Samo da kažem
Re: Samo da kažem
Poslije ovog zabranjuje ti se da ista govoris na djevojke s naduvanim usnama i sl.
Ta muzika i te djevojke, u istu bi korpu strepala.
Ta muzika i te djevojke, u istu bi korpu strepala.
Kada god pustim radio, ista neka muzika ili vesti o izmisljenom virusu. Rekoh daj ovaj zenin USB, bolje mi to. Bitno mi je da nije neka uspavanka. Imam ja negde snimak i sa Senidom
Nemam ja nista protiv kada vidim devojku da je malo i simpatino napumpala usne iako nisam neko ko to podrzava. Ja sam protiv onih izoperisanih sto napumpala usta kao komresorom,napumpala grudi, sva izoperisana pa glumi neku ribu,neki nivo,pa joj ponizenje da ide u jeftiniji restoran i slicno. Na sve to mislim kao celinu
.............................................................................................
.............................................................................................
Licemjera ima u svakoj vjeri, pa i medu nevjernicima..Generalizirati je isto jedan oblik gluposti..vise je problem u tvom pogledu na ljude nego u tim “ islamskim vjernicima”…Bella wrote: ↑Sat May 23, 2026 6:28 pmhm . sjetih se . prijatelja . velikog vjernika dzamijasha, inache simpatichan ... kad je komentarisao. prijatelje koji imaju. 'bolesno dijete'. imali su biznis. i zadovoljni.. kaze onwrote: ↑Sat May 23, 2026 12:02 pm#preuzetoNe oduševljava mene tuđa uštogljena kuća,
nit stilski namještaj, nit ograde od rosfajda.
Ni perzijski tepisi nit zebra zavjese.
Ne divim se balskim haljinama nit staklenim štiklama.
Nisu za mene porcelani nit srebreni escajg.
Ne divim se uglancanim kuhinjama na koje je potrošeno brdo para a u kojima se ni u mjesecu ništa ne skuha.
Šta ti vrijedi kuća-vila kad je pusta i kad niko ne svraća i ako ko dođe, osjeća se k'o u predsjedničkoj palati uplašen da šta ne prevrne, polomi i uprlja.
Ja ti volim obične kuće.
Obične kuhinje.
Obične šerpe i lonce i krompir kuhani.
I hljeb pečeni.
I sataraš i hurmašice.
I ukuhano mlijeko od Šarulje.
I volim ono mače na pragu dok liže šape.
I onaj cvijet u starom loncu koji je proteko pa mati se dosjeti da posadi cvjeće u njemu jer jazuk je da se baca.
Ne lomi se predamnom, ne pokazuj mi svoje duge crvene nokte i ne pričaj koliko si čekala za nadogradnju jer ja ne vidim u tome vrijednost ni značaj gubljenja vremena za takve stvari.
Ne trudi se glumit damu jer smo zajedno u školu išle i s izvora vodu iz ruke pile.
I pitu sirnicu jele usput da na nas mame ne bi galamile sto nismo pojele.
Ne oduševljava me tvoja odjeća markirana koju si, kako reče po narudžbi kupovala, jer sam te vidjela da na prosjaka dreljiš oči kao da ti traži bogatstvo a ne marku.
Ja se samo oduševim kad vidim insana.
Kad vidim čovjeka.
Kad te opčini dobročinstvom.
Kad te uljudno pozove u svoju kuću i počasti dušom i osmijehom.
Isto i ja
ah ,shta im vrijedi ,kad imaju bolesno dijete'![]()
e , ovaj tekst je taj.. kakvih shupljikata ima oko nas... pogotovo vjernika. pogotovo islamskih.. interesantno,.
. samo bjezat od istih. . moje iskustvo..
I stvarno ne vidim povezanost tvog odgovora sa člankom koji sam postala …
Vrlo često ides van teme…razlog tome samo ti znaš…
Jel i dalje 7-8 zena na jednog muskarca u Banjaluci? Uh, raj za muskarce. Za tamo ja imam facu bre
Dobro jutro
Nisam najbolje spavala.
Jucer sam imala frendicu na kafi, ona nije nikad prestala o nekim svojim dramama.
To meni ne treba da znam
Volim mir svoje glave, i moram pronaci put kako da ljubazno prijateljima dam do znanja da ne zelim da me opterecuju sa svojim negativnostima. Izvinite, ali ja svoje vrijeme ne zelim rako trositi.
A onda smo i ne veceri imali goste. Pravila nam burek, muz narucio, oni vole moj burek…dobar bio, ma kakva ascinica…ali, iako su sobe gore, a kuhinja dola, svu noc sam ga cula.
Ne volim kad pecem nesto poslije 5 pm.
Nisam najbolje spavala.
Jucer sam imala frendicu na kafi, ona nije nikad prestala o nekim svojim dramama.
To meni ne treba da znam
Volim mir svoje glave, i moram pronaci put kako da ljubazno prijateljima dam do znanja da ne zelim da me opterecuju sa svojim negativnostima. Izvinite, ali ja svoje vrijeme ne zelim rako trositi.
A onda smo i ne veceri imali goste. Pravila nam burek, muz narucio, oni vole moj burek…dobar bio, ma kakva ascinica…ali, iako su sobe gore, a kuhinja dola, svu noc sam ga cula.
Ne volim kad pecem nesto poslije 5 pm.
Dobar dan/dobro vece zelim svima
Kod mene se danas grilala riba
Kod mene se danas grilala riba
To je nekad bilo...fakat ne znam kakav je omjer danas. Malo je banjalučanki u Banjaluci danas
A ovo drugo, mislim da bi se razočarao ako je tako kako pišeš jer je puna upravo tih žena ,,plastičnih, umjetnih, napucanih,, koje gledaju dobrog sponzora
Stvarno? Nekada nije bilo tako...Banjalucanke su prirodno lepe devojke...Steta ako su se pretvorile u silikonjare...dezire wrote: ↑Sun May 24, 2026 9:58 pm
To je nekad bilo...fakat ne znam kakav je omjer danas. Malo je banjalučanki u Banjaluci danas
A ovo drugo, mislim da bi se razočarao ako je tako kako pišeš jer je puna upravo tih žena ,,plastičnih, umjetnih, napucanih,, koje gledaju dobrog sponzoraA one nisu po tvom kriteriju
![]()
U tom slucaju, pojescu koje banjalucke cevape...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6847 Views
-
Last post by Vanilla
-
- 8 Replies