Samo da kažem

Virtuelni kafić.
Sve dok ozbiljno ne pripada ni jednoj drugoj kategoriji i podforumu - znači da pripada ovdje.
Vjetar
* * * * * *
Reactions:

Re: Samo da kažem

Unread post by Vjetar »

Ma naviknućete se :D

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Ina wrote:
Thu Mar 19, 2026 11:50 pm
Coolio wrote:
Thu Mar 19, 2026 10:46 pm
Bella wrote:
Thu Mar 19, 2026 10:10 pm

. :jbg nije islam zabranjen u srbiji... :hm dakle nametnuto.. moj Tarike :hahah
Ko je rekao da je zabranjen? Islam je isto jako lepa vera.
Ma, men' se čini da te vidljivo provocira..
pa sam morala i reći.. pošto sam pročitala ovaj dio..

Svako zna da se tokom sazrijevanja većinom pokupe običaji, pravila, razmišljanja, a i vjerovanja od ljudi s kojim se provede više dio života i vremena.
Ma neka je ziva i zdrava. Neka provocira, ne zameram joj. Ali kao sto napisah, rodjen sam u Beogradu, odrastao citav zivot tamo. Otac otisao za Nemacku jos dok sam mali bio. Logicno je da pokupis pravila pravoslavne vere sto ne znaci da necu nauciti i o islamu sve. Mnogo veci deo moje familije su muslimani. I fakticki ako se gleda po ocu i ja sam musliman. I ime i prezime mi je takvo.

Imam i jednu zanimljivost iz familije a to je da je rodjeni brat moje majke uz moga oca zavoleo islam i iz pravoslavlja je presao u islam. Mislim da je pet puta procitao Kuran, klanjao je. I tacno se secam kao da je juce bilo. Vracam se iz grada kasno u noc, on je klanjao,istovremeno je okretao tespih ako sam lepo napisao.Eto, takve neke stvari sam vidjao. Islam je lepa vera. Narocito mi se dopada ramazanski post.

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bajram Šerif Mubarek Olsun

Zivi i zdravi bili vi i vasi najmiliji.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Vjetar wrote:
Fri Mar 20, 2026 12:17 am
Ma naviknućete se :D
:-? ne znam bash . kad smo vec log uklonite ovo
Pustopoljina forum
Pustopoljina forum je online mjesto za otvorene diskusije bez ograničenja. Razgovarajte o društvu, politici, umjetnosti, automobilima, odnosima i svakodnevnim temama sa korisnicima iz Bosne i Hercegovine, regiona i svijeta.

Pridružite se zajednici, registrujte se i učestvujte u aktivnim temama sa korisnicima iz Bosne i Hercegovine, regiona i svijeta, kažite nam svoj stav oko bezbroj životnih i manje životnih tema i pri tome se zabavite zajedno sa nama!.
.............................................................................................Image

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

.............................................................................................Image

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Fri Mar 20, 2026 1:29 am
zanimljivost iz familije a to je da je rodjeni brat moje majke uz moga oca zavoleo islam
. shta nam to govori :-?
zanimljivo .., da sin nije zavoleo islam.. :hm

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Fri Mar 20, 2026 3:08 pm
Coolio wrote:
zanimljivost iz familije a to je da je rodjeni brat moje majke uz moga oca zavoleo islam
Pa moj ujak (brat moje majke) je provodio vreme sa mojim ocem jos pre nego sto sam se ja rodio. Ja nisam. Otac je otisao dok sam mali bio

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Fri Mar 20, 2026 3:35 pm
Bella wrote:
Fri Mar 20, 2026 3:08 pm
Coolio wrote:
Pa moj ujak (brat moje majke) je provodio vreme sa mojim ocem jos pre nego sto sam se ja rodio. Ja nisam. Otac je otisao dok sam mali bio
. sasvim ok . covjek(ujak) je zreo, sam donio odluku interesovalo ga.. svidjelo mu se ..
.. razumijem i tvoj izbor tj nametanje, ( nekog od chlanova familije djeci.. dakle nije tvoj izbor. nastavio si. drzish se toga. onako kao ti shvatish i intrepretirash...
shto ja ne cijenim je to javno izjashnjnje/ iznoshenje.. . stavova pozivajuchi se na kojekakve religiske prepiske.. i da ih zbilja shvatate, shvatili bi da je to duboko. privatna stvar pojedinca .. :-?

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

Dobro jutro dobri ljudi :__

Kako ste danas?

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

nema vishe, cvece za dame :/*

Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Naravno da ima, za Peace. To je savrsena devojka koja je zasluzila moja maksimalno postovanje...

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:hahah
tvoje... :inlv jaojao

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Sta sam pogresno rekao? Devojka na mestu skroz...

Capri
Junior
Junior
Reactions:

Unread post by Capri »

Djevojka? Kako neko od pedeset godina može biti djevojka?

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Devojka,zena...Kako god...Savrsenog ponasanja,razmisljanja...Spoljasnji izgled jednako lep unutrasnjem. Inace da mi nisi rekla da ima 50 godina mislio bih da je otprilike moja generacija...Ja napunih 42 u januaru...

Capri
Junior
Junior
Reactions:

Unread post by Capri »

Djevojka je neudata, bez djece. Ne znam ja godine no pretpostavljam da se tu kreće jer ima odraslu djecu.

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Pa dobro, ispravka...Savrsena je zena u punom smislu te reci...Tako mi deluje za svio ovo vreme koje ja provedoh na forumu...

Ne znam joj ni ja godine ali ne izgleda kao neko od 50 godina sigurno...Minimum 10 godina mladje...

Capri
Junior
Junior
Reactions:

Unread post by Capri »

Savršena je tvoja žena, ona koja ti je podarila djecu. Tudju ženu nazivati savršenom i slati cvijeće čak i na forumu, mi je ništa drugo nego nabacivanje. No ti i nisi problem, problem je njena nereakcija na to. To znači da nešto, negdje pošteno ne štima.

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Daj,nemoj poreterivati...Mi se ovde salimo, zasmejavamo jedno drugo...Nemoj biti bukvalista...

Ko se jos nabacuje nekome preko neta a da jedno drugom oci nisu videli...To mozda ima medju neinteligentnim ljudima...

Ja za Peace imam samo reci hvale, kazem da mi deluje savrsena na osnovu njenog ponasanja,razmisljanja,pisanja...Zena ima muza,decu, srecan brak Hvala Bogu...Ni ona ne shvata forum za ozbiljno kada je u pitanju cvece,poljupci,ili sta god neko poslao...

Nemoj tako pisati, to moze uvrediti nju...Jer to sto ja saljem cvece i sve je obicna sala,da nasmejem nekoga, popravim raspolozenje ili sta god. To sam vec naglasio prosli put a i ona zna to pa zato i ne reaguje na to.

Hvala Bogu zena ima savrsen brak,skolovanu decu i ja joj zelim da joj tako bude dozivotno...

Pokusaj da izbrises komentar jer zaista nije prikladno da ga procita...

Capri
Junior
Junior
Reactions:

Unread post by Capri »

Kako si sladak kad se brineš o njenom duševnom zdravlju. Awww

Obrisat ću a ti dodaj još što usput. Barem još stranicu/dvije divljenja ‘djevojci’.

Edit: ne mogu obrisati i da hoću.

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Ja ne bih niko da se uvredi ovde, pa tako ni ona. Pogotovu bez ikakvog razloga.

Ona je svesna da se ja salim i verovatno je nasmeje to. Zena je opustena, zajebant u pozitivnom smislu i verovatno joj dobro dodje da se sali posle svih svakodnevnih obaveza koje ima kao i svako od nas.

Udvranje udatoj zeni pa jos preko neta barem po meni ne ide,niti bih to ikada radio niti bih ikada pokusavao da bilo kome pokvarim brak. Daleko bilo.

To sto ja imam zenu i dete, ne znaci da ne smem reci za drugu zenu da je predivna,savrsena ili dati bilo koji kompliment.

Peace je takav utisak ostavila i ona je jedna retko divna zena. Nije mi problem da to ponovim jer ja nista slagao nisam.

Mozda si i ti takva, mozda su i druge devojke/zene na forumima takve ali to ne znaci da je to nabacivanje...Pa nije ovo kviz :hahah

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:hahah
koji je ovo vijek.. :fpalm

..

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:jbg
a shto je probem i ako se neko nabacuje.. :hahah
.. koja pakost od zene.

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Nisam ni sumnjao da ces se umesati u razgovor ...

Mozda nekome nije problem nabacivati se, meni jeste...

Ispada da se i sala bukvalno shvata medju ljudima, doslo vreme da se ni saliti ne smes :hahah

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Samo jedan odlazak u wc besplatan uposlenicima
    by Mina » » in Svijet
    53 Replies
    7477 Views
    Last post by Vanilla
  • Samo par sati …????
    by Skitnica » » in Brbljaonica
    8 Replies
    362 Views
    Last post by Peace
  • Kradu i otirače, šteta samo ove godine 100.000 KM: Pothodnik na Stupskoj petlji ide pod nadzor MUP-a
    by Ćato » » in Vijesti
    5 Replies
    98 Views
    Last post by Bella