC-u
Coolio wrote: ↑Sun Jan 18, 2026 2:25 pmEto vidis koliko su dobre televizije i novine kada ne znas za ID i da je neko bio na ulicama,borio se protiv toga...Jos jedan dokaz koliko i kako izvestavaju...Bella wrote: ↑Sun Jan 18, 2026 3:27 amCoolio wrote: ↑Sun Jan 18, 2026 2:51 amUveliko se desava svuda, na balkanu su postavljane kamere jos za vreme kurona predstave kada su nabijali narod u kuce. U Britaniji su recimo stavljali pa su ljudi razbijali kamere, sada su hteli da im uvedu da ne mogu bez ID-a da nadju posao, za sada je spreceno jer su izasli na ulice...a videcemo za kasnije.britanija je odavno pod 'kamerama'.kao cijeli svijet. i prije kuurone
![]()
zar ti nemash kamere oko kuche/ u kuchi ..u autu. sada bicikl..![]()
. sta je IDi ko je izashoa na ulice i koje?
ID ti je aplikacija na kojoj ces imati sve, pasos,licnu kartu,bankovnu kartu, zdravstveni karton, vozacku dozvolu, ma sve...Tacnije, to je njihov plan da sprovedu a vece su sanse da hoce uspeti u tome nego da nece jer je narod tupav i prihvata sve,korak po korak jer mu sve deluje interesantno,brze,bolje...
I ti sada ako oni proglase nekakvu novu kuronu i kazu vakcinise se i ja recimo ne uradim to, odem da kupim nesto, njima pokaze crveno ili kao neku zabranu da kupim bilo sta jer mi je stopiran bankovni racun. Nece postojati kes koji su prethodno ukinuli i placas samo tom aplikacijom,telefonom ili cipom. I cim si neposlusan, samo ti iskljuce racun u banci. Spominje se i nacionalni dohodak za ljude koji ne rade. Dakle oni ce uplacivati nekakve virtuelne pare na njihov racun da oni uzivaju xaxaxax ma kako da ne. Pa ce onda da ti odrede granicu koliko i cega smes kupiti da ne ugrozis Co2 ili sta su vec izmislili. I naravno na kraju meseca brisace se preostali novac u slucaju da ostane pa ides ispocetka.
Pazi, meni takodje deluje sve kao naucna fantastika ali veruj da sam svasta video i da smo sve blizi tome ukoliko se narod ne probudi i na sve gleda kao budalastinu. Svi kazu ma gde ce to, imam ja svoj mir...Imas mir ali dokle? I daj Boze da se ja varam ali vreme ce nam pokazati...
. imamo to mi vech odavno... jesi li kupio telefon../platio karticom.. to ti je tvoj id. i kretanje i sve shta radish.. chak i shta pishemo ovdje...
sve zahvaljujuchi sada musk-u
. ne vidim nishta loshe u tome... i sada ti shef moze jednim klikom nachi da ti shetash beogradom a rekao si mu da si bolestn i lezish kuchi..
.............................................................................................
To je najcesci odgovor ljudi kada im ispricas ovo. Niko ne razmislja o svojoj privatnosti. Drugo, ako ja imam tel.mozda moze da vidi gde sam ali mi kes nije ukinut, ne mogu biti ucenjivan itd. Cak sta vise, ja nekada tel.mogu ostaviti kuci ako ne zelim da se zna gde idem a ovako ako ti sve spoje na njega i ukinu ti kes obavezan si da ga imas sa sobom. Sagledaj i lose stvari kada ti nesto namecu jer oni samo dobre stvari ispricaju.Bella wrote: ↑Sun Jan 18, 2026 3:26 pmCoolio wrote: ↑Sun Jan 18, 2026 2:25 pmEto vidis koliko su dobre televizije i novine kada ne znas za ID i da je neko bio na ulicama,borio se protiv toga...Jos jedan dokaz koliko i kako izvestavaju...
ID ti je aplikacija na kojoj ces imati sve, pasos,licnu kartu,bankovnu kartu, zdravstveni karton, vozacku dozvolu, ma sve...Tacnije, to je njihov plan da sprovedu a vece su sanse da hoce uspeti u tome nego da nece jer je narod tupav i prihvata sve,korak po korak jer mu sve deluje interesantno,brze,bolje...
I ti sada ako oni proglase nekakvu novu kuronu i kazu vakcinise se i ja recimo ne uradim to, odem da kupim nesto, njima pokaze crveno ili kao neku zabranu da kupim bilo sta jer mi je stopiran bankovni racun. Nece postojati kes koji su prethodno ukinuli i placas samo tom aplikacijom,telefonom ili cipom. I cim si neposlusan, samo ti iskljuce racun u banci. Spominje se i nacionalni dohodak za ljude koji ne rade. Dakle oni ce uplacivati nekakve virtuelne pare na njihov racun da oni uzivaju xaxaxax ma kako da ne. Pa ce onda da ti odrede granicu koliko i cega smes kupiti da ne ugrozis Co2 ili sta su vec izmislili. I naravno na kraju meseca brisace se preostali novac u slucaju da ostane pa ides ispocetka.
Pazi, meni takodje deluje sve kao naucna fantastika ali veruj da sam svasta video i da smo sve blizi tome ukoliko se narod ne probudi i na sve gleda kao budalastinu. Svi kazu ma gde ce to, imam ja svoj mir...Imas mir ali dokle? I daj Boze da se ja varam ali vreme ce nam pokazati...![]()
. imamo to mi vech odavno... jesi li kupio telefon../platio karticom.. to ti je tvoj id. i kretanje i sve shta radish.. chak i shta pishemo ovdje...
sve zahvaljujuchi sada musk-u
. ne vidim nishta loshe u tome... i sada ti shef moze jednim klikom nachi da ti shetash beogradom a rekao si mu da si bolestn i lezish kuchi..zvog takvih malih prevara.. treba narod 'ushtrojiti'
![]()
koja privatnost. pogledaj FB IG.. nikad vishe nije postalo javno sve.. slikamo se u spavachim sobama. i postamo. gdje putujemo. svaku minutu objavimo..Coolio wrote: ↑Sun Jan 18, 2026 4:37 pm
To je najcesci odgovor ljudi kada im ispricas ovo. Niko ne razmislja o svojoj privatnosti. Drugo, ako ja imam tel.mozda moze da vidi gde sam ali mi kes nije ukinut, ne mogu biti ucenjivan itd. Cak sta vise, ja nekada tel.mogu ostaviti kuci ako ne zelim da se zna gde idem a ovako ako ti sve spoje na njega i ukinu ti kes obavezan si da ga imas sa sobom. Sagledaj i lose stvari kada ti nesto namecu jer oni samo dobre stvari ispricaju.
.. mislim, da chak i nekim zemljama, gdje narod zbilja koristi masovno plachanje karticama. ipak ostaje opcija kesh. .u sluchaju da vanzemaljci hakuju banke.. internet itd..
. ko je su loshe stvari ?
.............................................................................................
Pita prijatelj prijatelja:
- "Šta bi bilo kad bih ja spavao sa tvojom ženom?"
- "Bili bismo kvit."
- "Bili bismo kvit."
Ako kes ostane i ako nema ucenjivanja onda nema losih stvari. A ako kes povuku onda gubis svaki vid slobode i moguce je odredjivanje koliko ces da trosis,na sta ces da troris, da te ucenjuju da se vakcinises, u prevodu da ti rade sta god zele. Ali to niti jedan novinar ne pita,niti jedne novine ne pisu,niti jedna televizija piBella wrote: ↑Sun Jan 18, 2026 5:17 pmkoja privatnost. pogledaj FB IG.. nikad vishe nije postalo javno sve.. slikamo se u spavachim sobama. i postamo. gdje putujemo. svaku minutu objavimo..Coolio wrote: ↑Sun Jan 18, 2026 4:37 pm
To je najcesci odgovor ljudi kada im ispricas ovo. Niko ne razmislja o svojoj privatnosti. Drugo, ako ja imam tel.mozda moze da vidi gde sam ali mi kes nije ukinut, ne mogu biti ucenjivan itd. Cak sta vise, ja nekada tel.mogu ostaviti kuci ako ne zelim da se zna gde idem a ovako ako ti sve spoje na njega i ukinu ti kes obavezan si da ga imas sa sobom. Sagledaj i lose stvari kada ti nesto namecu jer oni samo dobre stvari ispricaju.kad smo takvi da se 'hvalimo'
.. mislim, da chak i nekim zemljama, gdje narod zbilja koristi masovno plachanje karticama. ipak ostaje opcija kesh. .u sluchaju da vanzemaljci hakuju banke.. internet itd..
. ko je su loshe stvari ?![]()
Nekom popu dosadilo vise slusati o prevarama u braku, pa su ljudi odlucili da to zovu padom.deksametazon wrote: ↑Sun Jan 18, 2026 6:59 pmPita prijatelj prijatelja:
- "Bili bismo kvit."
I tako je islo dalje, kad bi koja zena prevarila samo bi rekla “pala sam”.
Umro pop, dosao novi, dolazile zene da prijave da su “pale” a ovog novog niko nije uputio u pravila.
Ode jedan dan gradonacelniku i kaze - morate popraviti ulice, zene svaki dan padaju.
Gradonacelnik se nasmija shvativsi da novi pop ne zna sta “pasti” znaci.
A pop mu kaze - sto se smijes, pa i tvoja je zena prosle hefte dva put pala.
Prilazi maldi inspektor jednoj mladoj djevojci te je upita: "Gospođice, imate li vi možda građevinsku dozvolu?"Peace wrote: ↑Sun Jan 18, 2026 10:48 pmNekom popu dosadilo vise slusati o prevarama u braku, pa su ljudi odlucili da to zovu padom.deksametazon wrote: ↑Sun Jan 18, 2026 6:59 pmPita prijatelj prijatelja:
- "Bili bismo kvit."
I tako je islo dalje, kad bi koja zena prevarila samo bi rekla “pala sam”.
Umro pop, dosao novi, dolazile zene da prijave da su “pale” a ovog novog niko nije uputio u pravila.
Ode jedan dan gradonacelniku i kaze - morate popraviti ulice, zene svaki dan padaju.
Gradonacelnik se nasmija shvativsi da novi pop ne zna sta “pasti” znaci.
A pop mu kaze - sto se smijes, pa i tvoja je zena prosle hefte dva put pala.
Ona sva začudena kaže:
- "Nemam!?"
- "Eh, onda izvinite, moram da vas srušim."
U celom svetu alkoholizam je bolest.
Samo te u Srbiji pitaju: Što ne piješ? Da nisi bolestan?
Samo te u Srbiji pitaju: Što ne piješ? Da nisi bolestan?
To je kada uđeš na jednoj nozi, ali ako si ušao na dvije onda sljeduju dvije.
Popijes koliko mislis da mozes samo je moj savet da se pre toga najedes jer ujedadeksametazon wrote: ↑Sun Jan 18, 2026 11:27 pmTo je kada uđeš na jednoj nozi, ali ako si ušao na dvije onda sljeduju dvije.
A kada kažeš domaćinu još samo pola, a on sipa cijelu opominjući....nisi pola čovjeka nego cijeli.Coolio wrote: ↑Sun Jan 18, 2026 11:32 pmPopijes koliko mislis da mozes samo je moj savet da se pre toga najedes jer ujedadeksametazon wrote: ↑Sun Jan 18, 2026 11:27 pmTo je kada uđeš na jednoj nozi, ali ako si ušao na dvije onda sljeduju dvije.![]()
To je i moja recenicadeksametazon wrote: ↑Sun Jan 18, 2026 11:46 pmA kada kažeš domaćinu još samo pola, a on sipa cijelu opominjući....nisi pola čovjeka nego cijeli.Coolio wrote: ↑Sun Jan 18, 2026 11:32 pmPopijes koliko mislis da mozes samo je moj savet da se pre toga najedes jer ujedadeksametazon wrote: ↑Sun Jan 18, 2026 11:27 pm
To je kada uđeš na jednoj nozi, ali ako si ušao na dvije onda sljeduju dvije.![]()
![]()
Dobro jutro svima, cvece damama
Najlepsi buket za forumasicu decenije Peace
Ja stigoh na posao a vama zelim lep dan
Najlepsi buket za forumasicu decenije Peace
Ja stigoh na posao a vama zelim lep dan
Danas je "najdepresivniji" dan u godini. Plavi ponedjeljak (Blue Monday) smatra se "najdepresivnijim" danom u godini, a "obilježava" se trećeg ponedjeljka u januaru. On se odnosi na postprazničnu depresiju.
A ja se pitam što sam nikakav jutros?
A ja se pitam što sam nikakav jutros?
I tebi dosadno izgleda pratiš sve i svasta … 
Volim kada mi je dosadno, nemam srkleta. Niko me ne stresa. Sve lagano.
Meni kad je dosadno kad mi je dosadno.. 
Ti si uspjela dokučiti najviši stepen dosade. Ne može to svako. 
Vidite sa adminom sto se ne moze editovati. Nije do mene..deksametazon wrote: ↑Mon Jan 19, 2026 1:08 pmTi si uspjela dokučiti najviši stepen dosade. Ne može to svako.![]()
Može na temi o outfitu. Daj nam jednu postavi na skijama. Samo nemoj onu sa gipsom.Skitnica wrote: ↑Mon Jan 19, 2026 1:13 pmVidite sa adminom sto se ne moze editovati. Nije do mene..deksametazon wrote: ↑Mon Jan 19, 2026 1:08 pmTi si uspjela dokučiti najviši stepen dosade. Ne može to svako.![]()
![]()
Dobro jutro
Jos jedno praznicno jutro.
Ne mislim da ce biti depresivan dan, jer praznici sto se mene tice ko da nisu ni bili.
Wow. Pazite ja sam htjela upisati jos jedno pohladno jutro. Kako ispade praznicno jutro, sam Bog zna.
I neka tako sad stoji. Zasto i ne bilo praznicno…
Jos jedno praznicno jutro.
Ne mislim da ce biti depresivan dan, jer praznici sto se mene tice ko da nisu ni bili.
Wow. Pazite ja sam htjela upisati jos jedno pohladno jutro. Kako ispade praznicno jutro, sam Bog zna.
I neka tako sad stoji. Zasto i ne bilo praznicno…
Dobro jutro svima, uz standardno cvece damama
I jos standardnijem buketu za meni omiljenu Peace
Lep dan vam zelim
I jos standardnijem buketu za meni omiljenu Peace
Lep dan vam zelim
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-