Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Ma ide sve, ali je taj zapeo baš. 400 strana odjednom je baš puno da ti se ne pomiješa, a evo ovaj danas sam položila
Per aspera ad astra 
.............................................................................................
Dobro jutro
Kod mene je toliko hladna noc bila, i jutro, ja ovo nisam iskusila u USA prije.
Kod mene je toliko hladna noc bila, i jutro, ja ovo nisam iskusila u USA prije.
. ima pattern. kako pita. koja pitanja. itd...
.............................................................................................
Otvara knjigu, tamo-ovamo, nema potpitanja, ne navodi te da te "pogura". Kad staneš sa pričom, stao si
Per aspera ad astra 
. kad, stanesh . reci, to je to..
Ne, ne. Kad stanem kaže "A šta još ima?", onda ja kažem pa to je to. A onda on kaže "Evo Vam još dvije minute da razmislite" i ja onda stanem i gledam u prazno dvije minute, pa opet krenem nešto, onda on kaže da ne misli na to. Al ne postavlja pitanje na šta misli.
Jer kao imam lekciju od, bubam, 20 stranica. Logično da ću ispričati nekih 20ak rečenica sažeto i onda umjesto da postavi potpitanje on meni kaže "A šta još?", pa ja moram da nagađam na šta misli
Per aspera ad astra 
A ti kreni od prve stranice i čega se sve sjetiš dok on ne počne kukati...e..e...e...dobro je....e...eeeeeee...dosta.
Očito da te on ne sluša sve vrijeme pažljivo nego se povremeno uključuje i treba mu još ta rečenica više.
. slijedi. od tebe.. ---profesore. . preformulisite pitanje---
Ili nauči bolje
.tako je jedan sandzo. polagao ispit, ne znam koji put. pitao ga profesor. pa dokle chemo ovako.
.. kaze njemu sandzo. a jedan od nas dvojce, che morat popustiti..
.. kaze njemu sandzo. a jedan od nas dvojce, che morat popustiti..
Ma on neka te pita jedno ti odgovaraj drugo, budi politicar 
Sutra mi je rodjendan, dragi forumasi navratite

Hvala ti puno draga Peace
Ulepsala si mi Birthday
Dobro jutro svima, cvece damama
Za meni najomiljeniju Peace buket
Lep dan vam zelim
Za meni najomiljeniju Peace buket
Lep dan vam zelim
Sretan ti rođendan 
Sretno @Coolio 
Ispuni godine životom, a ne život godinama! Sretan ti rodjendan @Coolio
Hvala puno druzedeksametazon wrote: ↑Wed Jan 28, 2026 8:53 amIspuni godine životom, a ne život godinama! Sretan ti rodjendan @Coolio
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6868 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies