Zločin protiv čovječnosti (COVID-19)
Re: Zločin protiv čovječnosti (COVID-19)
A ti verujes u sve sto procitas, brod,zaraze,siri se,eto ga na granici da odradi EES i ulazi u Evropu...Odmah da nas spricaju,nemoj nista da cekaju

kako ti znash ,u shta ja vjerujem. nagadjash i trabunjash. prenosim info... ti, naravno mozesh procitati. sta se desava na brodu. 3 je mrtvih.. dakle ako se ti mrtvi jave //onda je sve namjestaljka..
.............................................................................................
Ma odmah da stanemo u red na spricanje...Ni slucajno drugacije
.............................................................................................
. nedeljni eksperimenti.

. kupih jucher ,prvu lubenicu
jos mafine za zavrshim i
. sprzila sam nogu tepsijom.. dakle.. zene trabaju da kuvaju u dimijama..
Hajd` nadam se da se nisi mnogo opekla...
Inace jos jedna teorija zavere
https://x.com/vicmies1/status/2053420562077086115?s=20
Debil koji je plasio narod i agresivno terao ljude da se vakcinisu gle cuda nasao se i na tom cudesnom kruzeru plaseci ljude...
Nije ovo debil, vec debilcina retardirana
https://x.com/ReturnOfKappy/status/2053 ... 44126?s=20
Nije ovo debil, vec debilcina retardirana
https://x.com/ReturnOfKappy/status/2053 ... 44126?s=20
Izraz "doomer" ponovno se širi društvenim mrežama.
Mogu oni doomeru da se sagnu.Bella wrote: ↑Tue May 12, 2026 2:41 pm![]()
Izraz "doomer" ponovno se širi društvenim mrežama.
https://www.index.hr/magazin/clanak/sta ... 89357.aspx
![]()
Ja ne vicem gotovi smo jer se ja necega plasim vec budim ljude oko sebe.
Ali to ti je moc medija, da te ubede da su oni koji mucnu glavom ludaci. Kao oni faktcekeri ili kako se vec zovu sto ih izmislise.
Debilana teska.
Uhvatio bih ja sve njih za ruku pa kod porodica ciji su clanovi trajno osteceni ili umrli jer su ih ovakvi novinarski debili uveravali da su u pravu. Bagra prevarantska
Coolio wrote: ↑Tue May 12, 2026 4:12 pmMogu oni doomeru da se sagnu.nasta se ovdje aludira
Ali to ti je moc medija, da te ubede da su oni koji mucnu glavom ludaci. Kao oni faktcekeri ili kako se vec zovu sto ih izmislise.
Debilana teska.![]()
Uhvatio bih ja sve njih za ruku pa kod porodica ciji su clanovi trajno osteceni ili umrli jer su ih ovakvi novinarski debili uveravali da su u pravu. Bagra prevarantska![]()
Znas vec kako ja volim da kazem.Bella wrote: ↑Tue May 12, 2026 5:44 pmCoolio wrote: ↑Tue May 12, 2026 4:12 pmMogu oni doomeru da se sagnu.nasta se ovdje aludira
Debilana teska.![]()
Uhvatio bih ja sve njih za ruku pa kod porodica ciji su clanovi trajno osteceni ili umrli jer su ih ovakvi novinarski debili uveravali da su u pravu. Bagra prevarantska![]()
![]()
![]()
Od suda mogu da pobegnu, mogu da rade sta hoce jer im je dozvoljeno ali od Bozjeg suda nece pobeci. A do tada neka uzivaju u lovi koju uzimaju zarad propagande. Klosari bili klosari ostali
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 298 Replies
- 61899 Views
-
Last post by Peace
-
- 26 Replies