Zene, zene...

Virtuelni kafić.
Sve dok ozbiljno ne pripada ni jednoj drugoj kategoriji i podforumu - znači da pripada ovdje.
Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Re: Zene, zene...

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Sat May 16, 2026 2:17 pm
Coolio wrote:
Fri May 15, 2026 1:42 pm
Sta god da zena ima, bez nje se ne moze :)
:jbg
moze.. gejevi su dokaz.. :hahah i zive sretno. bez stresova
Pu,pu daleko bilo. Da se pomerim sa mesta :D

Neka uzivaju oni bez stresa, ja radije biram zene pa makar sa stresom :hahah

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Sat May 16, 2026 2:38 pm
biram zene pa makar sa stresom
chunjenice su, da to teshko kontrolishesh.. :maad
.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Sat May 16, 2026 3:58 pm
Coolio wrote:
Sat May 16, 2026 2:38 pm
biram zene pa makar sa stresom
chunjenice su, da to teshko kontrolishesh.. :maad
Izadjem ja na kraj sa zenama, ne sekiraj se :D

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

.............................................................................................Image

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Domacice prave

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

U subotu ima vjencanje zena sto sa mnom radi.
Ima 24 god, pisala sam o njoj.
Roditelji su joj latinosi, ona se rodila u USA.
Djevojka je oniza, i ima je, bilo bi tu skinuti dosta kg.
I zubi nisu savrseno poredani, niko se tako nije brinuo i vodo je zubaru.
I kosu je dosta unistila farbanjem
Al je toliko simpaticna i draga, pa to je cudo.
I svjedocim da joj se tokom posla udvaraju muskarci s kojim ulazi u razgovor.

Razmisljah, a mozda i nije tako, “savrsene” djevojke su uglavnom same.
Mada, svi mi savrseni, i velik je ovo pojam.
Ali mislim na zene koje su se bas posvetile sebi - dobra plata, fitnes, joga, kosa, osmijeh, sve, sve cista desegka…i nekako su takve vise same.
Da li je to kao kad odes kupiti haljinu, u izboru imas stotinu, mozes kupiti svaku, ali ne mozes se odluciti ni za jednu, pa dodjes kuci bez nje, kazes sebi - neka, jos cu razmisliti.
Sto je izbor veci, odluka je sve teza.

Da li se muskarci “plase” uspjesne i prelijepe zene.
Ovih sam dana vise mislila o tome.
Gledam zene, neke su stvarno ko iz filma, stav i sve…Sigurno se mnogi muskarci ubijede da nemaju sanse kod takve zene prije nego i pokusaju…
Ne znam.

Mozete ostaviti komentar.

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Ja se licno ne plasim ni jedne zene ali iz principa nikada ne bih prisao umisljenoj zeni. Ona kao sva ufurana u fulu misli da je posebna, da se treba igrati oko nje. Mislim se u sebi ma daj bre, pali...Ima zena milijardu :D :D

Verujem da se vecina zbog toga i ne cima oko takvih zena...Joga,morski plodovi,sve posebno a pola je vestacka...

dezire
Hiperaktivan član
Hiperaktivan član
Reactions:

Unread post by dezire »

Kakve veze imaju joga i morski plodovi s umišljenošću ? : :??

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Nemaju veze, nego kod takvih obicno mora da je sve posebno,specijalno. To sam hteo da kazem. Mislim na zene koje su napumpale usta,grudi,kojima nije interesantno kada izadju da jedu nesto noimalno, obavezno tu mora biti neka izmisljotina, da se vidi da je nivo :D . Znas vec kakve su umisljene zene, sa tudjim parama uglavnom

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

Kad smo ja u kcerka imale period u kojem smo nedjelje provodile zajedno, cesto bi to dijelila ovdje na forumu.
Istrazivale smo nove restorane, a ona je za rucak bas cesto uzimala salmon tost.
Nisam pojma imala da je hajka na internetu na cure koje to jedu, mislila sam to je samo hrana obicna, mozda nova, uvijek cemo nesto novo izmisljati, ali opet obicna i u tome nema nista specijalno.

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Nisam mislio u tom smislu. I ja nekada novo narucim. Govorim o zenama koje bi samo takve stvari da jedu. Ponizenje im je da jedu jeftinu hranu ili piju jeftino pice. Na to sam mislio. To su te sto umisljaju da su bitne

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Ovo je za temu predrasude
Per aspera ad astra :fiju

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Fri May 22, 2026 1:50 pm
. Ponizenje im je da jedu jeftinu hranu ili piju jeftino pice. To su te sto umisljaju da su bitne
. danas i z i m izbjegavaju 'jeftinu hranu'. pite .od kupljene jufke, :hahah 'divka' smuti :hahah . ili slatko od ruza iz bashte :DD
.. de ba zvaka... nadji josh jedan posao. i mozesh i ti to priushtiti.. :DE

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Fri May 22, 2026 2:19 pm
Coolio wrote:
. Ponizenje im je da jedu jeftinu hranu ili piju jeftino pice. To su te sto umisljaju da su bitne
. danas i z i m izbjegavaju 'jeftinu hranu'. pite .od kupljene jufke, :hahah 'divka' smuti :hahah . ili slatko od ruza iz bashte :DD
Evo odmah :hahah

Nije mi zao izdrzavati devojku niti mi je to bitno u zivotu. Ali budalu od devojke prvo nikada ne bih ni imao. To je ona domacica koja zna samo da narucuje, ni slucajno da skuva nesto. Znas vec kako se kaze. Blago onome ciju kucu takve zaobidju :D

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Coolio wrote:
Fri May 22, 2026 3:05 pm
Bella wrote:
Coolio wrote:

Nije mi zao izdrzavati devojku niti mi je to bitno u zivotu. Ali budalu od devojke prvo nikada ne bih ni imao. To je ona domacica koja zna samo da narucuje, ni slucajno da skuva nesto. Znas vec kako se kaze. Blago onome ciju kucu takve zaobidju :D
Imam glovo prime dostavu. Piše da sam zbog pretplate u zadnja tri mjeseca uštedila 203 KM. Je li to dobro? Ne. Da li imam vremena da kuham? Vjerovatno da, ali mi se nešto ne da. Blago onome čiju kuću zaobiđem

dezire
Hiperaktivan član
Hiperaktivan član
Reactions:

Unread post by dezire »

Coolio wrote:
Fri May 22, 2026 9:41 am
Nemaju veze, nego kod takvih obicno mora da je sve posebno,specijalno. To sam hteo da kazem. Mislim na zene koje su napumpale usta,grudi,kojima nije interesantno kada izadju da jedu nesto noimalno, obavezno tu mora biti neka izmisljotina, da se vidi da je nivo :D . Znas vec kakve su umisljene zene, sa tudjim parama uglavnom
Sve ukazuje da imaš problem sa ženama :hahah

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

biljka wrote:
Fri May 22, 2026 4:21 pm
Coolio wrote:
Bella wrote:

Imam glovo prime dostavu. Piše da sam zbog pretplate u zadnja tri mjeseca uštedila 203 KM. Je li to dobro? Ne. Da li imam vremena da kuham? Vjerovatno da, ali mi se nešto ne da. Blago onome čiju kuću zaobiđem
Biljko kraljice draga, ne mesaj sebe sa onim zenama o kojima ja govorim. Blago onome ciju kucu zaobidju se odnosi na one sa par kubika silikona, zene koje za dorucak rucak i veceru zahtevaju najskuplje jer su ostecene u glavi. Kakve veze ima glovo sa ovim? Rec je o zenama sponzorusama koja ne zna nista, ima kompleks, ne radi nista ali ima grudi sedmice i pacija usta i zamislja da je neki nivo gde muskarac mora iskljucivo da je vodi na skupa mesta, da pije skupa pica, da jede najskuplju hranu. Ti odmah ubacas u pricu sebe, pravis neke senzacije, vazno da je kontra od onoga sto govorim. Mozda vi po Sarajevu nemate te pacijente ali Beograd ih je pun.

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

:_)
A i ti ..samo o tim nedostiznim :aaa

Te umjetnice nisu za ocjenjivanje....i ne bi se trebale kritikovati....one jako teško rade..da su takve....kuvanje i pranje, ne ide uz njih...

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

dezire wrote:
Fri May 22, 2026 4:42 pm
Coolio wrote:
Fri May 22, 2026 9:41 am
Sve ukazuje da imaš problem sa ženama :hahah
Ja? Nikada. Ja sam na takve alergican pa ih izbegavam. J.b.s devojku koja samo zna za reci Chanel, Louis Vuitton, Prada, VIP i ostale gluposti, da izvines na izrazu. Zadovoljan sam ja sa obicnim zenama, veruj mi, mnogo je lepse

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Coolio wrote:
Fri May 22, 2026 4:45 pm
biljka wrote:
Fri May 22, 2026 4:21 pm
Coolio wrote:

Biljko kraljice draga, ne mesaj sebe sa onim zenama o kojima ja govorim. Blago onome ciju kucu zaobidju se odnosi na one sa par kubika silikona, zene koje za dorucak rucak i veceru zahtevaju najskuplje jer su ostecene u glavi. Kakve veze ima glovo sa ovim? Rec je o zenama sponzorusama koja ne zna nista, ima kompleks, ne radi nista ali ima grudi sedmice i pacija usta i zamislja da je neki nivo gde muskarac mora iskljucivo da je vodi na skupa mesta, da pije skupa pica, da jede najskuplju hranu. Ti odmah ubacas u pricu sebe, pravis neke senzacije, vazno da je kontra od onoga sto govorim. Mozda vi po Sarajevu nemate te pacijente ali Beograd ih je pun.
To o čemu ti pričaš je manjina :jbg

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Fri May 22, 2026 4:48 pm
:_)
A i ti ..samo o tim nedostiznim :aaa

Te umjetnice nisu za ocjenjivanje....i ne bi se trebale kritikovati....one jako teško rade..da su takve....kuvanje i pranje, ne ide uz njih...
Za njih je elita na smrdljivom pinku :hahah

Peace
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Peace »

Ja nama kuham svaki dan. Desi se pa skuham veci obrok, za dva dana. To uglavnom kad su corbe u pitanju.
Tako nam stomaci bolje funkcionisu. Unosimo vise voca i povrca, i zdravijeg.
Jednom u 10ak dana porucimo veceru. To bash ono ako sam dugo ostala na poslu, ili smo nesto vanredno obavljali pa sad smo gladni i nemamo vremena cekati da nesto skuham.
I hljeb nam kuci pecem, uglavnom. Jednom ili dva puta mjesecno ga kupim.
I ekonomicnije mi.

biljka
Forumaš godine
Forumaš godine
Reactions:

Unread post by biljka »

Peace wrote:
Fri May 22, 2026 9:38 pm
Ja nama kuham svaki dan. Desi se pa skuham veci obrok, za dva dana. To uglavnom kad su corbe u pitanju.
Tako nam stomaci bolje funkcionisu. Unosimo vise voca i povrca, i zdravijeg.
Jednom u 10ak dana porucimo veceru. To bash ono ako sam dugo ostala na poslu, ili smo nesto vanredno obavljali pa sad smo gladni i nemamo vremena cekati da nesto skuham.
I hljeb nam kuci pecem, uglavnom. Jednom ili dva puta mjesecno ga kupim.
I ekonomicnije mi.
Ja volin kuhati generalno, ali dođe faza... Ne znam

Bella
Senior
Senior
Reactions:

Unread post by Bella »

Coolio wrote:
Fri May 22, 2026 5:06 pm
Zadovoljan sam ja sa obicnim zenama, veruj mi, mnogo je lepse
. nisi probao, sofisticirane :hahah . samo gledooo i skontao. :hm ne zna ta kuvati.. a zashto bi ti kuvala... zashto se to i 'danas' ochekuje od zene/ partnerice.. uopshte..

Coolio
Stručnjak
Stručnjak
Reactions:

Unread post by Coolio »

Bella wrote:
Sat May 23, 2026 12:00 am
Coolio wrote:
Fri May 22, 2026 5:06 pm
Zadovoljan sam ja sa obicnim zenama, veruj mi, mnogo je lepse
. nisi probao, sofisticirane :hahah . samo gledooo i skontao. :hm ne zna ta kuvati.. a zashto bi ti kuvala... zashto se to i 'danas' ochekuje od zene/ partnerice.. uopshte..
Nije stvar u kuvanju. Ne ocekujem niti je moranje. Stvar je u razmisljanju i ponasanju. Necemo sada da se pravimo naivni i da ne znamo o kakvim zenama je rec. Ako se takve zenama uopste mogu nazvati.

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Ostalo je mjesec dana do početka III Međunarodnog Festivala savremene žene u Tuzli
    by Skitnica » » in Vijesti
    10 Replies
    1919 Views
    Last post by Bella
  • U Škotskoj besplatni ulošci i tamponi za sve žene
    by Skitnica » » in Vijesti
    4 Replies
    669 Views
    Last post by Skitnica
  • Istaknute žene
    by Mina » » in Svijet
    10 Replies