Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Peace wrote: ↑Fri Mar 27, 2026 12:39 pmDobro jutro forumasi![]()
Za Inu, zato sto svraca svaki dan, i tako me veseli, buket cveca![]()
Mislila jutros odspavati, slobodan mi dan, rekoh bar do 9pm, zatvorila i prozor, da ne cujem ptice..
Ali ustala kao i za posao.
Sta vise i ranije.
Maca je tokom Ramazana naucila na rani dorucak.
I ne mozes je vise odvici.
I kad se sat pomjerio (u USA je pomjeranje bilo ranije) ona je, mozete misliti, ignorisala to pomjeranje![]()
Pa smo i dalje na sehur ustajale oko 5am, kao na pocetko, po starom racunanju.
Eto znaci ignorise i pomjeranje sata, i zavrsen Ramazan.
Ako neko ima ideju kako cu macki objasniti, neka javi…![]()
Mia kad vidi kućicu za veterinara samo se sakrije.
A kao i sve mačke, ne voli putovati. Ni na kratko a kamoli duže. Nije bilo velike nužne potrebe navikavati je pa se rješenja nalazila usput.
Imaš li one automatske hranilice? Neke imaju i videocamere i mogu se programirati kako ti odgovara.
Ako je ipak više vezana pogotovo za tebe, onda sigurno želi i prisutnost.. pa bi te svakako opet budila.
Pokušaja svaki dan pomjerati vrijeme za 5 minuta. Sve dok i tebi to vrijeme ne bude odgovaralo. Malo će se buniti ali će i krajnjije i prihvatiti. Osim ako nije baš baš ters.
Pumica ako sam ja kuci nece nista do pastetice.
Muz i sin jon sipaju suhu hranu, i ona je ok da to jede u mom odsustvu.
Ali ako sam tu, trebam ustati da joj otvorim jednu.
Ma sramota me pisati koliko sam ja nju upuscala, ali ponekad nije jednu, vec ona birka..
Necu ti sad ove, daj drugu, otvaraj trecu da je pomirisem, pa cu vidit hocu li je jesti…
Dobro jutro svima
Neko svjeze jutro kod mene.
Sinoc ocejifili kafu vani, neki vjetric duvao, kao da smo bili uz more.
Muz i sin jon sipaju suhu hranu, i ona je ok da to jede u mom odsustvu.
Ali ako sam tu, trebam ustati da joj otvorim jednu.
Ma sramota me pisati koliko sam ja nju upuscala, ali ponekad nije jednu, vec ona birka..
Necu ti sad ove, daj drugu, otvaraj trecu da je pomirisem, pa cu vidit hocu li je jesti…
Dobro jutro svima
Neko svjeze jutro kod mene.
Sinoc ocejifili kafu vani, neki vjetric duvao, kao da smo bili uz more.
Hvala ti puno. Pokusao sam ali sam uspeo na 225 x 400 da je smanjim a forum prihvata 150 x 200Peace wrote: ↑Sat Mar 28, 2026 3:07 pmPisali smo negdje ali sada ne mogu naci.
Probaj ovdje
https://picresize.com/
Ipak sam na kraju uspeo PeaceCoolio wrote: ↑Sat Mar 28, 2026 6:00 pmHvala ti puno. Pokusao sam ali sam uspeo na 225 x 400 da je smanjim a forum prihvata 150 x 200Peace wrote: ↑Sat Mar 28, 2026 3:07 pmPisali smo negdje ali sada ne mogu naci.
Probaj ovdje
https://picresize.com/![]()
Preko telefona nisam uspevao ali sam preko lap topa lako pronasao na ovom linku kako ide...Hvala
Dobro jutro svima.
Prodje nam vikend brzo.
Sutra nazad na posao
Prodje nam vikend brzo.
Sutra nazad na posao
Dobro jutro
Nije vikend jos prosao, tek je jutro nedjelje
Ja radim cesto prva 4 dana u sedmici, pa sam 3 slobodna. I mogu vam reci da je to lijepo.
Fino se odmoris za 3 dana, i imas vremena za sve.
Sin isto tako radi. Ponudili mu i petak, ali njemu se ne ide.
Koja lijepa svjezina kod mene ljudi
Bilo 7C jutros, svejedno sam vani na terasi popila caj.
Pecem americku pitu od jabuka. Sin mnogo voli. A nije ni meni mrska.
Sto lijepo mirise u kuci
Nije vikend jos prosao, tek je jutro nedjelje
Ja radim cesto prva 4 dana u sedmici, pa sam 3 slobodna. I mogu vam reci da je to lijepo.
Fino se odmoris za 3 dana, i imas vremena za sve.
Sin isto tako radi. Ponudili mu i petak, ali njemu se ne ide.
Koja lijepa svjezina kod mene ljudi
Bilo 7C jutros, svejedno sam vani na terasi popila caj.
Pecem americku pitu od jabuka. Sin mnogo voli. A nije ni meni mrska.
Sto lijepo mirise u kuci
imamo AI, unaprijedili stranice. sve u par klikova dostupno. i niko novi da se upeca..
.............................................................................................
yah, kad misli da je bio lep i zgodan.. nashoje
.............................................................................................
Dobro jutro dobri ljudi...
Ja upravo sa trcanja, kasnije palim na posao...
Lep pocetak nedelje svima zelim...

Ja upravo sa trcanja, kasnije palim na posao...
Lep pocetak nedelje svima zelim...
Dobro jutro 
Ohh, sto mi je ovo slikica uokvirena 
Specijalni kad ste 
morala sam spavati na dnu kreveta.poprijechno. u sobi mi je bijeli lizard... vech odavno..
.
Likovi u Nemackoj napravili koreografiju pentagrama i ostalih satanistickih simbola, nisu kaznjeni ali je Zvezda kaznjenja zbog ovoga.
Kakva bolesna organizacija.
Kakva bolesna organizacija.
je .stanje 'narcistichkog bijesa'
Insecurity and Narcissistic Rage: Some men may mock toward older women to hide their own feelings of helplessness or inadequacy, a phenomenon sometimes described as "narcissistic rage".
Aha, sav sam besan
'besan' je samo mala smjernica.. u stvari se misli. na beznadeznost, izgubljenost.. i gubitak postovanja..
. ne mogu se zamisliti da komentarishem. starijeg mushkarca kao 'olinjali lisac'.
. mozda bi to Cato,ako je zbilja AI .mogao izbaciti u nekoliko crtica. mada.. ni on nije obechavajuchi.... dokraja.. ipak smo jedinke
Dodjem kuci danas, sin strca dole - hej mama, kakav dan si imala…
-Dobila si citation!
Poznat mi izraz, ali nisam ga dugo cula.
- Sta sam dobila?
-Uslikala te camera. Limit je bio 40, ti si vozila 51.
I to kroz grad, gdje je skoro i nemoguce razviti tu brzinu, jer je semafor svakih 50 metara.
I to ujutro, kad je strasna guzna.
Nisam speeder, stvarno.
Kako mi je ovo poslo za rukom
Nije velika kazna, $100.
Sin misli da nece ici na osugaranje, jer nemaju dokaza da si bila ti za volanom.
Na osiguranje idu one kazne kad te policajac zaustavi.
-Dobila si citation!
Poznat mi izraz, ali nisam ga dugo cula.
- Sta sam dobila?
-Uslikala te camera. Limit je bio 40, ti si vozila 51.
I to kroz grad, gdje je skoro i nemoguce razviti tu brzinu, jer je semafor svakih 50 metara.
I to ujutro, kad je strasna guzna.
Nisam speeder, stvarno.
Kako mi je ovo poslo za rukom
Nije velika kazna, $100.
Sin misli da nece ici na osugaranje, jer nemaju dokaza da si bila ti za volanom.
Na osiguranje idu one kazne kad te policajac zaustavi.
Ma sve je tako, nema greske breBella wrote: ↑Tue Mar 31, 2026 1:13 am'besan' je samo mala smjernica.. u stvari se misli. na beznadeznost, izgubljenost.. i gubitak postovanja..
. ne mogu se zamisliti da komentarishem. starijeg mushkarca kao 'olinjali lisac'.. i tako shto.. kao ili za mladze. neshto kao zutokljunac.. ili ...
. mozda bi to Cato,ako je zbilja AI .mogao izbaciti u nekoliko crtica. mada.. ni on nije obechavajuchi.... dokraja.. ipak smo jedinke![]()
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6846 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies