Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2026
Re: SP 2026
Bosna ima dobre sanse. Ova Italija je smesna.
Nekada Kanavaro,Nesta,Maldini,Panuci,Gatuzo,Del Pjero,Toti,Vijeri, Inzagi.
A danas sem golmana Donarume i 2-3 igraca nemaju nista. Tonali im je dobar.
Zamislite taj sok da jedna velesila kakva je Italija (istorijski gledano) ne ode na trece svetsko prvenstvo za redom. Prosli put ih izbacila Makedonija.
Zato dajem dobre sanse Bosni.
Dzeko zasluzuje da zavrsi karijeru na SP
Nekada Kanavaro,Nesta,Maldini,Panuci,Gatuzo,Del Pjero,Toti,Vijeri, Inzagi.
A danas sem golmana Donarume i 2-3 igraca nemaju nista. Tonali im je dobar.
Zamislite taj sok da jedna velesila kakva je Italija (istorijski gledano) ne ode na trece svetsko prvenstvo za redom. Prosli put ih izbacila Makedonija.
Zato dajem dobre sanse Bosni.
Dzeko zasluzuje da zavrsi karijeru na SP
Biće tvrda utakmica sa puno šansi i malo golova jer će odbranu obje reprezentacije tjerati na max. Bosna je znala napraviti iznenađenja i sa dosta jačim ekipama pa noćas u zeničkom 'grotlu' će biti vruće kao u vulkanu. Barbarez kaže da u igri protiv Velsa 4 igrača su igrala sa grčevima u nogama i nisu htjeli zamjenu što upućuje na jaku motivaciju domaćina. A znamo da su Italijani poželjeli isto na svjetsko pa sve upućuje na dobru utakmicu.
A domaćini su se pobrinuli i za...
A domaćini su se pobrinuli i za...
Za navijače BiH i Italije besplatna hrana, kafa, kolači, parking i turistička tura u Zenici.
Turistička tura kroz grad počinje kod Evrope u Lameli u neposrednoj blizini stadiona, a Abazović je ranije informisao čelnike talijanskog i bh. saveza te talijanske medije koji su prenijeli njegovu informaciju o ovoj aktivnosti, a planirano je da traje od 17 do 18 sati. Za goste iz Italije bit će organizovan i prevodilac za italijanski jezik.
Čak ću i ja gledati
Realno, mogli bismo i proći, nisu ovi Talijani nešto.
Realno, mogli bismo i proći, nisu ovi Talijani nešto.
Ne znam da sam ih gledao ikad u boljem izdanju. Šteta stvarno ako ne prođemo, bolji smo 100 puta bili od njih.
Stvarno zasluženo. Svaka čast!!!
Jesam malo navijala i za Italijane, ko će izdržati sa kolegama na poslu. Ali baš mi je preprepredeago
Jesam malo navijala i za Italijane, ko će izdržati sa kolegama na poslu. Ali baš mi je preprepredeago
Per aspera ad astra 
Nikad zasluženije! Rasturili su Italiju. Svaka čast!
Odlični su bili
Koja hladnokrvnost kod izvođenja penala
Koja hladnokrvnost kod izvođenja penala
Sve cestitke Bosni...Rekoh ja da Dzeko mora karijeru da zavrsi na SP-u
Tesko bi bilo da im nije iskljucen igrac ali zato dripci iz var sobe nisu hteli da reaguju u 91-om minutu,cist penal za Bosnu trebao da dosudi...Prevaranti
Tesko bi bilo da im nije iskljucen igrac ali zato dripci iz var sobe nisu hteli da reaguju u 91-om minutu,cist penal za Bosnu trebao da dosudi...Prevaranti
Svaka cast momcima

Pa kaze: " Poljem se siri miris ljiljana "
Eh da je ziv Halid Beslic
Eh da je ziv Halid Beslic
U mom gradu je sve izašlo na ulice za 5 minuta. Bajkeri, kolone auta, vatromet, djeca, muški, žene....svi zajedno slave iako je hladna noć.
deksametazon wrote: ↑Wed Apr 01, 2026 12:14 amBajkeri, kolone auta, vatromet, djeca, muški, žene....svi zajedno slave iako je hladna noć.
a shta je sa cukama.macama.pticama.. koji stres
.............................................................................................
.............................................................................................
Moj mačak isprepadan životom. To jeste bespotrebnoBella wrote: ↑Wed Apr 01, 2026 12:54 amdeksametazon wrote: ↑Wed Apr 01, 2026 12:14 amBajkeri, kolone auta, vatromet, djeca, muški, žene....svi zajedno slave iako je hladna noć.![]()
a shta je sa cukama.macama.pticama.. koji stres![]()
Per aspera ad astra 
Ništa im neće biti. Nek se strpe noćas. 01:13 - Poznato je kada će biti doček. Približno nakon 3 sata poslije ponoći jer igrači čekaju snimanje ramena Edina Džeke. Svi žele sačekati kapitena, a onda se s njim zaputiti iz Zenice za Sarajevo. Čeka ih blizu 100 hiljada ljudi.Bella wrote: ↑Wed Apr 01, 2026 12:54 amdeksametazon wrote: ↑Wed Apr 01, 2026 12:14 amBajkeri, kolone auta, vatromet, djeca, muški, žene....svi zajedno slave iako je hladna noć.![]()
a shta je sa cukama.macama.pticama.. koji stres![]()

.nije to samo jedan stres.. sarajevo je postalo pravo vasharsko mjestodeksametazon wrote: ↑Wed Apr 01, 2026 1:35 amNišta im neće biti. Nek se strpe noćas. 01:13 - Poznato je kada će biti doček. Približno nakon 3 sata poslije ponoći jer igrači čekaju snimanje ramena Edina Džeke. Svi žele sačekati kapitena, a onda se s njim zaputiti iz Zenice za Sarajevo. Čeka ih blizu 100 hiljada ljudi.
.
3 sata.. taman narod legne, ushecehri..eto ga u 4-5 hodza, iz petnih zila..

Nadam se da će održati istu strast i za svaku sljedeću utakmicu.
A i pored Džeke (žao mi je što se povrijedio)..
Bajraktarovic i Alajbegovic su miljenici.
Mladi i u mogućnosti za fantastičnu karijeru.. što im svim srcem želim.
I Nikola je odličan golman, neovisno o početnoj grešci, koja nije bila samo njegova.
A IT navijači su bijesni. I jasno je da reprezentacija već dugo godina ne demonstrira dobru igru ali mi je opet bezveze i primitivno vrijeđati igrače.
Bravo bre Iracani moji
PObedismo Boliviju 2:1 i odosmo na svetsko prvi put u istoriji

PObedismo Boliviju 2:1 i odosmo na svetsko prvi put u istoriji
Bosna je zasluzila da ide dalje. Zamalo da je pokradu sudije ali je na kraju pravda pobedila.Ina wrote: ↑Wed Apr 01, 2026 10:01 am![]()
![]()
Nadam se da će održati istu strast i za svaku sljedeću utakmicu.
A i pored Džeke (žao mi je što se povrijedio)..
Bajraktarovic i Alajbegovic su miljenici.![]()
Mladi i u mogućnosti za fantastičnu karijeru.. što im svim srcem želim.
I Nikola je odličan golman, neovisno o početnoj grešci, koja nije bila samo njegova.
A IT navijači su bijesni. I jasno je da reprezentacija već dugo godina ne demonstrira dobru igru ali mi je opet bezveze i primitivno vrijeđati igrače.
Vec sam gore napisao, u 91-om minutu cist penal za Bosnu slepci iz var sobe cute...
Inace italijanski fudbal je propao skroz...ne samo reprezentacija vec i klupski...
Nikada u istoriji se nije desilo da ostane 16 ekipa u ligi sampiona a da nema niti jedan italijanski klub...
U dva najjaca takmicenja (liga sampiona i liga evrope) ostalo je 32 ekipe...Medju te 32 ekipe samo je jedna italijanska i to Bolonja u ligi evrope. Zalosno za nekada najjaci fudbal.
Nekada Bufon,Maldini,Nesta,Kostakurta,Gatuzo,Toti,Del Pjero,De Rossi,Inzagi a danas neki sabani
Ja ti se nešto tu i ne razumijem oko pravila.
A vjerujem da u svakoj utakmici bude neispravnosti.
Inače samo euforično navijam..
A i ambijent nogometa, i dosta toga što ide uz.. i nije moj najbliži "svijet" ali ponekad rado pratim i gledam radi sina..
A vjerujem da u svakoj utakmici bude neispravnosti.
Inače samo euforično navijam..
A i ambijent nogometa, i dosta toga što ide uz.. i nije moj najbliži "svijet" ali ponekad rado pratim i gledam radi sina..
Ti ako ubaciš Nikoli u mrežu loptu sa 11 m dobiješ od mene 10.000€.
To se studira.

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 170 Views
-
Last post by biljka
-