Ostavite poruku
Re: Ostavite poruku
@biljka zašto si dozvolila da @Coolio bude ispred tebe sa brojem postova…
Zassssszooooo..?
Mislila sam da ćeš se vise truditi ..i osvojiti titulu forumaša sa max brojem postova…
* šalim se malo..ne mogu da zaspim ..
skitam forumom ko blesa.. 
Mislila sam da ćeš se vise truditi ..i osvojiti titulu forumaša sa max brojem postova…
* šalim se malo..ne mogu da zaspim ..
Nisam ovo primjetila do malo prije..ma kako si počeo prikucati ćeš i Peace..
Ma samo ti kucaj..
Godi nekad se malo “ izgubiti “…
Nisam se opterecivao tim brojkama, samo sam par puta pitao gde mi je sesta zvezdica ovde
Ovde je zanimljivo, ima nas svakakvih...I ne zaboravi da si me ti dovela ovde
jes to u nekoj 'ludari'
.............................................................................................
Ne bi bilo neobično i da stignem do tamo.
Nešto sam upratio gledajući serije i filmove da se u hotelima koristi baš soba 503 kao bitna. Ovaj kadar gore je iz serije Berlin, nešto kao nastavak hita Money Heist. Soba 503 hotela u Parizu je središte cijele operacije. Berlin i njegova ekipa odsjedaju u njoj i koriste je kao bazu za planiranje velike pljačke aukcijske kuće.
Dalje u seriji Momci s Madisona gdje je soba 503 ključna za važne zaplete.

Nešto sam upratio gledajući serije i filmove da se u hotelima koristi baš soba 503 kao bitna. Ovaj kadar gore je iz serije Berlin, nešto kao nastavak hita Money Heist. Soba 503 hotela u Parizu je središte cijele operacije. Berlin i njegova ekipa odsjedaju u njoj i koriste je kao bazu za planiranje velike pljačke aukcijske kuće.
Dalje u seriji Momci s Madisona gdje je soba 503 ključna za važne zaplete.

.............................................................................................
@biljka
sta se desava?
Ne budes li aktivna oduzet ce ti titulu..
Jesi gotova sa ispitima ?
Ne budes li aktivna oduzet ce ti titulu..
Jesi gotova sa ispitima ?
Stvarno nam nema @biljka nesto. Nadam se da je dobro. Nema ni @Kikirikiniki takodje.
Nema ispita (do utorka)
Bila na putu, slomila sam se. Danas nisam stigla zapaliti dok kući nisam došla. Dovoljno. I takav je bio svaki dan od ponedjeljka.
Hvala što brineteee
Bila na putu, slomila sam se. Danas nisam stigla zapaliti dok kući nisam došla. Dovoljno. I takav je bio svaki dan od ponedjeljka.
Hvala što brineteee
Per aspera ad astra 
@Gudi i poslusa ti mene…
Aktivirao si i manje aktivne forumaše …a i admina…
Hajd neka si..
Vidiš da smo “živi “…
Aktivirao si i manje aktivne forumaše …a i admina…
Hajd neka si..
Vidiš da smo “živi “…
Više se skupi naroda na dzenazi
Hajde nek je veselo da nije monotono

Be highirly man not sikirly man
Tek sad vidim ovo...
Pa solidno je prošlo, pismeni je bio. Tako da čekam rezultate
Per aspera ad astra 
Pa i treba tako. À bilo bi zalosno da je suprotno.
Skitnice draga, kako si mi danas?
Ide li na bolje kao sto se nadam ?
Ide li na bolje kao sto se nadam ?
E, hvala sto pitas!
Ide polahko na bolje, na otvorene povrede stvorile se krastice, a ostalo i dalje mijenja boje. I dalje jedem kašasto ( ko beba i babe..
* al dobro je mogu forumati…
A što moraš kašastoSkitnica wrote: ↑Thu Jun 11, 2026 11:23 amE, hvala sto pitas!
Ide polahko na bolje, na otvorene povrede stvorile se krastice, a ostalo i dalje mijenja boje. I dalje jedem kašasto ( ko beba i babe..)… deveram pa eto posebno nocu - navika da spavam na lijevoj strani, a sada to nije izvodljivos, pa se okrećem ko na ražnju ….
Ujutru umornija nego uvečer …
* al dobro je mogu forumati…![]()
Per aspera ad astra 
Zato sto sam pri padu udarila i bradom, desnom stranom vilice, a jos bolno ne mogu fino da zvacem ..biljka wrote: ↑Thu Jun 11, 2026 2:15 pmA što moraš kašastoSkitnica wrote: ↑Thu Jun 11, 2026 11:23 amE, hvala sto pitas!
Ide polahko na bolje, na otvorene povrede stvorile se krastice, a ostalo i dalje mijenja boje. I dalje jedem kašasto ( ko beba i babe..)… deveram pa eto posebno nocu - navika da spavam na lijevoj strani, a sada to nije izvodljivos, pa se okrećem ko na ražnju ….
![]()
Bice to sve dobro. Ne da Coolio da ti ista faliSkitnica wrote: ↑Thu Jun 11, 2026 11:23 amE, hvala sto pitas!
Dobro si prosla s'obzirom kako si pala?!
Gde mi je Peace?