Samo da kažem
Re: Samo da kažem
znam par njih. koji su povrijedili koljeno. nakon uchestalih trchanja.. josh su bili mrshaviji od tebe..
.............................................................................................
Ja trcim vec 35 godina sto fudbal kojim sam se bavio 20-ak godina sto ovako. Naravno,ne preterujem pa da trcim svakoga dana. Pravim pauze,nekada manje nekada duze. Ali volim da sam fizicki aktivan. Treba neko da zameni japance kod devojaka
. shta znachi 'bavio' fudbalom.
.............................................................................................
Peace, kako ti je sin? Nadam se da se skroz oporavio 

Jest. Sve fino zaraslo. Mislim da je u tom periodu smrso nekih 5-6 kg, a kako je ionako mrsav, to je bilo pravo vidljivo na njemu. Ali i to se vraca na staro.
Kako si ti Ina?
Mislila sam na tebe, nije te bilo ovih dana.
Eh da ti je videti tu perfektnu gradju
Nije još ništa. HahaBella wrote: ↑Sun May 31, 2026 3:53 am. ne osjecham ih. a kazu mi da su shuplje..![]()
drago mi je da je sve 'standardno' po jusu![]()
. ne znam, shta da ti kazem za jelo u ovo doba..ode sve brt u stomachich
![]()
..utanjili smo sa tim . shkljoc -shkljoc.. ubishe nas instagramushe.![]()
kakav si ti. . jel te shta pregazilo..
![]()
Jedna pjesma za tebe
https://www.instagram.com/reel/DYy3Uk7o0ES/
Be highirly man not sikirly man
Gudi wrote: ↑Mon Jun 01, 2026 1:36 amJedna pjesma za tebe
https://www.instagram.com/reel/DYy3Uk7o0ES/
sjedoh da odmorim, nakon .best pizza do sada koju sam pravila..
a pjesma je
Gde ste majstori i majstorice
Lep ostatak dana svima zelim
Lep ostatak dana svima zelim
ne javlja se zvaka ovdje..
Sjela Munča u balon
Kiša nega i grmljavina u Sarajevu.
Drago mi je
A sigurna sam da ukusno i zdravo kuhaš i da mu nudiš, više nego li inače i svake moguće prilike.. omiljena jela i "dvije kašike" ..
pa će se i kilogrami postepeno vratiti na svoje.
Ja onako u poslednjih 10tak dana.. ali biti će i bolje.
Kakvo je vrijeme na Floridi. Zna li se šta. Hoćete zaratiti sa Kubom? Monca 
.Ako mislish na vremenske prilike.. jako je toplo. ... a ,opchenito. kakva je klima.... pa. dosta losha.... meksikanci su pobjegli, biznisi pate..... kubanci, su tu i tamo. meni ne dragi.... da li che ih trump napasti. sumnjam...
. inache. niko ne pochinje prichu o politici.. trumpovci shute. chekaju obechani -raj- da dolazi..
Vjeruj mi malo jede od mog kuhanja. Ja, muz i kcerka uzivamo.Ina wrote: ↑Mon Jun 01, 2026 7:20 pm
Drago mi je![]()
A sigurna sam da ukusno i zdravo kuhaš i da mu nudiš, više nego li inače i svake moguće prilike.. omiljena jela i "dvije kašike" ..
pa će se i kilogrami postepeno vratiti na svoje.
Ja onako u poslednjih 10tak dana.. ali biti će i bolje.
On je nekako ko malo dijete, odbija i probati vecinu hrane.
Naravno da ce biti bolje
Ako zelis da podijelis, tu sam.
Pati li tvoj biznis.Bella wrote: ↑Mon Jun 01, 2026 11:50 pm.Ako mislish na vremenske prilike.. jako je toplo. ... a ,opchenito. kakva je klima.... pa. dosta losha.... meksikanci su pobjegli, biznisi pate..... kubanci, su tu i tamo. meni ne dragi.... da li che ih trump napasti. sumnjam...shta che sa sirotinjom.....
. inache. niko ne pochinje prichu o politici.. trumpovci shute. chekaju obechani -raj- da dolazi..bulje u poshtara ali novchanih chekova nema..
![]()
Mislim meni je ovo bitno. Troshe li bogate chifonje pare kod tebe.
Ovdje u BiH inflacija. Lošije se živi sa više para, nego prije sa manje. Njemačka EU tak tak nije loshe.
Kad ćeš vamo?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 53 Replies
- 6868 Views
-
Last post by Vanilla