Dating apps
Dating apps
Prijateljica mi prije nekoliko dana reče kako je njena prijateljica otvorila profil na nekoj dating aplikaciji i onda vidjela zajedničkog nam prijatelja tamo, ponuđenog
Sve bi to bilo okej, da prijatelj nije oženjen i onako uživo se nikad ne bi reklo da bi tako nešto on.
Šta mislite o tim aplikacijama, imate li profil i jeste li nekad probali?
Sve bi to bilo okej, da prijatelj nije oženjen i onako uživo se nikad ne bi reklo da bi tako nešto on.
Šta mislite o tim aplikacijama, imate li profil i jeste li nekad probali?
Re: Dating apps
i ..sad je i on nju vidio..aaaaa
.............................................................................................
Jel se uzeli na kraju 
Gledala sam film, simpaticnu komediju.
Covjek je tuzio taj jedan sajt, jer su on garantirali da ces neci nekoga ko ti odgovara, a on i nakon bezbroj pokusaja nije nasao.
Na koncu se zaljubio u pravnicu koja je vodila njegov slucaj, i nije nikakvh odstetu dobio, jer se i to uracunalo, bilo je povezano.
Ne znam, mislim nije lose da postoje, posto je pravih relacija medju ljudima sve manje.
Ne znam koliko je uspjesno.
Skoro negdje naidjoh da postoji sajt koji i jeste otvoren samo za ljude koji su braku. I nesto mnogo clanova broji.
Nisam probala, nije bilo potrebe.
Poslije ovog foruma nissm se registrovala nigdje a da to nije bilo vezano za trebanje/posao.
I sva danguba mi ostaje ovdje. Jedino mjesto gdje svoje rijeci ostavljam.
Imam portale koje pratim, uglavnom psihilogija/zdravlje/duhovnost.
I to je to.
Covjek je tuzio taj jedan sajt, jer su on garantirali da ces neci nekoga ko ti odgovara, a on i nakon bezbroj pokusaja nije nasao.
Na koncu se zaljubio u pravnicu koja je vodila njegov slucaj, i nije nikakvh odstetu dobio, jer se i to uracunalo, bilo je povezano.
Ne znam, mislim nije lose da postoje, posto je pravih relacija medju ljudima sve manje.
Ne znam koliko je uspjesno.
Skoro negdje naidjoh da postoji sajt koji i jeste otvoren samo za ljude koji su braku. I nesto mnogo clanova broji.
Nisam probala, nije bilo potrebe.
Poslije ovog foruma nissm se registrovala nigdje a da to nije bilo vezano za trebanje/posao.
I sva danguba mi ostaje ovdje. Jedino mjesto gdje svoje rijeci ostavljam.
Imam portale koje pratim, uglavnom psihilogija/zdravlje/duhovnost.
I to je to.
Zašto misliš da nije loše da postoje? Zbog onih koji drugačije ne bi sebi našli par? Koliko ih nađe tako
Meni se čini da izvorno i skoro u potpunosti postoje zbog sex šema
Evo recimo situacija gore, zamisli saznaš da ti je muž na tome, da ima profil. Šta bi mislila?
Meni se čini da izvorno i skoro u potpunosti postoje zbog sex šema
Evo recimo situacija gore, zamisli saznaš da ti je muž na tome, da ima profil. Šta bi mislila?
ako se placha neka chlanarina.. i ako chlanovi imaju neki dosije. provjeren...
. poznajem osobe.koje su se udale preko slichnih sajtova.. vani. kao to radi na balkanu. hm. skeptichna sam
.............................................................................................
Vjetar wrote: ↑Wed Feb 25, 2026 8:22 pmZašto misliš da nije loše da postoje? Zbog onih koji drugačije ne bi sebi našli par? Koliko ih nađe tako![]()
Meni se čini da izvorno i skoro u potpunosti postoje zbog sex šema![]()
Pa ti jos pises iz zemlje gdje se odrzavaju rl kontakti.
Ovdje je to lose. Tako da i ti sajtovi mogu biti od pomoci.
Sad da je tamo neciji muz ili zena…Ma ne znam ja sta je njega ili nju dovelo tamo.
Nije svaki brak sretan, naprotiv, mnogo ih je nesrecnih.
Ne znam.
To je isto kao ono pitanje sta je starije kokos ili jaje.
Treba se ipak paziti bilo kakve osude i bilo koga.
Svi mi padamo na nekim ispitima. Nismo cvijece.
Mozda ne bi ucinili to, ali bi nesto drugo sto mozda taj registrovani tamo, ne bi.
To je isto kao ono pitanje sta je starije kokos ili jaje.
Treba se ipak paziti bilo kakve osude i bilo koga.
Svi mi padamo na nekim ispitima. Nismo cvijece.
Mozda ne bi ucinili to, ali bi nesto drugo sto mozda taj registrovani tamo, ne bi.
Možeš muža makar osuditi ako je na tome