Samo da kažem

Virtuelni kafić.
Sve dok ozbiljno ne pripada ni jednoj drugoj kategoriji i podforumu - znači da pripada ovdje.
Peace
Senior
Senior
Reactions:

Re: Samo da kažem

Unread post by Peace »

Capri wrote:
Sun Mar 22, 2026 6:07 pm
Savršena je tvoja žena, ona koja ti je podarila djecu. Tudju ženu nazivati savršenom i slati cvijeće čak i na forumu, mi je ništa drugo nego nabacivanje. No ti i nisi problem, problem je njena nereakcija na toTo znači da nešto, negdje pošteno ne štima.
Posteno ne stima uglavnom kad donosimo sud o necemu ili nekomu bez stvarnog znanja o tome.
Ako nismo u nesto upuceni, ne znaci da se nije ni desilo.

Lijep dan svima zelim :fp

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:hahah
shta smo mi prilika, propustili. i M i Z jer nisu shvatili..'znakove' udvaranja
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Hvala Peace. Tebi i tvojima takodje lep i uspesan dan :)

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Sun Mar 22, 2026 6:56 pm
:hahah
shta smo mi prilika, propustili. i M i Z jer nisu shvatili..'znakove' udvaranja
Jedno je kada nekoga poznajes licno pa ti se udvara a nesto sasvim drugo kada nekoga ne poznajes...To mogu raditi ljudi koji su neinteligentni,zaostali, mozda i iskompleksirani...Nemam pojma.,.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:hm
pa. vechinom ne poznajemo. buducheg ili buduchu... .negdje se treba desiti 'kontakt'

.ako je preporuka preko prijatelja.. eh ..opet .shta taj prijatelj zna..
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Logicno je da upoznas nekoga licno da bi mogao imati bilo kakav kontakt i vremenom ako ti se dopadne nabacivati se ili zavoditi,nazovi to kako god hoces...Kakve preporuke, internet i slicno...Razumem da putem interneta mozes i stupiti u neku komunikaciju sa nekim pa da se vremenom sretnes sa tom osobom,upoznas pa da se onda mozda nesto pojavi ili predje na neki visi nivo od prijateljstva ali ne znam ni jednog normalnog muskarca ili zenu koja bi se nabacivala bilo kome putem neta ili samo zato sto si video sliku.

dezire
Hiperaktivan član
Hiperaktivan član
Reactions:

Unread post by dezire »

Peace wrote:
Sun Mar 22, 2026 6:54 pm
Capri wrote:
Savršena je tvoja žena, ona koja ti je podarila djecu. Tudju ženu nazivati savršenom i slati cvijeće čak i na forumu, mi je ništa drugo nego nabacivanje. No ti i nisi problem, problem je njena nereakcija na toTo znači da nešto, negdje pošteno ne štima.
Posteno ne stima uglavnom kad donosimo sud o necemu ili nekomu bez stvarnog znanja o tome.

Zanemariš komentar...Meni je @Coolio baš fora, svaki dan s cvijećem za tebe. Ne vidim u tome ništa loše :jbg.

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

Nije vise stvar samo tog jednog komentara.
Progutala sam vec vise njih, ironicnih, od strane Capri.
Osjecam tu neku netrpeljivost od nje i neki prezir
Prije svega analiziram svoje ponasanje, da vidim da nisam sta rekla, i da ja nju nisam “nagazila” prva.
Zbilja se ne mogu sjetiti Capri. Ali ako ti ipak imas nesto sto si mi zamjerila, molim te reci to.
Ja bi volila da se objasnim, ili zatrazim tvoj oprost ukoliko utvrdimo da sam pogrijesila.
Ako ipak toga nema, volila bi da objasnis zasto je kod teba ta ironija.
Ako je ne mozemo izbjeci, a nemamo ni opravdan razlog za nju, mozemo se pristojno zaobilaziti.
Mislim da to nije previse, ni tebi, ni meni.

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

dezire wrote:
Sun Mar 22, 2026 9:06 pm
Peace wrote:
Sun Mar 22, 2026 6:54 pm
Capri wrote:

Zanemariš komentar...Meni je @Coolio baš fora, svaki dan s cvijećem za tebe. Ne vidim u tome ništa loše :jbg.
Hvala Dezire :)

Uopste mi nisu jasni ljudi koji na to gledaju kao nekakvo nabacivanje,muvanje,varanje,petljanje...ne znam ni ja kako...

Peace je zena na mestu,uvek odmerena,kulturna,vidi se da je lepo vaspitana, nista lose nikome nije napisala za ovo vreme (otprilike dve godine) koliko sam ja na forumu...Stvarno samo reci hvale za nju. Pa me je bas iznenadilo to da neko napise tako.

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

Ti me stvarno preuvelicavas.
Ali ego se ne buni :rlys

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

Kod mene ljudi danas i jucer tem 28C :rolleyes

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

Pazite @Kuduz svraco.

Zasto se kod mene nick ne oboji u pink kad koga spomenem?
Nece ljudi znati da ih spominjem :rolleyes

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Peace wrote:
Sun Mar 22, 2026 11:16 pm
Moje misljenje je da ne preuvelicavam :) .

Fina jesi, pametna jesi, kulturna jesi, nikome nista lose ne cinis ovde, lepa jesi, lep stil imas, na osnovu pisanja reklo bi se i idealan brak, pametnu decu sto mi je veoma drago. Dakle kao sto rekoh, zena majka kraljica :)

Tako da tebi i tvojoj porodici zelim sve najbolje i da vam zauvek bude tako lepo <3

Inace nacin na koji ti pises je fascinantan. Pravo je uzivanje citati te...E sada, ako je neko ljubomoran na tebe zbog svega navedenog, ne znam sta bih mu rekao.

Vjetar
* * * * * *
Reactions:

Unread post by Vjetar »

Peace wrote:
Sun Mar 22, 2026 11:24 pm
Pazite @Kuduz svraco.

Prvo ideš sa @
Onda odmah bez razmaka počneš tipkati i izbaci ti nakon prvih par slova listu nickova koji počinju sa tim slovima
Iz te liste (moraš tu kliknuti) izabereš koga hoćeš, klikneš na njega i to je to.
Dakle ne da upišeš @Kuduz i poslije nastaviš tipkati. Već iz liste klikneš na Kuduz. @Kuduz

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

Vjetar wrote:
Sun Mar 22, 2026 11:46 pm
Peace wrote:
Sun Mar 22, 2026 11:24 pm
Pazite @Kuduz svraco.

Prvo ideš sa @
Onda odmah bez razmaka počneš tipkati i izbaci ti nakon prvih par slova listu nickova koji počinju sa tim slovima
Iz te liste (moraš tu kliknuti) izabereš koga hoćeš, klikneš na njega i to je to.
Dakle ne da upišeš @Kuduz i poslije nastaviš tipkati. Već iz liste klikneš na Kuduz. @Kuduz
Pa tako radim, ali ta se lista ne otvara kod mene.
Nekad se u pocetku pojavljivala.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

@Vjetar
kod mene radi

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

Coolio wrote:
Sun Mar 22, 2026 11:34 pm
Peace wrote:

Tako da tebi i tvojoj porodici zelim sve najbolje i da vam zauvek bude tako lepo <3

Ma nikome nije oduvijek i zauvijek lijepo. Imali smo i mi svoje drame i krize, velike i male. Ko i svaka druga porodica.
Sad je toga svega manje, sto opet ne znaci da mozda u nekom momentu i zbog necega opet nece porasti.

Ali opet biram pozitivu, respekt, uljudnost. I na teskim se lekcijama i ljudima zahvalim Bogu, sve je to covjeku potrebno za rast.

Nisam mozda nikad govorila, ja i muz se haman nikad ni u cemu ne slazemo.
I kad bi ti cuo nas dijalog, mislio bi teski neprijatelji. Samo nakon tih razmjena misljenja, krenemo na salu, ne uvredu.
Ustvari u tom neslaganju, svako od nas se na neki nacin razvija, mentalno, vjerujte. Jer se preispitujemo.
Da smo se oko svega slagali, mislim da pola od ovoga sto sad znam u zivotu, ne bih znala.
On se npr ne da “pobiti” u necemu, ja onda trk citati o tome kako bi sljedeci put znala vise.
Tako sam mnogo naucila.

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Peace wrote:
Mon Mar 23, 2026 12:59 am
Coolio wrote:
Sun Mar 22, 2026 11:34 pm
Peace wrote:

Ma nikome nije oduvijek i zauvijek lijepo. Imali smo i mi svoje drame i krize, velike i male. Ko i svaka druga porodica.
Sad je toga svega manje, sto opet ne znaci da mozda u nekom momentu i zbog necega opet nece porasti.

Ali opet biram pozitivu, respekt, uljudnost. I na teskim se lekcijama i ljudima zahvalim Bogu, sve je to covjeku potrebno za rast.

Nisam mozda nikad govorila, ja i muz se haman nikad ni u cemu ne slazemo.
I kad bi ti cuo nas dijalog, mislio bi teski neprijatelji. Samo nakon tih razmjena misljenja, krenemo na salu, ne uvredu.
Ustvari u tom neslaganju, svako od nas se na neki nacin razvija, mentalno, vjerujte. Jer se preispitujemo.
Da smo se oko svega slagali, mislim da pola od ovoga sto sad znam u zivotu, ne bih znala.
On se npr ne da “pobiti” u necemu, ja onda trk citati o tome kako bi sljedeci put znala vise.
Tako sam mnogo naucila.
Pa znas kako, toga svuda ima. Po meni bi verovatno i bilo monotono da je sve idealno. Tako da je vazno da ne dolazi do verbalnog sukoba i da se sve prebaci na salu.

Veruj da je i kod mene bilo tako.

Ina
Hiperaktivan član
Hiperaktivan član
Reactions:

Unread post by Ina »

Capri wrote:
Savršena je tvoja žena, ona koja ti je podarila djecu. Tudju ženu nazivati savršenom i slati cvijeće čak i na forumu, mi je ništa drugo nego nabacivanje. No ti i nisi problem, problem je njena nereakcija na to. To znači da nešto, negdje pošteno ne štima.
Nisam ovdje dugo bila često aktivna.. ali u kratko vrijeme.. jesam primijetila da Peace skroz pristojno odreaguje..
I na Coolijanove komplimente a i dosta ostalog.. Bez ikakvog namećanja ili nekog lažnog napumpavanja.. što kod mnogih drugih, zna biti slučaja u dosta sličnih/identičnih situacija.

Ti kao da si uvjerena da izostanak oštre reakcije ili odbijanja automatski znači "odobravanje" za nešto neprimjerno.

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

Dobro jutro :__

Nakon cetverodnevnog vikenda opet radni dan.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

wrote:
Mon Mar 23, 2026 5:45 am
Veruj da je i kod mene bilo tako.
:-? nije dugo trajalo

Capri
Junior
Junior
Reactions:

Unread post by Capri »

Peace wrote:
Sun Mar 22, 2026 9:26 pm
Nije vise stvar samo tog jednog komentara.
Progutala sam vec vise njih, ironicnih, od strane Capri.
Osjecam tu neku netrpeljivost od nje i neki prezir
Prije svega analiziram svoje ponasanje, da vidim da nisam sta rekla, i da ja nju nisam “nagazila” prva.
Zbilja se ne mogu sjetiti Capri. Ali ako ti ipak imas nesto sto si mi zamjerila, molim te reci to.
Ja bi volila da se objasnim, ili zatrazim tvoj oprost ukoliko utvrdimo da sam pogrijesila.
Ako ipak toga nema, volila bi da objasnis zasto je kod teba ta ironija.
Ako je ne mozemo izbjeci, a nemamo ni opravdan razlog za nju, mozemo se pristojno zaobilaziti.
Mislim da to nije previse, ni tebi, ni meni.

Dušo, previše si umišljaš da si bitna. Čuj prezir 🤨😃

Capri
Junior
Junior
Reactions:

Unread post by Capri »

Ina wrote:
Mon Mar 23, 2026 11:28 am
Capri wrote:
Savršena je tvoja žena, ona koja ti je podarila djecu. Tudju ženu nazivati savršenom i slati cvijeće čak i na forumu, mi je ništa drugo nego nabacivanje. No ti i nisi problem, problem je njena nereakcija na to. To znači da nešto, negdje pošteno ne štima.
Nisam ovdje dugo bila često aktivna.. ali u kratko vrijeme.. jesam primijetila da Peace skroz pristojno odreaguje..
I na Coolijanove komplimente a i dosta ostalog.. Bez ikakvog namećanja ili nekog lažnog napumpavanja.. što kod mnogih drugih, zna biti slučaja u dosta sličnih/identičnih situacija.

Ti kao da si uvjerena da izostanak oštre reakcije ili odbijanja automatski znači "odobravanje" za nešto neprimjerno.
Ja samo čitam ono što piše. Neka radi ko šta hoće, boli me briga, samo je malo neprijatno i providno čitati. Meni bude neprijatno kada sebe pretstavlja kao neku veličinu a pada na fore neiživljenog srednjoškolca. Znači da joj nešto fali.

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Capri wrote:
Mon Mar 23, 2026 7:36 pm
Ina wrote:
Mon Mar 23, 2026 11:28 am
Capri wrote:

Ja samo čitam ono što piše. Neka radi ko šta hoće, boli me briga, samo je malo neprijatno i providno čitati. Meni bude neprijatno kada sebe pretstavlja kao neku veličinu a pada na fore neiživljenog srednjoškolca. Znači da joj nešto fali.
Zasto tebi bude neprijatno? Zasto moras uopste citati? Vredjas zenu a ne poznajes je...

Meni ona jeste velicina...Verujem i velikoj vecini ovde...Ne znam zbog cega tebe to tangira ?

Hajde mene sto vredjas, nema veze...Cuj to, neizivljeni srednjoskolac...

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:DD
sjecham je situacije .kad je forumashica, na temi..kako se osjechate danas
tako nekako. pisala, vrlo chesto .''seksi'.. :maad e, ne znam.. zashto ej to meni smetalo.... al' sam jednom napisla. :hhdggd dosta.. :doh

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Samo jedan odlazak u wc besplatan uposlenicima
    by Mina » » in Svijet
    53 Replies
    6764 Views
    Last post by Vanilla
  • Samo par sati …????
    by Skitnica » » in Brbljaonica
    8 Replies