Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Bila na teraviji večeras. Nije mi dobro bilo... Skoro 2 sata, razvukli da ne može duže, djeca na sve strane, neka žena sa bebom, beba plče, ova joj uključi muziku, neke djevojke prolaze ispred mene usred namaza. I sve kontam da izađem poslije 8, reko hajd još 2, hajd još 2 i izguram nekako 2 po 2, a kad se ugušila nisam kako mi je alergija proradila. Uglavnom tražim novu džamiju za sutra 
Per aspera ad astra 
Sestro draga, mijenjaj džamiju ako hoćeš da se bajramujemo.biljka wrote: ↑Thu Feb 19, 2026 10:27 pmBila na teraviji večeras. Nije mi dobro bilo... Skoro 2 sata, razvukli da ne može duže, djeca na sve strane, neka žena sa bebom, beba plče, ova joj uključi muziku, neke djevojke prolaze ispred mene usred namaza. I sve kontam da izađem poslije 8, reko hajd još 2, hajd još 2 i izguram nekako 2 po 2, a kad se ugušila nisam kako mi je alergija proradila. Uglavnom tražim novu džamiju za sutra![]()
Tek sam sad malo istražila i vidjela da je džamija na glasu kao takvadeksametazon wrote: ↑Thu Feb 19, 2026 10:33 pmSestro draga, mijenjaj džamiju ako hoćeš da se bajramujemo.biljka wrote: ↑Thu Feb 19, 2026 10:27 pmBila na teraviji večeras. Nije mi dobro bilo... Skoro 2 sata, razvukli da ne može duže, djeca na sve strane, neka žena sa bebom, beba plče, ova joj uključi muziku, neke djevojke prolaze ispred mene usred namaza. I sve kontam da izađem poslije 8, reko hajd još 2, hajd još 2 i izguram nekako 2 po 2, a kad se ugušila nisam kako mi je alergija proradila. Uglavnom tražim novu džamiju za sutra![]()
Čuj....dva sata.
Per aspera ad astra 
deksametazon wrote: ↑Thu Feb 19, 2026 12:18 pmNoćas je bio u 05:05h. Vidio sam na drugom forumu vaktiju nekog grada u Americi i oni poste dva sata duže od nas.
NYC ima istu duzinu dana. Ranije svane i ranije se smraci.
Kod nas juznije kasnije svanjava, i kasnije noc pada.
I kad je dan najduzim ne vidi se ujutro u 6 am.
U Bosni se posti 12 sati trenutno dok na Novom Zelandu 14 sati. Što smo bliže polovima, razlika između dužine dana i noći tokom godine postaje veća. Zato se i trajanje posta razlikuje. Bosna se nalazi na oko 44° sjeverne geografske širine. Novi Zeland je na oko 41° južne geografske širine.Peace wrote: ↑Thu Feb 19, 2026 11:12 pmdeksametazon wrote: ↑Thu Feb 19, 2026 12:18 pmNoćas je bio u 05:05h. Vidio sam na drugom forumu vaktiju nekog grada u Americi i oni poste dva sata duže od nas.
NYC ima istu duzinu dana. Ranije svane i ranije se smraci.
Kod nas juznije kasnije svanjava, i kasnije noc pada.
I kad je dan najduzim ne vidi se ujutro u 6 am.
Prvi ultrazvuk

Pozdrav svima, cvece damama
Polaris, mnogo mi je drago zbog tebe i tvog muza
Najdrazoj i najsarmantnijoj Peace buket ruza
Lep vikend vam zelim
Polaris, mnogo mi je drago zbog tebe i tvog muza
Najdrazoj i najsarmantnijoj Peace buket ruza
Lep vikend vam zelim
Videh sliku...Malo je reci da sam odusevljen
Zelim vam od srca da sve protekne u najboljem redu
Polaris, presrecna sam zbog vas
Cuvaj se
Dobar dan dragi forumasi
Lijep dan kod mene, pravo proljece
Cuvaj se
Dobar dan dragi forumasi
Lijep dan kod mene, pravo proljece
Ovo je najljepša vijest koju sam pročitala danas
Kako hrana moze ovako da mirise tokom Ramazana
Pravila kompot, pored ostalog stavila karanfilica, miris se prosirio kucom, ko nekad, u vrijeme nasih deda i nana
Pravila kompot, pored ostalog stavila karanfilica, miris se prosirio kucom, ko nekad, u vrijeme nasih deda i nana
Dobro jutro svima. Cvece damama
Najsimpaticnijoj i meni jako dragoj Peace buket
Lep vikend vam zelim
Najsimpaticnijoj i meni jako dragoj Peace buket
Lep vikend vam zelim
Dobro jutro dobri ljudi
Kafa se pije na sehuru.
Ustala prije alarma, probudila me munja.
Kafa se pije na sehuru.
Ustala prije alarma, probudila me munja.
Dobro jutro svima, cvece damama
Najdrazoj, najelegantnijoj, devojci koju sa ogromnim uzivanjem citam (Peace) najlepsi moguci buket
Lep dan vam zeli Coolio
Najdrazoj, najelegantnijoj, devojci koju sa ogromnim uzivanjem citam (Peace) najlepsi moguci buket
Lep dan vam zeli Coolio
Zvala policiju komšinici jer se dere na dementnu mamu iz dana u dan. Evo zvone joj na vrata, ona uzela i usisava 
Per aspera ad astra 
i shta che joj policija..
. mozda da mamu odvedu u instiuciju za takve
.............................................................................................
Linep dan svima zelim
Kod mene vjetar, i hladno.
Sutra tem ode opet u minus.
Kod mene vjetar, i hladno.
Sutra tem ode opet u minus.
.............................................................................................
Da nije njihov posao ne bi došli. Ako iz dana u dan slušam lupanje i deranje, jutros u 9 me bude riječi "Kad ćeš se ubiti? Molim te skoči kroz prozor da te ne gledam više", čiji je posao?
Per aspera ad astra 
ali. policija neche promjeniti stanje.. niti je moze uhapsiti za takve rijechi.
..
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6865 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies