Higijena usta i zuba
Higijena usta i zuba
Osmjeh je prvo što ljudi primete na nama, a zdrava usta nisu samo estetska stvar, nego ona su ključ celokupnog zdravlja.
Šta sve koristite za higijenu usta i zuba?
Koje paste za zube koristite, vodice za ispiranje? Konce?
Koristim ovu pastu i super mi je… svježina bas traje duze nego kod ostalih ..

Najbolja do sada..

Nakon četkanja zuba sam koristila i vodicu za ispiranje usta, sada je rjede koristim od kako koristim tu pastu za zube stvarno nema potrebe dodatno ispirati jer je svježina top ..
Konci su u torbi pod obavezno ..
Šta sve koristite za higijenu usta i zuba?
Koje paste za zube koristite, vodice za ispiranje? Konce?
Koristim ovu pastu i super mi je… svježina bas traje duze nego kod ostalih ..

Najbolja do sada..

Nakon četkanja zuba sam koristila i vodicu za ispiranje usta, sada je rjede koristim od kako koristim tu pastu za zube stvarno nema potrebe dodatno ispirati jer je svježina top ..
Konci su u torbi pod obavezno ..
Re: Higijena usta i zuba
Koristim ove paste i vrlo sam striktna po pitanju razdvajanja jutro-noć pasti iz nekog razloga hahaha

Pored toga, električna oral-b četkica i konac za zube. Imam i uvijek u torbi mali curaprox set četkice i paste i prije sam baš baš svakih sat-dva prala zube u toku dana. Sad puno manje, a krivo mi je. Zaboravim jednostavno
A vodicu za ispiranje ne koristim. Nemam naviku nekako

Pored toga, električna oral-b četkica i konac za zube. Imam i uvijek u torbi mali curaprox set četkice i paste i prije sam baš baš svakih sat-dva prala zube u toku dana. Sad puno manje, a krivo mi je. Zaboravim jednostavno
A vodicu za ispiranje ne koristim. Nemam naviku nekako
Per aspera ad astra 
doshao dan , da idem na chishchenje.
..... hygienist. samo gleda , gdje che nachi koji problem..
.............................................................................................
Konac je najvažniji i ono strugalo za jezik. I da, ne ispirati vodom usta nakon što ste zube oprali, radi fluora.
. imam slicnu, s obe strane je chetkica.. .odlichna za detaljno chishchenje..

.............................................................................................
Takva se koristile još prije 1400 godina u Mekki. Imam i ja istu takvu plastičnu. Primarna mi je ona soft sa 7600 vlakana.

Daj photo iste
deksametazon wrote: ↑Thu Jan 29, 2026 9:25 amŠto ti meni ne vjeruješ? Ovo sam sada uradio i neću više nikada.![]()
![]()
, na preporuku zubara. koristim vech duze vrijeme , navecher
ovu .... hm . ochekujem . da mi novi zubi iskoche

ovu .... hm . ochekujem . da mi novi zubi iskoche

Jah, legao u 3h i onda navio sat u 8h da bih tebi dokazao. Daj Bella.
A da, imam istu takvu plavu sa tvoje slike samo starija i iskorištena i sada je koristim za čiščenje saća kod toplotnih pumpi na sušilici veša ili klimama. Može izbaciti kvalitetno prašinu, a da ne ošteti tanke limove.

deksametazon wrote: ↑Thu Jan 29, 2026 2:16 pmJah, legao u 3h i onda navio sat u 8h da bih tebi dokazao. Daj Bella.![]()
A da, imam istu takvu plavu sa tvoje slike samo starija i iskorištena i sada je koristim za čiščenje saća kod toplotnih pumpi na sušilici veša ili klimama. Može izbaciti kvalitetno prašinu, a da ne ošteti tanke limove.I nisu kupljene u Bosni nego u Njemačkoj. Svaki puta ta tvoja kugla profula. Kupi originalnu, ta ti kineska replika ne valja.
![]()
morat chu svoju slikati..
. vidjeno. od uvredjenih... nichim izazvanim.......' Ad hominem"deksametazon wrote: ↑Thu Jan 29, 2026 2:28 pmNa plavoj se baš vide tragovi kalka, ali hajd....voliš ti zezati. Samo kontra kao Mile kontraš.![]()
djechak... za cijeli zivot..
@Bella , volim te. Kako nećeš voljeti nekoga ko te ovako oraspoloži.
Esadeee