Pomirenje u BiH (istinsko)
Re: Pomirenje u BiH (istinsko)
Kazu nije imala zavrsen fakultet vec neku diplomu bez potpisa gde joj je ocena napisana hemijskom olovkom ili nesto tako...Ne secam se tacno sta su mi bese ispricali...
Neki iz Hrvatske gostovao u emisiji nekoj pa rekao da ona nikada nije polagala kod njega itd.
Mada mene to ne cudi nista...Kod nas je keramicar ministar policije, ministar odbrane bio covek koji nije sljuzio vojsku itd.
Neki iz Hrvatske gostovao u emisiji nekoj pa rekao da ona nikada nije polagala kod njega itd.
Mada mene to ne cudi nista...Kod nas je keramicar ministar policije, ministar odbrane bio covek koji nije sljuzio vojsku itd.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/biv ... 95648.aspxU objavi na društvenoj mreži X Murphy je napisao kako je Izetbegović tijekom pregovora o ustavnoj reformi vođenim 2021. i 2022. tadašnjim američkim dužnosnicima "rekao da bi mogao živjeti s podjelom BiH jer bi njegov dio bio veličine Slovenije".

naravno da je istina... i da bi ishao putem, turchina. proglasiti se sultanom. dozivotnim vladarem.
.............................................................................................
Jel ti stvarno mislis da se ovaj pajtos pita nesto?
Oni su tu samo pijuni, nista drugo.
Eno ga onaj nas u Kini, pitaj Boga sta je sada dao kinezima da ga onako ugoste
Oni su tu samo pijuni, nista drugo.
Eno ga onaj nas u Kini, pitaj Boga sta je sada dao kinezima da ga onako ugoste
na ovakvim mjestima.. forumima. kad neko, konstantno pishe --protiv-/ proglase ga . 'stranachkim botom'. tako. sad ti nama, objelodanji. u kojoj si opozicionoj partiji plachen...
.............................................................................................
Da si me pazljivo citala svo ovo vreme znala bi da ja ni u postojanje opozicije ne verujem. Za mene je glupost postojanje bilo koje stranke i moje je misljenje da su oni svi tu i postavljeni od istog tog zapada i igraju uloge dok naivan narod veruje da na izborima nesto bira. To vec televizije i novine odradjuju da te ubede da su svadje dveju ili vise stranaka stvarne, da kazes "Jesi li video sta mu je rekao", pa otkrio neku aferu bla bla bla a na kraju niko nikada ne odgovara cak i kada dodje promena vlasti, sve se nastavlja dalje.
Takodje sam ti vise puta pisao da onaj ko bi i bio prava opozicija, ko nije postavljen od istih ljudi, taj biva pljuvan i od vlasti i od lazne opozicije i ne dobija nikakvu paznju medija niti jedne televizije pa cak ni one koju zovu "nezavisnom".
chitam te ko bukvar
evo stvarne situacije :
a oveSrbija je zauzela 30. mjesto, što predstavlja najbolji plasman na listi najsrećnijih zemalja svijeta, a najbolje je rangirana po pitanju takozvane “društvene podrške”, gdje zauzima osmo mjesto.
:
Kada je riječ o zemljama bivše Jugoslavije, Slovenija je 18. na listi najsrećnijih zemalja svijeta, Crna Gora 60, Hrvatska 70, a Sjeverna Makedonija 82.
Bella wrote: ↑Tue May 26, 2026 3:30 amchitam te ko bukvarneshto vi iz srbije 'mutite'
evo stvarne situacije :
a oveSrbija je zauzela 30. mjesto, što predstavlja najbolji plasman na listi najsrećnijih zemalja svijeta, a najbolje je rangirana po pitanju takozvane “društvene podrške”, gdje zauzima osmo mjesto.
:
Kada je riječ o zemljama bivše Jugoslavije, Slovenija je 18. na listi najsrećnijih zemalja svijeta, Crna Gora 60, Hrvatska 70, a Sjeverna Makedonija 82.
Sta je bre ovo? Kakva mutljavina? Kako su izracunali ovo
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 49 Replies
- 7970 Views
-
Last post by laganini
-